Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין מאיביי GRIT GUARD למניעה של לכלוך בשטיפה.

באוטוסטור אין במלאי, ובאיביי בגלל העלות משלוח זה יוצא אפילו יקר יותר מבארץ (70 ש"ח).

לפני שאני מזמין רציתי לוודא שזה מתאים לכל דלי ושאני לא סתם אקנה את זה ואגלה שזה גדול מדי או קטן מדי.

תודה :)

פורסם

ממש לא מתאים לכל דלי. מתאים רק לדליים גדולים ורחבים (מאוד) של כ-20ליטר.

לא חושב שזה צריך להיות שיקול לא לקנות. אני חיפשתי דלי מתאים רק לאחר הקנייה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

הקטע זה שהיום בדיוק קניתי 2 דליים של 16 ליטר, הדליים היותר גדולים משמשים בתור פח וגם עולים בסביבות ה100 שקל לפח בACE.

נראה לי קצת מיותר כל ההתאמות האלה בשביל מוצר שעולה 70 שקל וגם לא בטוח כמה ימנע סווירלים.

פורסם

אני תמיד מנסה להבין איך הגריט גארד עובד, איך הלכלוך נשאר למטה ולא עולה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תחפש בחנויות כלבו וכאלה, תמיד יש להם דליים פשוטים וגדולים.

את שלי קניתי בחנות ביהוד, עלה לי 30 ש"ח.

ואכן הגריט מתאים רק לדליים של 20 ליטר.

"יאללה בירי".

פורסם

אתה לא חייב שה grit guard יהיה בתוך הדלי, פשוט לאחר שאתה שוטף את המטלית בדלי עם המים, תשפשף את המטלית על ה grit guard.

משהו כמו 4:16

פורסם

הגריט-גארד לא נותן ללכלוך לעלות למעלה או להסתובב בתוך הדלי (בדומה לפילטר של אקווריום).

ככה תמיד הכפפה נקיה ועל ידי כך אתה ממזער את הסיכוי לגרום לסווירלס.

פורסם

בקיצור אני אוותר על העניין, בארץ אין את זה במלאי בשום מקום, ומאיביי פשוט לא שווה להזמין, הרוב לא שולחים לארץ ומי שכן הדמי משלוח עולים יותר מהמוצר וזה יוצא איזה 160 שקל לחתיכת פלסטיק שלא בטוח יכנס לדלי...

תודה לכולם בכל מקרה :)

פורסם

אני מבין שזה עובד אבל איך הלכלוך נלכד למטה? זה סך הכל רשת פלסטיק שהחורים בה הם כמה ס״מ לא כמה מילימטר. איפה הלכלוך נלכד שם?

imagejpeg

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...