Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ford convers+ במונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום רב, כמו שציינתי מדובר ברכב הנ"ל שנתון 2011 הדגם שאחרי מתיחת פנים (אקובוסט 240 כ"ס)

רכשתי את הרכב לפני קצת יותר משבוע וברוך השם מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו רק שדבר אחד מציק לי וזאת אותה מערכת שנקראת +ford convers שזה בעצם המסך דיגיטאלי שממלא את החלל שבין הסל"ד למד המהירות ו""אמור""

להציג עוד נתונים כאלו ואחרים כמו ק"מ לליטר מהירות נסיעה ממוצעת וכל מה שמחשב דרך אמור להציג

הבעיה היא שאחרי שוטטות של כמה ימים ברשת וקריאה ברפרוף של ספר הרכב הבנתי שצריכות להיות עוד הרבה פונקציות נוספות מעבר ל trip computer ול settings שמופיעות אצלי בלבד.

העניין הוא שהמידע היחיד שיכולתי להשיג על המערכת הזאת הוא רק מפורומים בחו"ל ולא מהארץ השאלה היא אם בארץ אין בכלל את שאר הפונקציות (אם אתם שואלים על איזה פונקציות בדיוק אני מדבר אין לי בעיה להרחיב אחר כך) או שזה רק ברכב שלי כי אם זה משהו שהוריד היבואן בישראל אז זה ממש ירתיח אותי לגלות את זה כי בסך הכל אלו אפשרויות שמגיעות סטנדרט בדגם הזה ולא משהו שצריך\נדרש להוסיף עליו כסף.

מי שמכיר\שמע\יודע אשמח אם יוכל לשפוך קצת אור על הנושא תודה, יהודה.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

את האפשרויות של הtrip אני מכיר מה שהואמציג סך הכל זה את נתוני הנסיעה\צריכת דלק...

השאלה שלי היא למה באותו הרכב מאותו הדגם בהשוואה לרכבים מחו"ל קיימות עוד אפשרויות\מידע?

אני שוב אומר ההשוואה היחידה שלי לאותו הדגם בחו"ל היא מהסיבה הפשוטה שלא מצאתיעל הנושא הזה מידע בארץ

רק בשביל הדוגמה:

test_41285087886.jpg

לי למשל מופיעים שני התפריטים התחתונים בלבד!

שאר האופציות לא מופיעות בכלל והם די שימושיות כמו רשימת אנשי קשר\חיוג\מענה לשיחה\פרטי מתקשר, שליטה על USB,DISC וכו'

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אין כאן אפילו אחד שיש/היה לו את הרכב הזה ויכול לתת קצת מידע בנושא?

• תוכן חדש...