Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא בשימוש כשנה. אין לו מבחן טסט ורק האגרה שולמה וכרגע בהקפאה.

כשנסעתי למכון טסטים להתעניין דווח על: שני צמיגים שצריך להחליף, משאבת בלם (צריך ללחוץ על הבלם יותר מהרגיל כדי שהאוטו לא ידרדר ברמזורים)

הרכב מניע אך צריך להחליף מצבר. לצורך הבדיקה אפשר להניעו עם כבלים.

ההתיישנות כבל נותנת לדעת על עצמה ולכן קיים בלאי פלסטיק במגני שמש ובריפוד.

מד המהירות לא פעיל לאחר התקנת רדיו דיסק חדש. חשמלאי יוכל לתקן את זה או להחזיר את הרדיו המקורי של האוטו (גם קיים).

מי שמכיר את האוטו מיותר לציין שזה אוטו טוב, מרווח ומפנק. יש לו abs, בקרת שיוט, שתי כריות אוויר והמזגן וכל המערכות החשמליות עובדים. כל השמנים, מים וכיוצא בזה נלווה.

הקילומטר שלו כ140k. זה לא מדוייק כי צריך להניע אותו כדי לראות בדיוק.

מחיר: 2500

נמצא בנתניה

טלפון 0546176471

חייב להימכר בדחיפות אחרת השכנים יגררו לי אותו. אני אפרסם תמונות כשתהיה לי גישה למחשב או שאפשר בוואטסאפ.

פורסם

רק חשוב לי לציין שזו הזדמנות אחרונה שלי לפני שאני מוסר את הרכב לפירוק מחוסר ברירה. אני מאוד אוהב אותו ומעדיף למסור את אותו לידיים טובות שיהנו ממנו כמוני. זה בגדר הצלה לאוטו. מנהלים מצטער על ההקפצה אבל ההודעה במילא הייתה בראש העמוד.

• תוכן חדש...