Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השחור הוא האמיתי

.......ודרך אגב המחיר נראה לי סביר (לא נמוך מידי ומעורר חשד)- 13$ למוצר ישן יחסית שתומך רק ב USB2 ולא ב USB3.

אז תפתח DISPUTE ותחזיר את הכסף ששילמת!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב להוסיף כונן SSD דרך הכונן האופטי במחשב דיי ישן שיש לי ועדיין משמש אותי בעיקר ללימודים.

זה המחשב, למה אני צריך לשים לב מבחינת התאמות וכאלה? האם SATA2 יתאים בכלל למחשב הזה?

תודה!

פורסם

תשים אותו במקום ההרדיסק. יתאים בלי בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תשים אותו במקום ההרדיסק. יתאים בלי בעיה.

זה מחשב בן 4-5. אני לא בטוח ש SATA2/3 יתאים לי.

בנוסף אני מעדיף להשאיר את ההארד דיסק הקיים ורק להוסיף SSD אחד ועליו להתקין מערכת הפעלה..

מישהו עשה משהו דומה ויכול לייעץ ?

פורסם
זה מחשב בן 4-5. אני לא בטוח ש SATA2/3 יתאים לי.

בנוסף אני מעדיף להשאיר את ההארד דיסק הקיים ורק להוסיף SSD אחד ועליו להתקין מערכת הפעלה..

מישהו עשה משהו דומה ויכול לייעץ ?

מה הדגם של לוח האם שלך?

פורסם (נערך)
מה הדגם של לוח האם שלך?

לא הצלחתי למצוא דגם מדוייק(אולי יש לך רעיון אחר איך לגלות?), בכל מקרה זה מה שמופיע לי בdxdiag

Untitled.jpg

עריכה: הצלחתי. הנה הפירוט הדיי מלא..

specs.jpg

עריכה אחרונה על ידי idany88
פורסם

הפעלתי SSD על מחשב פי 20 יותר ישן משלך, יש לך SATA2 וזה יעבוד כמו גדול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ שרשור, עקב קריסת HD מחפש המלצה על SSD בנפח של 256-240 לקנייה בארץ.

מעדיף להשאר באזור המחיר של עד 520, גג 550 אם זה שווה את זה.

סימנתי את הדגמים crucial bx100. transcend ssd370 וOCZ arc 100.

אשמח לחוות דעת או המלצות על משהו שלא ראיתי.

פורסם
מקפיץ שרשור, עקב קריסת HD מחפש המלצה על SSD בנפח של 256-240 לקנייה בארץ.

מעדיף להשאר באזור המחיר של עד 520, גג 550 אם זה שווה את זה.

סימנתי את הדגמים crucial bx100. transcend ssd370 וOCZ arc 100.

אשמח לחוות דעת או המלצות על משהו שלא ראיתי.

כפי שאני רואה המחיר בארץ מתחיל לרדת גם כונן של סמסונג EVO 256 מחיר של 599 ב-2 הרשתות הגדלות.

פורסם
פורסם

יואב, הודעה אחת מעל הבקשה המקורית שלך יש לינק לאמאזון, שם נמכר הסמסונג איבו 850 (החדש יותר). 500 ג'יגה ב-600 וקצת שקל או 256 ב-370.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

השאלה כמה אני צריך להתעסק מסביב. לאמזאזון יש את הקטע של לדחוף תוספת מחיר בסוף ואין לי כרגע זמן ללכת לריב עם הדואר על המכס.

• תוכן חדש...