Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על תוכנה - KODI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי תיקנה את הסטיק המקורי של אינטל מאמאזון?

עריכה: מה לגבי המיני PC של HP? הבנתי שהוא גם ניתן לשידרוג כמו מחשב מיני(בעיקר לשים זיכרון של 4GB לפחות)

http://www.amazon.com/HP-Stream-200-010-Mini-Desktop/dp/B00R7R1GWK/

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם אוכל למצוא מכשיר וינדוס עד 1000 שמריץ הכל ואינו מוגבל ו\או מתחמם כמו הפיפו ?

מעדיף לרכוש בארץ כדי לחלק לתשלומים אך גם רכישה בחו"ל היא אופציה במידה וקיים מכשיר ממש טוב .

תודה

אני משתמש בחדר שינה עם לפטופ

נקנה בזול עקב מסך שבור ,לא צריך מסך בגלל שאני רואה בטלוויזיה

אופציה הכי טובה לדעתי

פורסם (נערך)

המחשב של HP מעולה ,קנייה מאמזון היא כאב ראש

יכל להיות שאני טועה.

המכשיר מיועד לסלון ,מצד אחד צריך להיות סוס עבודה ויחד עם זאת אסור לשכוח מאסטטיות , לפטופ פחות מתאים לדעתי.

בחדר השינה הפיפו עושה את העבודה גם אם לפעמים התמונה נתקעת ,זה לא קריטי .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

למה windows? קנה raspberry pi II שעולה 45 דולר, תוסיף לו קופסא שעולה עוד כמה דולרים וכרטיס זיכרון - אתה מסיים את כל העסק ב-65$ מקסימום, תתקין OSMC ותיהנה.

חבל על הכסף... בדיוק התקנו בבית את ה-OSMC, ונראה פשוט מעולה - כרגע אני לא רואה בעיה כשאני מנגנת קבצים עם Framerate גבוה, אבל אני אעשה ניסוי קטן בערב.

פורסם (נערך)

בחדר השינה הפיפו עושה את העבודה גם אם לפעמים התמונה נתקעת ,זה לא קריטי .

איזה פיפו יש לך? אם X7 למה אתה לו מדביק לו גוף קירור קטן?

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/intel-based-tv-players/pipo-x7-tv-player/23219-heatsink-modding

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תנסה פתרון:

כנס לוידאו - הרחבות - קבל עוד

תוריד IsraeLIVE

אחרי שתוריד אותו תלחץ על הקובץ ירשום שעשה עדכון

צא וכנס לתוכנה מחדש

ותבדוק אם יתווסף עוד ערוצים

עובד.

תודה!

פורסם

מצוויין :-),

אגב איך הוא והאם הווינדוס יציב או מלא שטויות/באגים?

פורסם

התוספים לווינדוס באים בצורת אפליקציות ז"א אפשר להסיר אותם בלחית כפתור .

הם לא מפריעים בטח לא לקודי.

הקודי לפעמים מרסט את עצמו ייתכן ומדובר בשילוב של סקין וכמות ההרחבות.

אני משתמש בסקין TITAN וכ10 הרחבות.

אם פותחים את קודי ונותנים לא דקה לטעון את הכל , אין תקלות או תקיעות.

הפיפו מתחמם כאשר מפעילים תכנים דרך הדפדפן בצפייה ישירה ואז כאשר מתחיל הטרוטלינג,אני מפעיל את קודי והכל בסדר.

כל העניין הוא בשילוב בין דפדפן לקודי.

אני מעדיף לחפש בגוגל כי כך התרגלתי, בהערכה גסה ,אני משתמש ב70% דפדפן והשאר בקודי.

כל היופי שאפשר לשלב ואז השמיים הם הגבול.

היו מקרים בהם לא הצלחתי למצוא תכנים דרך הדפדפן ואז הקודי עזר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי יומיים עם מיניקס ועליו קודי, אני חייב לציין שאני די מאוכזב משניהם-

לגבי המיניקס: לפניו היה לי אנדרויד סטיק זול וישן, להפתעתי במיניקס נתקלתי בבאגים שלא היו לי קודם

לדוגמה - חלק מהתפריטים לא עובדים טוב עם השלט המשודרג שהגיע איתו, ומחייבים מעבר לשלט המקורי.

