Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתר מופיע מחירון מפברואר (אוקטביה vRS). אני מניח שאנשים מקבלים הנחות נאות על המחירון המטורף (שהוא יקר יותר מGTI). מישהו יכול לנדב פרטים על עסקאות שנסגרו?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ממש נאות...

כשאני ביררתי לפני כשבועיים הורידו לי לכ220,000 מ227,000 (עם מיגונים וכו) אבל אני מניח שאם אתה בא לסגור הם יורידו עוד.

אני רק לא יודע עד כמה, אבל אשמח אם תדווח פה אם יהיו לך חדשות בעניין.

פורסם

תודה. אני מדבר על הסטיישן. ב230K (מחירון, לא על הכביש) שהם רוצים הם יכולים לשמור אותה לעצמם - זה לא אמור להיות אוטו של יותר מ200K, לפי מחיר הגולף המקבילה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

האמת היא שזה באמת יקר.

באנגליה הvRS מתומחרת ב4000 פאונד מתחת לגולף GTi (כ25,000 ש״ח).

האמת שהעליתי את זה בפניהם והם טענו שהגולף פה מגיעה ערומה מאיבזור בהשוואה, אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון (לא טרחתי לבדוק...).

פורסם
האמת היא שזה באמת יקר.

באנגליה הvRS מתומחרת ב4000 פאונד מתחת לגולף GTi (כ25,000 ש״ח).

האמת שהעליתי את זה בפניהם והם טענו שהגולף פה מגיעה ערומה מאיבזור בהשוואה, אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון (לא טרחתי לבדוק...).

הVRS מגיעה מאוד מאובזרת והסטיישן אפילו קצת יותר (גג פנורמי, עוד כמה שטויות). זה אחלה, אבל עדיין לא אמורה להיות יותר יקרה ב20K מהגולף, ובטח שלא אמורה להשאר באותו מחיר מאז ההשקה כשהיורו היה גבוה בהרבה.

פורסם
אולי שווה לחכות ללאון קופרה סטיישן שהולכת להגיע בקרוב.

השמועות אומרות שאולי יהיה מחיר אטרקטיבי.

התוכניות שלי לחיים האלו לא כללו לרכוש סיאט, אבל הליאון קופרה אכן אטרקטיבית. השאלה היא האם הם ימכרו אותה מראש ב160K, או שהם יחכו עד שהם יצטרכו לרשום אותה כיד שניה ואז ימכרו ב160K.

עריכה: ומה זה לעזאזל הדבר הזה? בכלל לא ידעתי שזה קיים:

vw_golf_r_estate_front_side.jpg

vw_golf_r_estate_front_side.jpg

פורסם

נהגתי על ה- VRS, מאוד מהירה, מאוד יקרה. מאוד מרווחת מאחור ביחס לגולף, אבל לא ברור לי במה היא יותר מאבוזרת מה- GTI, אם בכלל. אולי בפנסים? לא משהו שחשוב לי בכל מקרה. מה שכן, הלאון קופרה סטיישן בהחלט מעניינת, ואני לא חושב שתצטרך לחכות עד 2020. משום שהיא חזקה יותר אני מניח שתתומחר כמו ה- VRS, בכפוף כמובן למו"מ שם או פה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ה Vrs חזקה אוחזת ופראקטית. אבל, לא מספיק ספורטיבית במובנים של ריגוש שאינו קשור ליעילות. בנוסף, עם גלגלי 19" היא מענישה בנוחות שמכונית שבאה למכור פתרון גם למשפחה, לא יכולה להרשות לעצמה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
התוכניות שלי לחיים האלו לא כללו לרכוש סיאט, אבל הליאון קופרה אכן אטרקטיבית. השאלה היא האם הם ימכרו אותה מראש ב160K, או שהם יחכו עד שהם יצטרכו לרשום אותה כיד שניה ואז ימכרו ב160K.

אם תחשוב ברצינות, תגיע למסקנה שקופרה הנוכחית עם 280 כ"ס לא אמורה להמכר ב 160 בארץ הקודש. זה לא הגיוני בכלל.

אבל אולי ימות המשיח מעבר לפינה ואני לא מעודכן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

במיוחד שהלאון FR 1.8 עולה ~160k, אז הקופרה בטוח תהיה יותר יקרה.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
הVRS מגיעה מאוד מאובזרת והסטיישן אפילו קצת יותר (גג פנורמי, עוד כמה שטויות)

אני לא בטוח שהסטיישן (space) מאובזרת יותר, אבל אולי (הגג סטנדרטי גם ברגילה).

• תוכן חדש...