Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מכיר בחורה מדהימה שלצערי עברה כמה טראומות ברצף- גירושים כואבים שהכניסו אותה לדיכאון וכשהיא התחילה לצאת היא הותקפה מינית ועוד משהו אבל נעזוב זאת בצד.

היא מנסה להשתקם אבל אין לה יכולת כלכלית לקנות מחשב והיא חייבת אחד על מנת לעבוד ולהתפרנס.

יכול להיות שיש למישהו מחשב כוחשהו והוא מוכן לתרום לה אותו אפילו לתקופה זמנית שתצליח להשתקם כלכלית ולרכוש לעצמה אחד משלה? או אולי זרוק לכם מחשב נייד איפשהו שאתם לא ממש משתמשים בו?

אין לה דרישות למחשב. רק שתוכל להציג מצגות ללקוחות שלה וכדו.

אם יש צורך אני מוכן לשים ערבות שלי אישית על המחשב.

אשמח אם תעזרו!

תה.ניתן לפנות אליי בפרטי או בטלפון שלי.

קובי

פורסם

יש לי מחשב שאני יכול להשאיל לה, אם אני לא טועה IBM X41, פעם אחרונה שבדקתי הוא עבד, אבל סוללה לא מחזיקה בכלל, בקושי דקות.

הוא מריץ xp וזז סביר.

אם מתאים תשלח הודעה ואני אנסה לפשפש ולמצוא אותו (עברתי דירה, הרבה עדיין בארגזים)

אבל אשמח לקבל אותו חזרה בסופו של דבר.

פורסם

אם צריך עזרה בתיקון או השמשה אני מתנדב לעזור.

אין לי לצערי מחשב לתרומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי אל ג'י איקס 140 מריץ ווינדוס 7 זה מיני נייד, המסך התנפץ באחת הפעמים בשירות המילואים, ורק מחציתו עובד. אני שדרגתי את המחשב עם שני ג'יגה זיכרון ככה שהוא רץ סביר, והזמנתי סוללה חדשה.

באם תרצה פנה אליי ואסדיר את הנושא בשמחה, ברכה והצלחה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

השאלה כמה עולה תיקון של מסך בערך?

כי היא צריכה ללמוד את החומר ואז ללכת להציג אותו בעזרת המחשב לכן גם הלקוח יראה את המצגת אז צריך לתקן את המסך.

קובי

פורסם

שמע, אני בטוח שתמצא פה מחשב.

ובכל אופן, הייתי מציע לך להיכנס לקבוצת פשפשוק-למסירה בפייסבוק, יש שם נתינה מדהימה, אני חותם לך שאתה מוצא שם משהו ראוי.

פורסם

יש לי מחשב נייד שאני לא צריך.

בגדול הכל תקין אבל ענתיקה, בן 8-10 שנים בערך. מריץ XP די לאט.

אם זה רלוונטי, אבדוק בערב את הנתונים שלו. נראה לי שזה compaq presario, לא זוכר את הדגם.

פורסם
השאלה כמה עולה תיקון של מסך בערך?

כי היא צריכה ללמוד את החומר ואז ללכת להציג אותו בעזרת המחשב לכן גם הלקוח יראה את המצגת אז צריך לתקן את המסך.

עזוב תיקון, אני אוכל לבצע את החלפת המסך, רק צריך לראות כמה עולה החלק, תיקון עם מסך במעבדה יעלה הרבה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

יש לי HP DV5T ישן אך טוב (Core 2 Duo P8400, 4GB RAM, כרטיס מסך מובנה+נפרד לא רע לזמנו, ויסטה מקורי ואופיס 2010 עם רישיון, מסך '15).

עובד תקין וסתם מעלה אבק אצלי.

מוכן להשאיל לטווח ארוך - אין לי ממש מה לעשות איתו, אך אולי אי שם בעתיד כשתסתדר על משהו אחר תוכל להחזירו.

מעוניינים?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תודה רבה לכולם.

אני אצור קשר עמכם וממש אקווה שאמצא אחד טוב שיכול לעזור לה על מנת שתשתקם( אם יש לכם חשש אני מוכן לשים ערבות אישית שלי על המחשב).

אני אבדוק את המפרטים של המחשבים ואבדוק כולה עולה גם מסך וניראה כיצד נתגלגל הלאה.

המון תודה לכם ממני- וגם ממנה!

קובי

פורסם

בדיוק ההורים שלי החליפו את שני הניידים שלהם, כרגע הם בחול בענייני עבודה - יחזרו בשבוע הבא ונבדוק מה יעלה בגורלם.

ככל הנראה לתרומה והיא תוכל לקבל מחשב, אומנם לא מאוד חדש, דל בן 5 שנים ולמעט סוללה חלשה המחשב עוד עובד והכל בסדר.

אעדכן בתחילת שבוע הבא

• תוכן חדש...