Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת ויזה לארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לנסוע לארה"ב לביקור, והבנתי שאני צריך להביא לשגרירות טפסים שמוכיחים את השתייכותי לארץ

הבעייה היא שאני כרגע לא עובד (בגלל בעייה רפואית) ואין לי תלושי שכר או אישור ממעסיק

מה הסיכויים לקבל ויזה?

דרך אגב אני בן 28, ולא מתכוון ללכת לעבוד שם.

תודה מראש לעונים.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל דבר שמוכיח שאינך מתכוון להגר,

אישורים רפואיים על טיפולים עתידיים,לימודים,

נכסים(דירה,רכב) אפילו ארנונה,וכו'

לדעתי יש סיכוי אם תוכל להציג אישורים מתאימים,

אנו לא ניתקלנו משך שעתיים שהיינו שם אפילו בסירוב אחד,

(מאות חבר'ה רובם צעירים)

פורסם

תלוי מאוד על מי אתה נופל.

אני בגילך, הייתי לפני כחצי שנה, הבאתי מסמכים של הדירה, רישיון אוטו בבעלותי, תלושי משכורת של שנתיים ועוד מיליון טפסים ובסוף הראיון עצמו ארך כשתי דקות בלי שאפילו פתחתי את הקלסר שהבאתי ונגמר בשאלות של מתי מתכנן לטוס ומטרת הטיסה..

וקיבלתי ויזה לעשר שנים.

פורסם

לא קלושים ולא נעליים. תלוי על מי נפלת ואיזה רושם אתה משאיר. תוודא שאתה מגיע עם כמה שיותר ניירת שמחזקת את הקשר שלך לארץ - תעודות, צבא, בעלות על דירה אם יש, נסיון תעסוקתי. אל תדגיש את העובדה שאתה מובטל כך שזה לא יראה שהאבטלה שלך וההחלטה לנסוע לארה״ב חופפות.

רק בשביל הדוגמא, קיבלתי ויזה ישר אחרי השחרור בלי עבודה ובלי כלום. הכל אפשרי.

פורסם

אם זאת הייתה הפעם השניה שלך ואחרי שהיית שם כבר כמות נכבדת של זמן אז אולי.

היות וזאת הפעם הראשונה לא חושב שצריכה להיות בעיה. רק תיקח בחשבון שייתכן שתקבל ויזה רק לחצי שנה ולא ל10 שנים מחחש שלהם שתרצה להישאר שם לעבוד.

פורסם

לאלו שאמרו שהראיון ערך 2 דקות ושלא שאלו כלום וכו׳ זה תלוי גם מתי הלכתם.. האמריקאים החמירו מאוד את התנאים לקבלת ויזה לאנשים בגילאי 20-30 בגלל הכמות הגבוהה של חיילים משוחררים שמגיעים לעבוד בארה״ב ללא אשרת עבודה.

אישית כשהייתי שם לפני כ4 שנים 2 אנשים בגילאי 24+- קיבלו דחייה במקום.

פורסם

גולף-קלושים,קלושים תאמין לי.

אני שולח אנשים לראיונות לשגרירות האמריקאית,

ואני מכיר את הסטטיסטיקה קצת יותר טוב ממך.

סלע

פורסם

מה שאני באמת לא מבין זה איך כל אלה שכן הולכים לעבוד בעגלות כמו חיילים משוחררים ואלה שמהגרים לשם כן מקבלים ויזה ואני שאני באמת ובתמים רק רוצה לנסוע לביקור, לא יקבל..

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים.

הוצאתי ויזה לפני שבוע בדיוק (באמת הגיע הזמן לבדוק מה קורה עם הדרכון שלי. הבנתי שהייתה איזו בעיה במערכת המחשוב שלהם שנפתרה רק בימים האחרונים) וכל ההפחדות האלו פשוט לא נכונות.

נכון, האמריקאים האלו נהיו פאנטים של ביטחון מאז ה-9/11. מה שהולך בשגרירות זה פשוט בלתי נתפס, גם לנו כישראלים שרגילים לבדיקות בטחוניות. זה ברמה אחרת לגמרי. אם תגיע בטעות עם הטלפון שלך לראיון בשגרירות יגידו לך לזרוק אותו לפח או ללכת ולשבור את הראש מה לעשות איתו. לשגרירות אסור להיכנס עם טלפון. כל הדלתות שם, אבל ממש כל הדלתות, משורינות עם זכוכית כפולה. מאבטחים עם נשק שלוף מסתובבים בין הממתינים בתור. לא נורמליים, באמת...

אבל הראיון עצמו? ממש בקטנה. גם אותי הפחידו, הגעתי עם שקית מלאה במסמכים מפה ועד ניו ג'רזי. לא ביקשו לראות כלום. כלום. לא חוזה שכירות על הדירה, לא חוזה עבודה, לא אישור מע"מ, לא אישור מההורים ולא נעליים. שעה ומשהו של המתנה בתור נגמרה בשתי דקות של ראיון עם אמריקאית חביבה שמדברת עברית רצוצה ולקחה לי את הדרכון. זהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הויזה עצמה יכולה להיות לתקופה אחרת מ10 שנים (שמעתי גם על 5 שנים ועל כל שנה) , האשרת שהיה היא עד חצי שנה (לפעמים פחות, זה כבר תלוי בפקיד הגירה שאתה פוגש בכניסה לארה״ב)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם הגדרת את סוג הכניסה כעסקית, מירב הסיכויים לקבל בכניסה 3 חודשים.

בקשר לראיון - אם יש לך את היכולת למלא קלסר עם אישורים למה אתה קשור לארץ,

הראיון נסגר ב2 דקות (בלי לפתוח את הקלסר)

• תוכן חדש...