Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הנשאלת,

VIBE 420 ... או מצד שני... רוקפורד 200.4....

:?::?::?::?::?::?::?::?:

תחום המחירים שלהם כמעט זהה !...

עכשיו, מצד אחד הרוקפורד כיביכול יותר "איכותי"...

מצד שני... הנתונים של הלאנזר יותר גבוהים... השאלה אם נכונים...

אז מה אתם אומרים ?......

תודה!

:shock2::shock2::shock2:

פורסם

בכמה אתה קונה את המגברים האלה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אל תשווה את עוצמות המגברים שיש בשוק היום לעומת רוקפורד..

לדוג'... RED SOUND 800 VS ROCKFORD 200.4

הרוקפורד לא רואה אותו ממטר.... עזוב, רוקפורד זה ליגה מעל הכל, אתה רוצה סאונד טוב לך על זה..

אבל שתדע... 200.4 יתן לך 25 וואט לכל יציאה!

כדי לתת ניצול מירבי יש לבצע ברידג על המגבר ככה שהניצול יגיע ל 200+ וואט נקי...

פשוט תלוי איה רמקולים אתה שם (או סאבים)

תגיד לי מה אתה הולך להכניס שם ואני יוכל לתת כיוון יותר טוב לעוצמת המגבר שאתה צריך.

פורסם

מדובר ב25 וואט UNDERATED רציני ביותר והם מגיעים לכ35-45 וואט לערוץ, מהסיבה הזאת רוקפורד נחשבים למגברי SPL.

בוא ניתן דוגמא קטנה : יש תחרות של 300 וואט , רוקפורד משתמשת במגבר שמוצהר 300 וואט אבל בתכלס מוציא 500 וואט, עכשיו הבנת איזה יתרון יש להם?

פורסם

אייל זה מאוד תלוי במגבר, אני לא זוכר איזה פירמה לדוגמא מצהירה על ההספק ב12V 18וואט, אבל ב13.5 וולט המגבר מוציא קרוב ל80 וואט, יש מיליון ואחד קומבינות ולגבי רוקפורד הם ידועים בUNDERATED רציני.

פורסם

תראה... במגברים שיש לי (2 רוקפורד 400.4) על כל אחד רושמים הספק מקסימלי אחר

כאשר קיבלתי את המגברים הם רושמים לך בניסוי שהם עורכים לפני שהם מוציאים אותו מהחברה כמה וואט מקסימלי הוא מוציא...

לדוג' על אחד רשום אצלי 546 וואט

ועל השני היה רשום 576 וואט...

ושוב אנחנו מדברים על מגברי 400 וואט לפי הנתונים הרישמיים...

ככה ש fastgt דיי צודק, ואני מסכים איתו ב 100%.... רוקפורד מגברים מאוד חזקים, בדר"כ עולים על העוצמה שרשומה להם.

בכל אופן אני הייתי הולך בסופי על רוקפורד למרות שאני עדיין לא יודע מה השימוש של המגבר.

פורסם

גם גבוה, ולא טענתי שהם לא UNDERRATED, להפך. אבל מגבר שלהם שרשום שנותן הספק 300 לא יוציא 500 אלא יותר בסביבות ה400, לפחות ככה היה בתעודות לידה שראיתי, אבל לא חשוב הם UNDERRATED ומוציאים הרבה יותר ביחס להספק המוצהר.

פורסם

ואוו ... איזה הגזמות פראיות.

שימו לב שה Birth Sheet של רוקפורד שנבדק במפעל הוא ב 14.4V. עם כל הרצון הטוב שבעולם , באוטו סטנדרטי לא תוכלו להוציא את זה מהמצבר / אלטרנטור ולכן הנתונים לא רלוונטיים.

אני משער שמה 200.4 תוכל לקבל באזור ה 30-35W לכל ערוץ במקרה הטוב.

לגבי מי שדיבר על הגישור - אם תגשר תקבל שני ערוצים של 100W RMS במקרה הטוב ביותר (מבחנים מראים על כ 90) ותוכל להשתמש במגבר רק לסט אחד של רמקולים.

במקרה הזה , במידה ועוצמה חשובה לי ויש לי סט שדורש אותה הייתי בוחר דווקא בלנזר שייתן יותר כוח ביציאות.

Leon Cupra 2009

פורסם

אני משער שמה 200.4 תוכל לקבל באזור ה 30-35W לכל ערוץ במקרה הטוב.

נראה לי שיצאה לך גם הגזמה בטעות...30W לכל ערוץ יוצא תוספת של 120W בכולל, לדעתי תוספת של כ15W לערוץ יותר הגיונית.

אייל ?

כל ערוץ הוא 25W (המגבר הוא 4 ערוצים) , נניח 30W לערוץ , התוספת היא 5W לערוץ בלבד , כלומר 20W לכל הערוצים ביחד.

Leon Cupra 2009

פורסם

פוקו, אז מה אתה ממליץ ???...

על הלאנזר כתוב 75 ר.מ.ס לערוץ ...

נוריד מזה קצת ...

כמה יתן כל ערוץ 50 ... 60 ???

או לא יתקרב לזה ???...

• תוכן חדש...