Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New Fabia 1.2 TSI Active כ"ס 110 DSG7 שבוע ראשון עם הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדכון קצר, תדלקתי פעם ראשונה החישוב יצא שהרכב צרך 17 ק"מ לליטר משולב.

60% מחוץ לעיר, 80% מהנסיעות עם מזגן, ומערכת Start & Stop עבדה.

עריכה אחרונה על ידי d300
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום הייתי בסוכנות וניגשתי שוב לפאביה החדשה.

מסתבר שהעיפו את הפאביה שהיתה שם קודם ברמת הגימור הבינונית (חטפה מכה בדלת וכנראה הוציאו אותה לפחחות) והביאו במקומה פאביה כסופה ברמת הגימור הכי נמוכה.

הרכב בלי מסך מגע ועם לוח השעונים הפשוט. קודם כל, הפרש של 5000 ש"ח זה כסף - אולי אפילו ביטוחים לשנה, ולכן שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ע"פ בחירתו, גם הרכב נראה מאוד יפה חיצונית. מבפנים היו יכולים לחשוב על דשבורד קצת פחות פלסטיקי. פות"ש - תתחדש ותהנה!

פורסם

תתחדש ! העיקר שהרכב עומד בדרישות שלך, אפילו גרמת לי להצטער על זה שלא לקחתי בחשבון את האופציה הזאת בזמנו:lol:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם (נערך)
עדכון קצר, תדלקתי פעם ראשונה החישוב יצא שהרכב צרך 17 ק"מ לליטר משולב.

60% מחוץ לעיר, 80% מהנסיעות עם מזגן, ומערכת Start & Stop עבדה.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

לידיעתך, מערכת Start & Stop מספקת חיסכון דלק זניח ביותר. בחישוב גס, לא יותר מליטר עד 3 ליטר למיכל (תלוי בסביבת הנהיגה כמובן). המטרה העיקרית של המערכת היא שמירה על סביבה ירוקה.

אישית (וללא כל כוונה לבקר את פות"ש) תמיד ארכוש רכב ברמת הגימור הגבוהה ביותר. כך היה עם ה206xs לשעבר (גג שמש, חישוקים), כך עם הפוקוס הנוכחית (טיטניום) ואפילו עם הגטס של אשתי (1.6, גג שמש, חישוקים) מהעובדה הפשוטה שבכל פעם שאראה רכב זהה לשלי ברמת גימור גבוהה יותר זה יגרום לי לצער עמוק ותחושת אבדון. גג שמש\חישוקים גדולים\מערכת BT\בקרת שיוט\מראות מתקפלות\תאורת גישה\תא משקפיים\הנעה בכפתור\מערכת משודרגת ועוד.. לדעתי, התוספת במחיר תמיד משתלמת.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם
תתחדש!

אבל לדעתי אם כבר משקיעים כ-100K ברכב חדש שיישרת אותך מספר של שנים לא מבוטל, לפחות 3 להערכתי, משתלם כבר להשקיע את ה10K הנוספים כדי לקבל את רמת הבחירה ה-STYLE.

(טעות שבזמנו עשיתי כקניתי את הפאביה אמביינט ידנית והתקמצנתי להוסיף 10K לגרסת ספורט ידנית)

ובנוסף כשמשווים את כמות האבזור הפשוט ענקית שמקבלים בגירסת הSTYLE, ה10K תוספת נראים כמו מציאה של ממש.

כשכל תוספת מהרשימה הזאת בהתקנה עצמית תעלה לך לפחות 4-5K, ואני לא רוצה להרחיב על איכות ההרכבות המקומיות פה בארץ לרכבי VAG..

דוגמה מנסיון אישי - פנסי ערפל ביבוא אישי + התקנה=1.5K, פה בארץ 3K לפני עבודה.

