Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New Fabia 1.2 TSI Active כ"ס 110 DSG7 שבוע ראשון עם הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש!

אבל לדעתי אם כבר משקיעים כ-100K ברכב חדש שיישרת אותך מספר של שנים לא מבוטל, לפחות 3 להערכתי, משתלם כבר להשקיע את ה10K הנוספים כדי לקבל את רמת הבחירה ה-STYLE.

(טעות שבזמנו עשיתי כקניתי את הפאביה אמביינט ידנית והתקמצנתי להוסיף 10K לגרסת ספורט ידנית)

ובנוסף כשמשווים את כמות האבזור הפשוט ענקית שמקבלים בגירסת הSTYLE, ה10K תוספת נראים כמו מציאה של ממש.

כשכל תוספת מהרשימה הזאת בהתקנה עצמית תעלה לך לפחות 4-5K, ואני לא רוצה להרחיב על איכות ההרכבות המקומיות פה בארץ לרכבי VAG..

דוגמה מנסיון אישי - פנסי ערפל ביבוא אישי + התקנה=1.5K, פה בארץ 3K לפני עבודה.

ארבעה חלונות חשמל,

משענת גב אחורית מתקפלת ומתפצלת 40:60,

מחשב דרך,

צג נתונים Maxi Dot

לחצני שליטה מההגה על הרדיו והטלפון

מערכת בקרת שיוט,

דיבורית BT מקורית באנגלית

מערכת Front Assist המנטרת מרחק מלפנים מתריעה בפני סכנה ואף בולמת,

מערכת Speed Limiter המתריעה על מהירות מופרזת,

מערכת לאיתור עייפות נהג

פנסים ראשיים הלוגן (H7) ופנסי LED

פנסי ערפל קדמיים

הגה כוח ספורטיבי

ידית הילוכים ובלם יד עם ציפוי עור,

חבילת כרום

תאים גמישים לאחסון בתא מטען

תא אחסון למשקפיים

מערכת רשתות

תא כפפות מואר

תאי אחסון תחת מושבים קדמיים

מערכת שמע מקורית עם מסך מגע מדגם SWING הכוללת שקע AUX+USB.

מפתח חכם Keyless,

מערכת בקרת אקלים Climatronic,

כוונון גובה למושב נוסע (WTF איך זה לא סטנדרט ב2015? זה היה אבזור בסיסי אפילו בדגם האמבינט הקודם)

מראה פנימית מתכהה אוטומאטית

6 רמקולים,

שינוי תאורה אוטומאטי- Coming/leaving home,

חלונות אחוריים כהים Sunset,

מערכת שמע מקורית עם מסך מגע מדגם BOLERO הכוללת שקע AUX+USB

חישוקי סגסוגת R16 215/45

התוספת לסטייל היא 12.000 ש"ח, אין גבול לתוספות.

יכלת להגיד לי למה לא הוספת 20.000 ש"ח וקניתי רכב אחר.

דרך אגב אני לא כועס אל אף אחד מחברי הפורום כל אחד מביע את דעתו ואני עונה, זה פורום חופשי ואם יש דבר לא מתאים זה תפקידם של המנהלים להחליט.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מה יש, אין להם כוונות לייבא דגם ידני מאובזר כדוגמת הספורט ידני שהיה עד עכשיו.

בכלל זה איבדו אותי כלקוח פוטנציאלי.

בחו"ל יש את הידני מאובזר ברמת הסטייל.

פורסם

תתחדש!

מה שלי אישית מפריע בפאביה החדשה זה למה לעזאזל אין אפשרות פתיחת חלונות בלחיצה בודדת?! היה קיים בדגם הקודם, נראה לי כ"כ בסיסי, אני מאמין שכתוצאה מזה האפשרות פתיחת\סגירת חלונות דרך השלט לא עובדת...

פורסם

תתחדש. אני חושב שזה רכב מצוין.

תקופת ההרצה זאת תקופה מבאסת :(

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
תתחדש!

מה שלי אישית מפריע בפאביה החדשה זה למה לעזאזל אין אפשרות פתיחת חלונות בלחיצה בודדת?! היה קיים בדגם הקודם, נראה לי כ"כ בסיסי, אני מאמין שכתוצאה מזה האפשרות פתיחת\סגירת חלונות דרך השלט לא עובדת...

בפאביה הקודמת שלי ספורט 1.4 הסגירה היתה אפשרית כולל הסאן רוף, כאן לא ניתן לא מבין למה חסכו.

פורסם

תתחדש

אפשר לדעת כמה עולה ביטוח חובה ומקיף?! ומה דרישות המיגון?!

*אני מבין שזה משתנה מנהג לאחר אבל בגדול...

פורסם

מיגון כספת + קודנית או איתורן סייב

ביטוח לנהג יחיד , מעל גיל 24 2400 ש"ח (באלייד רצו ממני 2900ש"ח והפקידה נשבעה שהם הכי זולים) .

ביטוח חובה 1072 ש"ח

הביטוח נעשה בחברת הראל דרך סוכן פרטי.

פורסם
תתחדש,

מעניין שהם ממשיכים לחסוך בכפתורים של המזגן, עדין מזכיר לי עיצוב משנות ה- 80 המאוחרות.

כנראה אני היחיד שמעדיף את הפיקוד הזה, פשוט ונוח.

שוקל רכישה של פאביה ידנית כשתהיה גרסה מאובזרת כמו פעם.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

תתחדש בנאדם, רכב טוב

סע בדרכים טובות

יהיה נחמד אם זה יהיה שרשור מתעדכן, בו תעדכן אותנו בשוטף לדבי החוויות מהרכב והתחזוקה שלו.

תודה.

פורסם

תתחדש, בתור אחד שהייתה לו את הפאביה הישנה, אתה לא מרגיש שהגב במושב אחורי גורם לישיבה כפופה מידי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בשתי נסיעות מבחן, אחת בשבילי ואחת בשביל אחי. בנסיעת מבחן הראשונה הרכב הפתיע אותי לטובה, לאחר נסיעה באיביזה. הרגשתי הבדל בביצועים, למרות שעל הנייר אין יותר מדי. לא יודע למה זה.

בשישי האחרון, אחי עשה נסיעת מבחן וממש התלהב מהרכב. הוא הזמין אחת היום. הוא הזמין את ה Ambition.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תוכן חדש...