Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New Fabia 1.2 TSI Active כ"ס 110 DSG7 שבוע ראשון עם הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמקבלים המון ב-5K.

הסיבה היחידה שחבר ויתר על הפאביה הידנית היא בגלל רמת האיבזור המעליבה הזו (וחבל מאוד שזנחו את הידניות המאובזרות) - וכנראה יקח פולו ידנית, לה צמודה רמת הגימור הבכירה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה יותר מעליב שרכבים ב70 אלף ש"ח כמו הקליאו מגיעים עם דאבל דין מקורי, פנסי ערפל ובקרת שיוט. ורכב ב95-100 אלף ש"ח לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מצטער, אבל לדעתי יש רכישות הרבה יותר משתלמות במחיר שלה. לא רואה שום הצדקה ללקוח פרטי לקנות את הפאביה אקטיב. הטיעונים שלך הם כמו שכנועים עצמיים של אישה מוכה.

אבל כמו שאני אומר הרבה פעמים - רכישת רכב מתבצעת עם הלב ולא עם הראש ברוב המקרים.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם
אני לא מבין.

אני הייתי בסוכנות כדי להסתכל על הפאביה החדשה, ושם הנציג טען שמדובר בדגם האוטומט הכי זול והכי פשוט.

הוא הגיע עם מסך קטן, לוח שעונים עם מד חום מנוע וכ'.

פה אתה טוען שמדובר ברכב הכי פשוט והוא בלי מסך מגע ובלי לוח שעונים מקסי דוט.

מי צודק? מצרף את התמונות שצילמתי אז בסוכנות. הטאסות זהות... יש כמה דגמים שמשווקים עם טאסות?

גיא, לפי התמונות זאת Ambition, שהיא רמת הגימור האמצעית. לכולן טאסות מלבד ה-Style המאובזרת יותר (והקומבי שזוכה לחישוקי סגסוגת ב-Ambition).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אני קניתי את ה-activ , מה שאתה מראה בצילום זה

Ambition , לשניהם אותו מנוע.

יש עוד רמה מתחת, activ ידנית 90 כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם
מצטער, אבל לדעתי יש רכישות הרבה יותר משתלמות במחיר שלה. לא רואה שום הצדקה ללקוח פרטי לקנות את הפאביה אקטיב. הטיעונים שלך הם כמו שכנועים עצמיים של אישה מוכה.

אבל כמו שאני אומר הרבה פעמים - רכישת רכב מתבצעת עם הלב ולא עם הראש ברוב המקרים.

אני קניתי רכב לפי מה שהשתלם לי ואחרי הרבה סקרים, וזה מה שהתאים לי, מה שייך אישה מוכה לרכב הנ"ל.

תגיב לגופו של עניין , אני מבין שאתה נוסע ברנו קליאו תהנה ותיסע בדרכים טובות., לי זה לא התאים.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם, רק קנה אוטו חדש אומרים תתחדש, מבקשים לשמוע רשמים מהרכב, מקסימום שואלים מה היו השיקולים שלו וסלמאת.

עונה לכם שהוא עשה סקר, התאים לו האבזור, לא חסר לו מה שיש בדגם המאובזר יותר, למה להגיע לשורות כמו "טיעונים של אישה מוכה"? או להיכנס לו לשיקולים של לשלם או לא לשלם עוד 5,000 שקלים?

מה שמתאים לכם לא בהכרח מתאים לאחרים, גם בפורום חובבי רכב.

פורסם (נערך)

לבת זוג שלי ולבן שלי יש סיאט איביזה 2015 מהמבצע שהיה, אז ככה שמיותר לקנות עוד איבזיה.

אני לא חושב שנשארו עוד סיאט איביזה למכירה מהמבצע, אם אתה חושב לקנות תחכה לדגם החדש שכנראה יגע בסוף השנה .

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם (נערך)

תתחדש!

אבל לדעתי אם כבר משקיעים כ-100K ברכב חדש שיישרת אותך מספר של שנים לא מבוטל, לפחות 3 להערכתי, משתלם כבר להשקיע את ה10K הנוספים כדי לקבל את רמת הבחירה ה-STYLE.

(טעות שבזמנו עשיתי כקניתי את הפאביה אמביינט ידנית והתקמצנתי להוסיף 10K לגרסת ספורט ידנית)

ובנוסף כשמשווים את כמות האבזור הפשוט ענקית שמקבלים בגירסת הSTYLE, ה10K תוספת נראים כמו מציאה של ממש.

כשכל תוספת מהרשימה הזאת בהתקנה עצמית תעלה לך לפחות 4-5K, ואני לא רוצה להרחיב על איכות ההרכבות המקומיות פה בארץ לרכבי VAG..

דוגמה מנסיון אישי - פנסי ערפל ביבוא אישי + התקנה=1.5K, פה בארץ 3K לפני עבודה.

ארבעה חלונות חשמל,

משענת גב אחורית מתקפלת ומתפצלת 40:60,

מחשב דרך,

צג נתונים Maxi Dot

לחצני שליטה מההגה על הרדיו והטלפון

מערכת בקרת שיוט,

דיבורית BT מקורית באנגלית

מערכת Front Assist המנטרת מרחק מלפנים מתריעה בפני סכנה ואף בולמת,

מערכת Speed Limiter המתריעה על מהירות מופרזת,

מערכת לאיתור עייפות נהג

פנסים ראשיים הלוגן (H7) ופנסי LED

פנסי ערפל קדמיים

הגה כוח ספורטיבי

ידית הילוכים ובלם יד עם ציפוי עור,

חבילת כרום

תאים גמישים לאחסון בתא מטען

תא אחסון למשקפיים

מערכת רשתות

תא כפפות מואר

תאי אחסון תחת מושבים קדמיים

מערכת שמע מקורית עם מסך מגע מדגם SWING הכוללת שקע AUX+USB.

מפתח חכם Keyless,

מערכת בקרת אקלים Climatronic,

כוונון גובה למושב נוסע (WTF איך זה לא סטנדרט ב2015? זה היה אבזור בסיסי אפילו בדגם האמבינט הקודם)

מראה פנימית מתכהה אוטומאטית

6 רמקולים,

שינוי תאורה אוטומאטי- Coming/leaving home,

חלונות אחוריים כהים Sunset,

מערכת שמע מקורית עם מסך מגע מדגם BOLERO הכוללת שקע AUX+USB

חישוקי סגסוגת R16 215/45

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ואם הוא לא צריך את זה? 4 חלונות חשמל אני כמעט בטוח שיש לו, מסך מגע (מערכת מולטימדיה) שבא לי עם האיביזה היא דיי גרועה ועדיף לקנות אותה בעצמך.

כל שאר הדברים לא כל בן אדם צריך, ובטח שלא צריך להכנס לו לכיס ולהחלטות שהוא לקח.

פורסם

זה לא חדש שהיבואן עושה מה שבא לו,כל עוד אנחנו חוזרים ורוכשים.

ולעניין השרשור - תתחדש! אכן צבע יפה מאוד :)

אני רק שאלה - ניתן לקחת את הגרסה הידנית הדלת-אבזור ולשדרג אותה עם מרבית הדברים שבSTYLE? או שזה מה יש?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני רק שאלה - ניתן לקחת את הגרסה הידנית הדלת-אבזור ולשדרג אותה עם מרבית הדברים שבSTYLE? או שזה מה יש?

זה מה יש, אין להם כוונות לייבא דגם ידני מאובזר כדוגמת הספורט ידני שהיה עד עכשיו.

בכלל זה איבדו אותי כלקוח פוטנציאלי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...