האודיו כל הזמן מכבה את עצמו ונדלק חזרה ברעש נורא.

ועוד כמה באגים של אנדרויד באופן כללי- לדוגמה אין אפשרות לשמוע 5.1, רק סטראו.

אכזבה מהקודי- עד עכשיו היה מותקן לי קודי על ראספברי פיי ברכב והייתי מרוצה ממנו (באופן מפתיע יש יותר אופציות לשליטה מאשר על אנדרויד, כמו ה5.1 שמוזכר לעיל). רציתי להתרשם מיכולות הסטרימינג המופלאות שאני כל הזמן שומע עליהם, וכל מה שראיתי בינתיים זה לא משהו שלא היה לי קודם באנדרויד סטיק המצ'וקמק, רק שהפעם זה בתוכנה אחת ולא הרבה אפליקציות יעודיות.

90% משאר הערוצים שנראים מפתים על הנייר- פשוט לא עובדים, ורק למצוא הרחבה שעובדת כמו שצריך לוקח יום לימודים ארוך והרבה נסיונות סרק.

בקיצור, במקום אפליקציה של ערוץ 2, ערוץ 10, TED וכולי יש לי הכל כביכול תחת תוכנה אחת, רק שעכשיו הערוצים האלה גם לא מתעדכנים בעצמם (מה שהיה לי קודם) ורובם מתים.

פורסם

איזה מיניקס יש לך?

עשית את כל העדכונים?

5.1 בקודי או בכללי? (בקודי לדעתי צריך לשנות להגדרה של passthrough)

אילו תפריטים לא עובדים עם הNEO2?

פורסם
אולי תיקנה את הסטיק המקורי של אינטל מאמאזון?

עריכה: מה לגבי המיני PC של HP? הבנתי שהוא גם ניתן לשידרוג כמו מחשב מיני(בעיקר לשים זיכרון של 4GB לפחות)

http://www.amazon.com/HP-Stream-200-010-Mini-Desktop/dp/B00R7R1GWK/

אני הזמנתי את הסטייק המקורי של אינטל שיחליף את האקסטרימר SW4 הגרוע (למרות שקודי עבד עליו די סבבה אבל לא תמך ב1080. אני יעדכן לגבי היכולות שלו לכשיגיע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי את המיניקס הזה:

MINIX NEO X8-H Plus Amlogic S812-H Quad Core Android 4.4 Mini TV Box HDMI 2G/16G 4K 802.11AC 2.4G/5.0G WIFI 1000M LAN BT XBMC KODI with Free Minix A2 Air Mouse- Black

הוא די חדש אז לא חשבתי לעדכן אותו... אבל אבדוק בכל מקרה.

5.1 בקודי אני יודע להגדיר, הבעיה היא שבאנדרויד יש אפשרות להוציא צליל רק דרך הדרייבר של האנדרויד אז האפשרות לפס-ת'רו חסומה.

כמוכן וזה די מטופש- בקודי אני יכול להגדיר שהכרטיס קול לא ייכנס למצב שינה אבל האנדרויד שם זין על ההגדרה הזו ומפסיק את האודיו כל הזמן מה שגורם לפאקים (פ דגושה) בלתי נסבלים.

תפריט לדוגמה שלא עבד לי עם הנאו2 - הגדרת גודל מסך. אפשר לכוון אבל אי אפשר לשמור (בעצם אי אפשר לצאת מהתפריט הזה בכלל...). עם השלט הדיפולטי המעפן זה עובד טוב.

כמוכן בתוך הקודי עצמו לפעמים מתבצעות לחיצות כפולות, תקיעות כשנופלים על ערוץ מת וכן הלאה-

היו לי את התופעות האלה בפיי והייתי בטוח שזה בגלל כח מחשוב חלש- אבל המיניקס עולה פי שלוש ואמור להיות חזק משמעותית ועדיין הממשק שם מרגיש ח#א.

פורסם

לפני הכל בדוק אם אין עידכונים בעידכוני המערכת, במידה ואין/לא עוזר -תנסה ליבדוק בפורום הזה לגבי רום מעודכן ומקוסטם :

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/minix-aml-devices-x6-x8-etc

• תוכן חדש...