Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 הסנט שלי לנושא,

קניתי בדיוק מהמוכר הזה לפני מספר חודשים 2 כרטיסי זיכרון של SAMSUNG שהגיעו מקוריים בוודאות..

לא יודע מה זה אומר על הכונן הספציפי הזה אבל במקרה שמתי לב לשם שלו.. :)

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תהנה.

אגב ממש בקרוב נראה את הכוננים החדשים עם ה -nvme . עולם אחר.

אני התכוונתי אבסולוטית מול SSDים מהירים באמת.

פרופורציות:

http://www.macrumors.com/2015/05/21/15-inch-retina-macbook-pro-2gbps-throughput/

זה לדוגמא קרוב / זהה ל750 (ובא נזכור שזה ברבע מהגדול - יש לאפל גודל מיוחד שהם עושים שקצת יותר גדול מDOK גדול).

ובלי NVME אגב

פרופורציות 2:

הביצועים שאתה מראה הם הביצועים של הSSD בפרו רטינה 15 שלי מאמצע שנת 2012 (של הסמסונג כן?) והדגם האחד אחריו - הם כבר כפולים

כלומר ב3 שנים - פי 4.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ליביו ואייל -

אם אני מבין נכון,

הם לוקחים מראש סכום שהם חישבו שידרש עבור מיסים / מע"מ.

אם הם טועים (לטובתי) הכסף יוחזר לי תוך מספר שבועות.

סיכוי סביר שהם לא טועים, יותר מכך - עצם השילוח דרך חברת פרימיום בעצם מחייב מעבר במכס וחיובים נוספים.

היתרון (היחסי) - פחות כאב ראש?

לגבי המהירות - הסדרות של סמסונג נחשבות בין המבוקשות בשוק, להבנתי.

ידוע לי על בוסט מהירות (עדיין לא 2 גיגה כמו שאמרת) רק בכונני SSD עמוסי נפח שבאים בחיבור PCIE

אשמח להחכים.

לך על הסמסונג בראש שקט זו סידרה חדשה שהושקה לפני כמה חודשים להבדיל מסנדיסק שהוא בשוק מ 2013.

תתפלא הם טועים בגלל זה רשום שזו הערכה ולא סכום מדייק.

אתמול קיבלתי חבילה מהם מארה"ב תוך 5 ימים היה השליח אצלי בעבודה תענוג.

פורסם (נערך)
אני התכוונתי אבסולוטית מול SSDים מהירים באמת.

פרופורציות:

http://www.macrumors.com/2015/05/21/15-inch-retina-macbook-pro-2gbps-throughput/

זה לדוגמא קרוב / זהה ל750 (ובא נזכור שזה ברבע מהגדול - יש לאפל גודל מיוחד שהם עושים שקצת יותר גדול מDOK גדול).

ובלי NVME אגב

פרופורציות 2:

הביצועים שאתה מראה הם הביצועים של הSSD בפרו רטינה 15 שלי מאמצע שנת 2012 (של הסמסונג כן?) והדגם האחד אחריו - הם כבר כפולים

כלומר ב3 שנים - פי 4.

צלם בבקשה את התוצאות מהתכנה הבאה.

אגב קראתי את הכתבה הראשונה הכונן בתפוח שם מחובר ב PCI לא ב M.2 שהוא כפי שידוע הרבה יותר מהיר מחיבור SATA.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

התייעצות קטנה עם מביני העניין שמשוטטים בשרשור:

חשבתי לקנות מחשב נייד (לנובו 50-70). יש כל מיני גרסאות בטווח מחירים של של 5000 (עם טרה בייט של דיסק קשיח מכני רגיל 5400RPM) או 5800 בערך לאותו מחשב אך עם 256 SSD (לא משהו חזק במיוחד).

עם המחירים (המאוד נוחים יש לציין) הנ"ל של הSSD, זה נהיה לי ברור שכדאי לי לקנות את המחשב הזול ב5000 ולהוסיף עוד 700 שקלים ולרכוש חצי טרה בייט SSD של סמסונג.

עד כמה זה קשה להחליף כונן? ולהתקין עליו ווינדוס? (אני סטודנט, ולכן יש באפשרותי להוריד בחינם מערכת הפעלה חוקית של מיקרוסופט)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עצם ההחלפה הפיזית היא מספר דקות.. תוכל גם למצוא סרטונים ברשת.

התקנת ווינדוס זה Next next next

אבל- כן תידרש להשלים את הדרייברים מאתר היצרן

מציע גם לחפש דגם שמגיע ללא מערכת הפעלה (שאתה זכאי לה ברישיון), כך תחסוך עוד כמה מאות שקלים

פורסם

לי כאמור יש את הפרו רטינה דור ראשון

crystal disk מן הסתם אין לי - כי אני לא מתקין חלונות. (החיים קשים עם SSD קטן)

bench.jpg

מבלאק מג׳יק

בקבצים קטנים זה פחות מזה מן הסתם.