ארבעה חלונות חשמל,

משענת גב אחורית מתקפלת ומתפצלת 40:60,

מחשב דרך,

צג נתונים Maxi Dot

לחצני שליטה מההגה על הרדיו והטלפון

מערכת בקרת שיוט,

דיבורית BT מקורית באנגלית

מערכת Front Assist המנטרת מרחק מלפנים מתריעה בפני סכנה ואף בולמת,

מערכת Speed Limiter המתריעה על מהירות מופרזת,

מערכת לאיתור עייפות נהג

פנסים ראשיים הלוגן (H7) ופנסי LED

פנסי ערפל קדמיים

הגה כוח ספורטיבי

ידית הילוכים ובלם יד עם ציפוי עור,

חבילת כרום

תאים גמישים לאחסון בתא מטען

תא אחסון למשקפיים

מערכת רשתות

תא כפפות מואר

תאי אחסון תחת מושבים קדמיים

מערכת שמע מקורית עם מסך מגע מדגם SWING הכוללת שקע AUX+USB.

מפתח חכם Keyless,

מערכת בקרת אקלים Climatronic,

כוונון גובה למושב נוסע (WTF איך זה לא סטנדרט ב2015? זה היה אבזור בסיסי אפילו בדגם האמבינט הקודם)

מראה פנימית מתכהה אוטומאטית

6 רמקולים,

שינוי תאורה אוטומאטי- Coming/leaving home,

חלונות אחוריים כהים Sunset,

מערכת שמע מקורית עם מסך מגע מדגם BOLERO הכוללת שקע AUX+USB

חישוקי סגסוגת R16 215/45

ושנתיים אחריות עלובות ומעליבות......:x

אחת הסיבות שבגללה אני כנראה לא אחזור לסקודה, ואני מתכנן לעבור לסופר מיני מהמיני הנוכחית: סיטיגו.

פורסם

אני חייב לציין שבתוספת של 2000 שקל מקבלים את ה color concept שמאפשר לבחור 4 צבעים שחור, כסוף, אדום או שחור לג׳אנטים ולגג הרכב וזה פשוט משדרג את הרכב במראה בכמה רמות!

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
מהעובדה הפשוטה שבכל פעם שאראה רכב זהה לשלי ברמת גימור גבוהה יותר זה יגרום לי לצער עמוק ותחושת אבדון.

גם אני מרגיש ככה.

ביום השואה...

לאמר, שקצת הגזמת. לקנא זה נורמל, אבל קצת פרופורציה בחיים.

מזלך שההפרעה אצלך היא רק אצל מכוניות מדגם זהה. אם זה היה מורחב גם לדגמים אחרים של אותו יצרן או, חס וחלילה, כלל הרכבים... היית חי חייך בתחושת אובדן וצער עמוק כל הזמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
גם אני מרגיש ככה.

ביום השואה...

לאמר, שקצת הגזמת. לקנא זה נורמל, אבל קצת פרופורציה בחיים.

מזלך שההפרעה אצלך היא רק אצל מכוניות מדגם זהה. אם זה היה מורחב גם לדגמים אחרים של אותו יצרן או, חס וחלילה, כלל הרכבים... היית חי חייך בתחושת אובדן וצער עמוק כל הזמן.

אני חושב שהגיע הזמן שאגדיר לעצמי חתימה, ובלית ברירה היא תנוסח בערך כך: "יתכן והנכתב לעיל נוסח בסגנון הלצה\ציניות, נא לקרוא פעמיים" או "על מנת להנות ממלוא הפוסט הנ"ל דרוש חוש הומור". :)

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

תתחדש, חיצונית הרכב נראה טוב. מה שמפריע לי שבפנים הוא נראה זול מאוד (לפחות על פי התמונה כאן). משהו ברמה של גרנדה פונטו 2007 שהייתה לי. ב-2015 הייתי מצפה לפנים איכותי יותר ופחות מדכא. ואני מבין שאתה מחליף את המערכת שזה מעולה, כי לא ברור לי איך ב-2015 מוכרים דבר שנראה כל כך מזעזע עם חור/תא מיותר מעל הרדיו. :roll:

• תוכן חדש...