Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 2008-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על המכוניות האלה רק טוב,אמינות צריכת דלק ממוצעת וכו'..

זה יהיה הכרב הראשון שלי במידה וכן.

רציתי לשאול אתכם אם זה באמת רכב אמין כמו שאמרתי ואולי באמת לקבל ייעוץ לרכב אחר.

הרכב הוא בעיקרון לנסיעה בתוך העיר לעבודה ואולי מידי פעם נסיעות של תל אביב - ראשון

המחירים של הרכבים האלה נעים בין 45 ל 50 אלף

פורסם

כרכב ראשון ולנסיעות עירוניות או בין עירוניות קצרות ופקוקות אני חושב שעדיף רכב קטן יותר אלא אם אתה צריך להוביל הרבה אנשים או ילדים.

מיני או סופר מיני יהיו חסכוניות יותר וקלות יותר לתמרון עירוני בפקקים וחניות. בנוסף הן חסכוניות יותר בדלק ובעלויות אחזקה כמו אגרת רישוי וביטוח.

פורסם
כרכב ראשון ולנסיעות עירוניות או בין עירוניות קצרות ופקוקות אני חושב שעדיף רכב קטן יותר אלא אם אתה צריך להוביל הרבה אנשים או ילדים.

מיני או סופר מיני יהיו חסכוניות יותר וקלות יותר לתמרון עירוני בפקקים וחניות. בנוסף הן חסכוניות יותר בדלק ובעלויות אחזקה כמו אגרת רישוי וביטוח.

יש לנו במשפחה יונדאי גטס זה לא נראה כאילו הוא חוסך בדלק אם להגיד את האמת.

לא אין צורך בהסעת ילדים או אנשים,אני פשוט מעוניין ברכב גדול ולא קטן אולי הדגם האצ'בק של הלנסר גם אפשרי.

פורסם

בעקרון מדובר ברכב שאין לו תקלות רבות.

למעט צריכת הדלק הגבוהה יחסית ושוק קצת פחות טוב מהמתחרות אין בו שום פסול.

בגדול רכב טוב להתחלה.

פורסם
בעקרון מדובר ברכב שאין לו תקלות רבות.

למעט צריכת הדלק הגבוהה יחסית ושוק קצת פחות טוב מהמתחרות אין בו שום פסול.

בגדול רכב טוב להתחלה.

הבנתי אותך תודה רבה

פורסם

לרכב צריכת דלק זהה או קצת טובה יותר ממאזדה 3 או פורד פוקוס דור 2 בשנתונים אלו. או כמו שאמר נפתול: "בואו לא נתבלבל"

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לרכב צריכת דלק זהה או קצת טובה יותר ממאזדה 3 או פורד פוקוס דור 2 בשנתונים אלו. או כמו שאמר נפתול: "בואו לא נתבלבל"

הרכב עצמו בתור רכב ראשון איך הוא?הבנתי שהוא באמת לא רואה מוסך חוץ מטיפולים

פורסם

קודם כל תעשה סיבוב ותחליט לבד. בסך הכל רכב טוב שנותן תמורה טובה לכסף. יש כאן חבר פורום שהחזיק אחת כזאת עם מנוע 1500 והיה מאוד מרוצה. לי היה 1600 ולחבר שלי 1800

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
קודם כל תעשה סיבוב ותחליט לבד. בסך הכל רכב טוב שנותן תמורה טובה לכסף. יש כאן חבר פורום שהחזיק אחת כזאת עם מנוע 1500 והיה מאוד מרוצה. לי היה 1600 ולחבר שלי 1800

הבנתי אותך תודה רבה

פורסם

לאבא שלי יש אוטו כזה, לאנסר 1500 שנת 2009 לא רואה מוסך כבר שנים חוץ מטיפולים בזמן, צריכת דלק בינעירוני 16, עירוני בערך 12 הצריכת דלק הרבה יותר טובה מדגם ה 1800 קח בחשבון.

אוטו מצוין אמין ויושב טוב על הכביש - הוא דיי גדול במימדים חוץ מזה אין לי מילה רעה אחת עליו :)

פורסם
לאבא שלי יש אוטו כזה, לאנסר 1500 שנת 2009 לא רואה מוסך כבר שנים חוץ מטיפולים בזמן, צריכת דלק בינעירוני 16, עירוני בערך 12 הצריכת דלק הרבה יותר טובה מדגם ה 1800 קח בחשבון.

אוטו מצוין אמין ויושב טוב על הכביש - הוא דיי גדול במימדים חוץ מזה אין לי מילה רעה אחת עליו :)

חיכיתי לתגובת חיזוק כמו זו תודה רבה חבר.

פורסם

קבל עוד תגובה כזאת (אחרי 140 אלף ק"מ עם לנסר 1500 2009)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קבל עוד תגובה כזאת (אחרי 140 אלף ק"מ עם לנסר 1500 2009)

חחחח תודה רבה אחי נראה לי הבנתי שזה רכב ללא בעיות

• תוכן חדש...