Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רצינו להחליף רכב. אנחנו זוג עם 3 ילדים. הקטנה שבהם היא בת שנה.

כרגע יש לנו פורד פוקוס 2007.

רציתי לנסות לברר לגבי קיה קארנס.

יש לנו חשש שתהיה קפיצה בצריכת דלק ובעלות ביטוח.

האם בהכרח המיני וואנים, שנת 2012 נניח שאקנה, כולם יהיו יקרים יותר בשגרה? מבחינת דלק וביטוח?

אם התקציב שיש לנו הוא בסביבות ה 55K + 20K שנקבל על הפורד הגיוני ומתאים לקנית מיני ואן סביב שנת 2012?

תודה

פורסם

מה הצריכת דלק שלכם עם הפוקוס?

בכתבה הזאת דיברו על 9-10 ק"מ לליטר שזה יחסית סטנדרטי למיני ואן.

מה שכן התייחסו אליו בהרחבה הוא שהחווית נהיגה בו די נוחה ביחס לגודלו"

מבחינה דינמית הקארנס דווקא מפתיע לטובה, מובן שלא מדובר ברכב שנועד לענג את האוחז בהגה אך רמת האחיזה גבוהה, זוויות הגלגול מתונות יחסית והוא משדר לנהג תחושה טובה של שליטה."

לגבי ביטוח- הכי פשוט להתקשר לכמה סוכנויות ולברר ספציפית..

פורסם

התקציב מתאים ל-2011 וגם זה - בלחץ. מדובר על דגם די נדיר בשנים הרלוונטיות.

מאזדה 5, תאלץ אתכם לרדת ל-2010 וגם זה בקושי.

סיטרואן C4 פיקאסו אפשר לרכוש גם 2012, אך הסיבה למחיר הנמוך היא העובדה שבשנים הללו המנןע שלהן סבל מבעיות אמינות במערכת התזמון ובטורבו,

אם כי אני מכיר מס' אנשים שטיפלו בבעיות אלה והן לא חזרו - אז יתכן שאולי שווה לשקול.

אחזקת רכב גדול יותר היא אכן יקרה יותר, אבל לא בסדרי גודל, אלא ב-20-30% בערך. לגבי הביטוח זה תלוי בנתונים שלכם, צריכת הדלק לא אמורה להיות מאד שונה מהפוקוס שלא נחשבת לחסכונית בקבוצתה.

אם הנסיעות הן בעיקר עירוניות העליה בצריכת הדלק תהיה כנראה מורגשת יותר.

אחד הפרמטרים המשמעותיים ביותר הוא כמובן - מחיר הקניה. 75K קונים לכם רכב משפחתי מ-2012 די בקלות, מה שקשה לומר על מיניוואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על תגובותיכם.

אז האם כדי לרדת מרעיון המיניואן?

אנחנו כמובן בעיקר בנסיעות עירוניות, במהלך השבוע , למשל, או רוב סופש

אבל יותר שפעם בחודש או שבועיים אנו נוסעים מחוץ לעיר.

האם יש רכב משפחתי שיהיה באמת מספיק ל 3 לילדים?

ואולי כדאי לבחון רכב סטיישן?

הבאגז' פחות מטריד אותי

עוד שנה נהיה בלי עגלה..

מטריד אותי צפיפות הילדים מאחור

מה דעתכם?

פורסם

יונדאי i30 CW יכולה להיות אופציה מעניינת, כמו גם פורד פוקוס סטיישן 2011 מהדגם כמו שיש לכם כרגע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
יונדאי i30 CW יכולה להיות אופציה מעניינת, כמו גם פורד פוקוס סטיישן 2011 מהדגם כמו שיש לכם כרגע.

אם ההבדל בין סטיישן לסדאן רגילה, זה רק הבאגז', אני מוותר על הסטיישן.

זה סתם "עיניים גדולות" או איזה רצון להיות הכי גדול בעניין הזה . מספיק הבגז' רגיל. גם הבגז' בפוקוס שלנו מספיק כעת.

הבנתי שיש צורה חדשה לפוקוס 2012, מה שעושה אותה הרבה יותר יקרה.

איזה משפחתית אחרת יש סביב המחירים האלו ב 2012 שיהיו ביטוחתיים ואמינים?

בהנחה שאני אקבל נגיד 22K על הפוקוס שלי וארצה להוסיף מקסימום נגיד 50K.

תודה

פורסם

הפוקוס של 2012 במיוחד יוצאת ליסינג תיכנס בתקציב מצויין אבל היא פחות מרווחת ועם גיר נוראי. אני הייתי הולך על פוקוס 2011, אם חשוב לך דווקא דגם 2012 - קי פורטה יכולה להיות אופציה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הפוקוס 2007 היא אחלה מכונית. אין לי מושג למה לכם בכלל להיכנס למיניוואן. ב75 אלף יש אחלה משפחתיות, שלא לדבר על מונדאו, מאזדה 6 או מאליבו 2011

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הפוקוס 2007 היא אחלה מכונית. אין לי מושג למה לכם בכלל להיכנס למיניוואן. ב75 אלף יש אחלה משפחתיות, שלא לדבר על מונדאו, מאזדה 6 או מאליבו 2011

אתה רומז שאנחנו לא צרירים להחליף את ה 2007?

אנו מרגישים שהיא מאד ישנה, ואנחנו חושבים שהיא קטנה.

אני מעריך שאם נקנה 2011 או 2012 נרגיש בכל זאת קצת תחושה קלה יותר על הכביש גם...

אז ירדתי ממיניוואן.

האם יש טעים לבדוק השוואות דלק ומבחני ריסוק באינטרנט כדי להחליט ביניהם, המבחנים האלו אמינים?

תודה

• תוכן חדש...