Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהתופעה קיימת בכל סוגי הטלפון כאשר הוא בא במגע עם נוזלים.

מה בעצם החלק התקול? האם ניתן להחליף לבד את החלק הזה?

מדובר על XIOMI RED RICE שהילד המוכשר שלי הרס בעצמו, בגיל 9 חודשים (מצץ לו את הצורה :lol:).

פורסם

אני ראיתי שבעקבות הרטיבות ניגרם קצר לרוב ברכיב SMT שנימצא בפלאט של הדיגיטייזר/מסך-יש כאן מבינים ממני ובטח תיהיה להם תשובה מקצועית יותר.

אולי מסך חדש יפתור הבעיה אבל לא בטוח שלא יהיו בעיות נוספות, לדעתי מומלץ לימכור לחלקים וליקנות משהו זול אחר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא יודע עד כמה תוכל לייבש את המכשיר. בכל אופן - לנסות לא יזיק (כנראה נוצר איזשהו קצר).

בכל אופן - אולי כדאי לשים בכלי עם אורז (יבש). מצאתי כמה שטוענים שזה סופח היטב את הלחות / רטיבות שהצטברה במכשיר.

אפשר לנסות - לא יזיק.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התשובות.

1, באותו הרגע שקלטתי מה הזאטוט עשה, הסוללה הוצאה מהמכשיר, הושאר 24 שעות באורז ועוד שעתיים בתנור על חום של 60-70 מעלו, אחרי שהכנסתי את הסוללה , הכל עובד מלבד הטאצ'.

2. מכשיר כבר הוזמן וצריך להגיע בכל יום, המקרה קרה לפני כחודש.

3. חשבתי אולי לנסות לתקן לבד אם זה יצדיק את זה למטרת מכישר חילופי לעת הצורך.

פורסם

אהה, ניזכרתי, אם יש לך את הדור הראשון של RED RICE אז אתה יכול לצאת בזול כי אצלך מסך המגע והLCD מופרדים(רואים מרווח ביניהם).

אם זה הדגם שיש לך אז דיגיטייזר חדש יעלה לך כמה שקלים ויש בטח מלא מדריכים ברשת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מתי קנית? רק הגירסה האחרונה מגיע עם מסך OGS שהוא מאוחד.

יש לך 1S עם מעבד קוואלקום או הגירסה הראשונה שיצא מזמן עם מעבד מדיהטק?(בשניהם המסך מגע מופרד).

בעקרון אתה רואה שיש אוויר בין הזכוכית של המגע למסך עצמו- להבדיל מהמסכים החדשים שניראים כמו משטח אחיד.

ראיתי באלי שהטאצ' עולה כ10$, רק תוודא איזה דגם יש לך ותזמין מאלי את מסך המגע.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מתי קנית? רק הגירסה האחרונה מגיע עם מסך OGS שהוא מאוחד.

יש לך 1S עם מעבד קוואלקום או הגירסה הראשונה שיצא מזמן עם מעבד מדיהטק?(בשניהם המסך מגע מופרד).

בעקרון אתה רואה שיש אוויר בין הזכוכית של המגע למסך עצמו- להבדיל מהמסכים החדשים שניראים כמו משטח אחיד.

ראיתי באלי שהטאצ' עולה כ10$, רק תוודא איזה דגם יש לך ותזמין מאלי את מסך המגע.

הצתה מאוחרת :lol:

איך אמרת בודקים איזו גירסה יש למכשיר שלי על מנת לדעת איזה טאצ יש לרכוש ? אפשר לראות במדבקה בגב המכשיר ?

פורסם

אכן לפי המדבקה בגב המכשיר + אמור ליהיות רשום ב"אודות המכשיר" ABOUT PHONE למטה.

לדעתי זה שווה כי זה אחלה מכשיר ו10$ השקעה זה כלום ובטוח יש המון מידע בהחל]ות ומקסימום שיש לגיבוי או שאפשר לימכור במחיר סביר.

פורסם

לטובתך תצנזר את המספר של הIMEI לא בא לך שמישהו ישתמש בו. תמונות ברשת זה לא צחוק.

בעניין ששאלת אצלך הדגם של הREDMI 1.

כמו שGEEK אמר אתה יכול להזמין את הטאץ ולהחליף והכל יסתדר.

10 דולר זה כלום כסף. אתה יכול לתקן לבד ולמכור את המכשיר

• תוכן חדש...