Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על תוכנה - KODI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסקירה שפורסמה אתמול על הדגם (תודה רבה לקוסם)

צויין שאת העדכון צריך לבצע בעזרת אפליקציה שמותקנת בדסקטופ ולא מתוך אנדרואיד,העדכון האוטומטי משום מה לא עבד.

בנוסף ,המכשיר הגיע עם גרסה ישנה של קודי ,את הגרסה צריך לעדכן ידנית (להוריד מהאתר הרשמי).

הקוסם ציין את העובדה שעל אף שהמכשיר חדש, צריך לעדכן חומרה ולאחר העדכונים (היו 2) המכשיר עבד טוב .

בהצלחה

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה הזול עולה ביוקר. מניסיון מר עם כל קופסאות אנדרואיד למיניהן הפלטפורמה הזו עדיין לא בשלה.

אין תחליף ל HTPC מבוסס X86.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ אז זהו שזה לא היה ממש זול, 140 דולר אחרי הנחת קופון,

וכן יש אלטרנטיבות זולות ומוצלחות יותר (כמו הראספברי פיי שזמן העליה שלו בערך רבע מהמיניקס והוא גם עולה שליש מחיר)

פורסם
ראיתם את התוסף חדש מבית היוצר של popcorn time?

פרט נמק והסבר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לגבי הפטל- אם כבר אני חושב שאולי עדיף את הORDROID C1 עם הAMLOGIC 805 שחזק יותר- מה דעתכם?

http://www.androidauthority.com/odroid-c1-review-597468/

כמובן והוא תומך גם באנדרויד בנוסף לגירסאות הנפוצות של הפטל

http://www.androidauthority.com/odroid-c1-review-597468/

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כיצד אתה יודע? (אין לי מושג בעולם הפטל ושות').

אני מתעניין בעיקר בXBMC, אם אפשרות לאנדרואיד ואני חושב שאולי הוא יקבל תמיכה טובה יותר מאשר סטיק אנדרויד במחיר דומה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הפטל אומנם יותר חלש אבל אם אתה רוצה xmbc יציב רוב הפורומים ממליצים openelec ולא אנדרואיד כמערכת הפעלה. העניין הוא שהפיתוח של openelec נעשה בצורה רשמית רק לפטל. יש פיתוח משני גם לחומרה שאתה הזכרת אבל נראה שזה עדיין לא שם. תעשה חיפוש כי לא חפרתי בזה לעומק.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...