Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רן,אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר אתה אפילו לא יודע מה הנתונים של שני המגברים ועוד אתה אומר שאתה "מתקין" אם זה השטויות שאתה אומר ללקוחות שלך המצב שלך גרוע והייתי מציע לך ללמוד קצת לפני שאתה מגיב פה על כל תרד שאתה רואה.

מתן לא נראה לי הגיוני שה4004 יהיה יותר חזק מה501X אתה צריך לחת בחשבון את הכיוונים של המערכת כשאתה משווה אותם.

אני הייתי מעדיף את ה501X בגלל שההספק שלו יותר גבוה.

אדי אין לי מושג מאיפה ראית את המחירים האלה ל501X אבל זה לא נראה לי הגיוני

פורסם

רועי גם אני מאוד מאוד היתפלאת לישמוע על המחירים האלה!

מתן לדעתי זה לא בדיקה מקיפה ומדוייק! כי הנייר אומר אחרת!

פורסם
אני ממש לא מבין אתכם קודם כל דובר על ה 301X ולא על ה 501X.

חוץ מזה 501X = 75RMS*4

P4004 = 75RMS*4

מה שכן ה 4004 הוא מגבר HI-END וה 501X לא, לכן אדי אתה מאוד טועה.

מקווה שזה יאיר את ענייך!.

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063524&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

זה לא אני זה כבר האתר הרשמי של רוקפורד.

פרט לכך אולי ה 4004 נבנה בארה"ב ולא בסין ואולי אכן איכות ההרכבה טובה יותר אבל זה לא הופך אותו למגבר HI END.

מגבר טוב כן, אבל לא HI END.

פורסם

דבר ראשון.

אני לא מבין מה איל עשה, שהוא צריך לקבל העלבות כאלה.

מגבר הייאנד ב1400 שח + טוויטרים 100W מתנה...

דבר שני, ההצהרות של המגברים, לא קובעות מי מהם יותר חזק, משום שההצהרות בעצמן לא יכולות להתקיים.

יכול להיות שזה חזק יותר, בהתנגדות של 4 אוהם, יכול להיות שזה חלש יותר בהתנגדות של 2 אוהם.

-ההצהרות כפי שהן לא יכולות להתקיים, גם אם רוקפורד יעשו סיבוב באויר-

להתבסס על הצהרות שאינם יכולות להתקיים, ולעשות השוואה עם מגבר אחר, שגם אצלו ההצהרות לא יכולות להתקיים.. זה טחינת מים.

זה בסך הכל ניחוש ולא מעבר לכך..

לגבי עלויות, אני לא יודע אם שמתם לב, אך העלויות של ה X, קפצו !

במקום 301, ב1300 שקל (בערך) הוא קפץ ל-1700+, אני מרחם על הבחור שירכוש את המגבר הזה, ובאמת יחשוב שהוא שווה את ערכו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מקווה שזה יאיר את ענייך!.

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063524&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

זה לא אני זה כבר האתר הרשמי של רוקפורד.

פרט לכך אולי ה 4004 נבנה בארה"ב ולא בסין ואולי אכן איכות ההרכבה טובה יותר אבל זה לא הופך אותו למגבר HI END.

מגבר טוב כן, אבל לא HI END.

גם ה-501X מיוצר בארה"ב.

פורסם

כודם כל מצטער שלש יכולתי להגיב כודם לכן.

לגבי המגברים אולי הם לא היי-אנד במלו מובן המילה אבל הם בהחלט איכותים + נבנו בארה"ב מחומרים טובים ועדיין יותר טובים ואיכותיים מ JBL, לנזר, או חברות בסגנון עם מחיר די קרוב.

לגבי האם ה 501X או P4004 יותר טוב אז ה P4004 מנצח ובגדול, מכיוון שהוא יותר איכותי, בלה בלה בלה, וניתן לראות את זה גם באתר החברה כמו שאחדים הביאו.

לגבי העוצמות, שמיעה ברכב היא לא הבדיקה הנכונה, כל מגבר של רוקפורד עובר בדיקה ונקבע כמה הוא יכול להוציא מבחינה מעשית מכמה תעודות לידה שראיתי ה 501X מוציא בערך 600+ ב 2 אום וה P4004 מוציא גם 600+ ב 2 אום, שלא לדבר על שאר הנתונים של המגבר שהם יותר טובים.

פורסם

ארץ הייצור קובעת שהם איכותיים++ ?

יותר טובים מ JBL ? מי אמר ?

4004 טוב יותר מה501, בגלל שאתר החברה קבע זו ?

החברה קובעת מה הנתונים האמיתיים של המגבר ? ואין לה שום אינטרס לשקר לך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לגבי המגברים אולי הם לא היי-אנד במלו מובן המילה אבל הם בהחלט איכותים + נבנו בארה"ב מחומרים טובים ועדיין יותר טובים ואיכותיים מ JBL, לנזר, או חברות בסגנון עם מחיר די קרוב.

.

מעניין אותי לדעת מה זה מחומרים יותר טובים מאשר לנזר וJBL תענה על השאלה הזאת.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

ממש אין לי כוח להתווכח איתך, אתה ממש מיאש, מיצידי שתקנה איזה מגבר שתרצה, זו כבר לא בעיה שלי אם אתה ל רוצה להקשיב לי.

לגבי השאלה של Astro Power, זה באופן כללי.

פורסם

אם אני שואל את השאלה, זה אומר שכמובן שאינני מקשיב לך, (ברור מאליו)

רציתי לדעת מאיפה המידע שלך נובע, אולי ככה נרד לעומק ...

הנתונים שROCKFORD מצהירה, אינם יכולים להתקיים בעולם המציאותי.

אם אתה מתבסס על נתונים שאינם יכולים להתקיים, זה לא מצב חיובי ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מתבסס על בדיקות ומדידות שנעשו במעבדה, חוץ מזה על פונקציות המכשיר, תיכנס לאתר שלהם, תעשה השוואה ואחרכך תחזור עם תוצאות.

פורסם

אם מותר להתעניין, על איזו מעבדה מדובר?

ולפי איזה תקן מדידה ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...