Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף ויש חור דיי רציני של סיגריה במושב של הנוסע הקדמי (ריפוד אלקנטרה)

שאלות:

מישהו כאן טיפל בחור של סיגריה פעם במושב?

אפשר להזמין מצמפיון את הריפוד הספציפי ?

תודה

עידו

פורסם

ממה שיצא לי להתקל, לרפדים טובים יש ריפודים דומים עד זהים לריפודים הנפוצים בעולם הרכב.

שווה לבדוק לפני שאתה מזמין ריפוד מקורי מצמפיון, שלא יעלה זול בכלל.

לחילופין, נסה לאתר מושב עם ריפוד זהה מפירוק.

M-TECH E46

פורסם

עד כמה החור רציני?

אני יודע שקיימת אופציה לסתום חורים ע"י דבק וחלקיקי בד (כמו אבקה שאתה מפזר וזה דיי נסתם)

אין לי מושג מה השם המיקצועי של זה, אבל מאמין שבכל מקום בו עובדים על הרכב (מסירות,בונדדים) יש את זה,

הם הרי לא מחליפים ריפוד אחרי כל פעם שהמלחם נגע בו...

פורסם
עד כמה החור רציני?

אני יודע שקיימת אופציה לסתום חורים ע"י דבק וחלקיקי בד (כמו אבקה שאתה מפזר וזה דיי נסתם)

אין לי מושג מה השם המיקצועי של זה, אבל מאמין שבכל מקום בו עובדים על הרכב (מסירות,בונדדים) יש את זה,

הם הרי לא מחליפים ריפוד אחרי כל פעם שהמלחם נגע בו...

החור בקוטר של סיגריה, כבר ניסיתי את השיטה המדוברת ללא הצלחה, החור "צונח" לתוך עצמו לאחר שבועיים ואין התאמת צבעים טובה בין המילוי לריפוד

• תוכן חדש...