Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש נשמע אחרי ניקוי פיח Pegueot Rcz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

רציתי להתייעץ לגבי רעש נשמע אחרי ניקוי פיח . רכשתי לפני חודש pegueot rcz 2012 הרכב היה מגמגם ( לא סוחב ) לקחתי את הרכב לחברת פיג'ו הרכב היה עדיין באחריות יצרן . ראיתי שם בביצוע שמו הרבה חומרים במנוע (בקבוקים ) אחרי יום של עבודה על הרכב , ניסו להניע את הרכב ואז פתאום הרכב לא הינע . הם ניסו הרבה פעמים בלי הגזמה נתנו מעל 200 סטרטרים ועדיין לא הצליחו . בסוף הם שמו שמנים בפתיחות הפלגים ואז הרכב הניע והוציא הרבה עשן מאגזוזת . אחרי זה הגימגום נעלם והרכב סוחב סבבה . אחרי כמה ימים התחלתי לשמוע רעש במנוע או בסביב המנוע הרעש נשמע כשאני נותן גז על תורם 2.5-3 ואז בשחרור ( בעת ירידת התורם הרעש הזה נשמע ) . אני חשדתי שפגעו לי במנוע אחרי הניקוי הזה ומרוב ניסיונות להניע את הרכב . פניתי בחזרה לחברה אז אמרו לי שהרעש הזה נשמע מהממיר , החליפו ממיר ועדיין הרעש נשמע . אז עכשיו הם טוענים שזה מ הטורבו !! האם זה הגיוני ? הרכב עשה רק 70000 ק"מ בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה זו .

תודה רבה .

פורסם

תנסה לעלות לכאן קובץ אודיו וזאת על מנת שיוכלו לשמוע בדיוק מה הרעש.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

אתה רציני?

כי הרגת אותי מצחוק, פות''ש שרשור אל תקשיב לו, תחזור למוסך שיאבחנו מחדש ויתקנו על חשבונם.

אם אתה לא סומך עליהם ממליץ על מוסך גבע.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

איך הגריז יחלחל?!

מילא הוא שיפר אותה בדרכים אחרות, אם היה אפשר לשפר רכב עם גריז כולם היו עושים את זה.

אם אח שלך מוסכניק והוא רשם את זה, זה עצוב מאוד.

ותודה, אני יוותר על התענוג, שתמרח לי גריז.

רועי

פורסם

חחח איזה כיף! תמשיכו...

מהיר והצבני4 אתה יכול לשאול את אחיך כמה כ"ס מוסיף ספויילר למזדה 3? פשוט חשבתי לקנות מזדה אבל אני לא חושב שהיא מהירה מספיק כדי לחתוך אנשים באיילון.

פורסם

סליחה שהעלבתי אותך, אדון מהיר.

אבל גם אני לומד מכונאות רכב ולא הוזכר שום עניין כזה.

וגריז אגב לפחות חלקם עומדים בטמפ' גבוה ולא כולם נמסים.

ואיך מהמכסה שסתומים יחלחל לבוכנות?

לא נשמע לי הגיוני,מתנצל.

ועל מה בדיוק תתבע אותו?

רועי

• תוכן חדש...