(אפילו רוקנתי לכבוד הבדיקה כמה ג׳יגות טובים ... כשהדיסק מלא מן הסתם זה יורד משמעותית - ובא ניקח בחשבון שזה לא מחשב חדש ריק אלא שעובד כבר 3 שנים)

לגבי הכונן במחשב החדש - צודק , PCI - אצלי זה לא למיטב זכרוני.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
השחור הוא האמיתי

[ATTACH=CONFIG]428448[/ATTACH]

במה זכיתי? :-P

פורסם
לי כאמור יש את הפרו רטינה דור ראשון

crystal disk מן הסתם אין לי - כי אני לא מתקין חלונות. (החיים קשים עם SSD קטן)

[ATTACH=CONFIG]428457[/ATTACH]

מבלאק מג׳יק

בקבצים קטנים זה פחות מזה מן הסתם.

(אפילו רוקנתי לכבוד הבדיקה כמה ג׳יגות טובים ... כשהדיסק מלא מן הסתם זה יורד משמעותית - ובא ניקח בחשבון שזה לא מחשב חדש ריק אלא שעובד כבר 3 שנים)

לגבי הכונן במחשב החדש - צודק , PCI - אצלי זה לא למיטב זכרוני.

ליביו

יחי ההבדל הקטן , עדיין לא רע אבל עדיין מול הסאן דיסק הסמסונג מציג ביצועים טובים פי כמה.

פורסם
עצם ההחלפה הפיזית היא מספר דקות.. תוכל גם למצוא סרטונים ברשת.

התקנת ווינדוס זה Next next next

אבל- כן תידרש להשלים את הדרייברים מאתר היצרן

מציע גם לחפש דגם שמגיע ללא מערכת הפעלה (שאתה זכאי לה ברישיון), כך תחסוך עוד כמה מאות שקלים

תודה על התשובה.

איך אני מוצא את הדרייברים המתאימים? האם אני צריך להוריד אותם ידנית אחד אחד? או שיש ללנובו איזשהו כלי שמחפש באופן אוטומטי את כל החבילת דרייברים ומתקין?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אני אתעלק טיפה.

קודם כל אהמר על השחור כאמיתי.

דבר שני, יש לי כרגע Asus g55vw שהוא נחמד אבל ההארד דיסק די תוקע אותי במשחקים מסויימים עם זמני המתנה לא קצרים, כאשר חבריי באונליין כבר נלחמים אני עוד טוען.

האם יש עוד טעם להשקיע בssd (המחשב כבר בן שנתיים וחצי) או כבר לחסוך למחשב יותר טוב?

האם יש הפרש כלכל מהותי בביצועים?

כבר בן שנתיים וחצי? חביבי, יש לו עוד קצת זמן :-P

תבדוק לגבי הדגם הספציפי שלך אם ישנה אפשרות להתקין עליו כונן נוסף (במקום ה-CD למשל), ואם לא פשוט תקנה את ה-SSD הכי גדול שנכנס לתקציב.

את ה-SSD תמיד יהיה אפשר להעביר למחשב הבא.

פורסם (נערך)

בתגובה ל Guy_25

1. יתכן יש להם כלי שמסדר את זה (גם אותו תצטרך להוריד בצורה הראשונית)

2. אתה נכנס לאתר היצרן, מזהה את הדגם הספציפי שלך (אצל DELL זה מאוד מובנה), מזהה את מערכת ההפעלה הספציפית שהתקנת, מוריד כל מה שנראה לך

דרייברים ללוח אם, כרטיסי רשת, כרטיס מסך, מצלמת רשת וכו' וכו'

עריכה אחרונה על ידי b-or
פורסם (נערך)
השחור הוא האמיתי

אפשר לראות את הסימן CE על לשונית היו אס בי, ומסתבר שמאחורה על אותה לשונית מוטבע מספר סידורי וגודל.

מעניין. באתר של ADATA בגלריית התמונות דוקא אין סימון CE ואין ציון גודל. כנראה לא סימנים מספיק טובים.

http://www.adata.com/en/ufd/gallery/107#1

גם באמאזון שמוגדר על ידי ADATA כמוכר מאושר, ואני רוצה להאמין שאיננו מוכר מזוייפים, אני רואה תמונות שכן כוללות את שני הצ'ופצ'יקים בלשונית (עוד הבדל) אבל לא סימון CE.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

+1 לכן ניראה לי שהלבן הוא המקורי אבל של נפח קטן יותר ופשוט עשו לו מוד שיזייף את הנפח האמיתי שלו.

בשביל מה צריך סימון CE על זיכרון פלאש? + מס' הסידורי לא ניראה מאוד אמין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כבר בן שנתיים וחצי? חביבי, יש לו עוד קצת זמן :-P

תבדוק לגבי הדגם הספציפי שלך אם ישנה אפשרות להתקין עליו כונן נוסף (במקום ה-CD למשל), ואם לא פשוט תקנה את ה-SSD הכי גדול שנכנס לתקציב.

את ה-SSD תמיד יהיה אפשר להעביר למחשב הבא.

הוא מגיע עם חיבור mSATA וראיתי שיש מדריכים באינטרנט להחלפת הסידי רום בssd.

• תוכן חדש...