Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,אשמח לדעת האם כאשר אני מבצע החלפת שמן (טיפול 10 ).

נהוג להוסיף שוב תוסף שמן .

השאלה נשאלת מכיון שעל האריזה של תוסף השמן כשרכשתי את הרכב( לפני חצי שנה ) רשום היה שהתוסף נצמד לחלקי המנוע ושומר עליהם . לכן הייתה בי הטעיה האם הוא עדיין "דבוק" לחלקי המנוע גם לאחר החלפת השמן.

תודה לעוזרים.

מדובר בפוקוס 2008 .

אשמח לדעת האם עלות החלקים לטיפול שאני מבצע בעצמי יצאו לי יקר או זול :

-שמן חצי סינטטי פורד

-פילטר שמן מקורי

-פילטר אוויר מקורי

-פילטר מזגן

- סט פלאגים מקוריים

=

300 ש"ח

יפני זה הכי אחי

פורסם

אין שום צורך לשים תוסף "ששומר על חלקי המנוע" אחרי החלפה או בכלל. הסיפור הזה על הצמדות לחלקי מנוע ושמירתם זה שיווק במיטבו במקרה הטוב והטעייה של הצרכן במקרה הפחות טוב..

יום טוב גם לך

פורסם

אותו סיפור עם תוספי דלק – התוספים כבר נמצאים בתוך הדלק (בז"ןמוסיף אותם).

הדבר היחיד שתוסף הדלק עוזר לו – זה חשבון הבנק של המוכר/ יצרן.

פורסם
רונן שלום,

צודקים המגיבים לעיל ובגדול: אין צורך בתוספי שמן אבל יש צורך בתוספי דלק!

אשמח אם תפרט, איזה תוספי דלק כלכך חשוב להוסיף ולמה?

יום טוב גם לך

פורסם

יש תוספים של POLADYNE .שמן ודלק ,את השמן לא ניסיתי עדיין .אבל בתוסף דלק משתמש כבר די הרבה זמן.מאוד מרוצה ומרגישים שהחומר עובד. הדבר היחיד שמרגיז שצריך להוסיף כל תידלוק מנה (לפי כמות הדלק). כי כך החומר עובד לא כמו שאר המנקים, שמרגע שגמרו לנקות מתחילים גם לשחוק את שאר המרכיבים.החומר הזה ממשיך להגן על הרכיבים גם אחרי הניקוי ,ודואג שישארו נקיים כל עוד הוא נמצא בדלק.

פורסם
יש תוספים של POLADYNE .שמן ודלק ,את השמן לא ניסיתי עדיין .אבל בתוסף דלק משתמש כבר די הרבה זמן.מאוד מרוצה ומרגישים שהחומר עובד. הדבר היחיד שמרגיז שצריך להוסיף כל תידלוק מנה (לפי כמות הדלק). כי כך החומר עובד לא כמו שאר המנקים, שמרגע שגמרו לנקות מתחילים גם לשחוק את שאר המרכיבים.החומר הזה ממשיך להגן על הרכיבים גם אחרי הניקוי ,ודואג שישארו נקיים כל עוד הוא נמצא בדלק.

נשמע כמו טענות בעד מהילה של אתנול.. רק שיש לי תחושה שאתנול תעשיתי משמעותית זול יותר מהזהב הנוזלי של Poladyne

יום טוב גם לך

פורסם

אותו סיפור עם תוספי דלק – התוספים כבר נמצאים בתוך הדלק (בז"ןמוסיף אותם).

הדבר היחיד שתוסף הדלק עוזר לו – זה חשבון הבנק של המוכר/ יצרן.

אף אחד לא משקיע בך שקל יות ממה שצריך,

לעומת זאת אתה צודק כי יש חברות שמוהלות מאתנול עד ריכוז של 10%,

מה שמעלה משמעותית את הרווח שלהם.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
נשמע כמו טענות בעד מהילה של אתנול.. רק שיש לי תחושה שאתנול תעשיתי משמעותית זול יותר מהזהב הנוזלי של Poladyne

בוקר טוב,

חבר ניסה תוסף של POLADYNE גם בגיר וגם במנוע (תוסף שמן).

אין שום הבדל.

שוב פעם, להשתמש בשמן איכותי+חברה מוכרת+שיעמוד בתקנים של הרכב, לא צריך כל תוסף שמן שלדעתי הם בזבוזי כסף.

רועי

פורסם

אני קצת חולק בנושא מהסיבה היחידי שברכב הקודם באמת היה הרגשה של שיפור.

הרכב הקודם שלי היה אופטרה 2005 שהתחילה להשמיע תיקתוקי בוקר מעצבנים .

לאחר הוספת תוסף שמן STP התיקתוקים נעלמו! , פרט לכך המנוע הרגיש בריא יותר ושקט.

לכן אמרתי שאוסיף תוסף לכל רכב הבא שיהיה לי .

יפני זה הכי אחי

פורסם

האמת שאלתי את המחיר מחבר שעובר בחנות חלפים .

הוא אומר שהכל מקורי , הייתכן שגם אחרי הנחת עובד המחיר הגיוני ?

אם לא אז מה לפי דעתך עלות חלקים מקורית שכזאת ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שמדובר על חלפים מקוריים, רביעיית פלאגים זולה אמורה לעלות 100ש"ח ושמן יוצא בדרך כלל באיזור ה 120 ש"ח למשהו סטנדרטי.

קשה לי להאמין ש 80 ש"ח קיבלת פילטר אויר\מזגן\שמן מקוריים + עבודה ומע"מ.

פורסם
הכמות של הנוזל שמוסיפים כל תידלוק הוא מאוד קטן. אין נוזל שיכול לתת כזה אפקט (בלעלות את האוקטן).כמו כן יש אצלי ברכב שעון יחס אויר דלק ושאני מוסיף טולול , מתנול או כל מעלה אוקטן .מרגישים את זה בתנודות עצבניות יותר של השעון. ובנוזל של פולדיין אין שום שינוי , אבל מרגישים שינוי ברכב.
  • תוכן חדש...