Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית עד 10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי קצת שרשורים בעבר אבל לא הצלחתי למצוא תשובה חותכת בנושא. אשמח לעזרה.

אנחנו גרים בדרום הרחוק ומחפשים רכב שני, אוטומט, שלא אמור לעשות הרבה ק"מ ביום יום, רק לעבודה וחזרה.

היה טוב אם יהיה חסכוני ובטיחותי, ובעיקר - שלא יתחמם בקלות (וקל להתחמם אצלנו) ושיחזיק כמה שנים עד שיהפוך לפסל בחצר.

יש הצעות?

פורסם

לא חושב שיש חיה כזו של חסכוני+בטיחותי+מתחת ל10K.

אני הייתי מוותר על החסכוני, היות ומדובר בנסיעות קצרות ומחפש מכוניות מנהלים בלי שוק מתחילת שנות ה2000.

משכנתא זה קל

פורסם

פיטא פונטו ספייס מתחילת שנות האלפיים תתאים לדרישות מצויין.

קצת פחות חסכונית ובטוחה אבל יותר חדשה תהיה היונדאי גטס מ-2003-2005.

משפחתיות תוכלו למצוא מאזדה לנטיס/ מיצובישי לנסר / ניסאן אלמרה מ-1999-2001.

עוד דגם קצת פחות פופלארי הוא השברולט אפטרה מ 2004/5 לא חסכוני אבל מרווחת ובטוחה יחסית לאלטרנטיבות ומוכיחה אמינות מצוינת אם מטפלים בה נכון.

יש פה בפורום למכירה מכונית שמתאימה לדרישות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראיתי עכשיו ביד 2 הונדה אקורד 2002, יד שלישית, 170 ק"מ. אם הוא במצב נורמלי, הייתם ממליצים?

פורסם

לפונטו יש ABS ל-YRV אין.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ראיתי כמה פנדות סביב ה-12 אלף. האם יש סיבה להשקיע יותר עבורן על פני הפונטו ספייס?

והאם כל הפנדות שבשנת 2005 הן רובוטיות? על חלק כתוב אוט' אבל נראה שהן רובוטיות...

פורסם

לא לכולם מתאים גיר רובוטי. במקרה שלך נראה לי שהפונטו עם הגיר הרציף (יש גם פונטו רובוטית) תהיה עדיפה, אבל בכדי למצוא אחת בתקציב שלך תצטרך לקחת יותר ישן מ-2005 (כנראה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הוצעה לי עכשיו מאזדה 323 שנת 99 ב3k. אני עוזב רגע את מצבה שהובטח לי על ידי חבר מכונאי שמוכר אותה שאמר שהיא במצב טוב.

האם היא הגיונית על פני הפונטו? בטיחותית היא בטוח פחות טובה, לא? מה מבחינת אמינות?

• תוכן חדש...