Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדין לא רכשתי... אחי עובד בחלקי חילוף וזה מחיר שלו. לפי דבריו זה סיני איכותי. שחכתי לשאול אותו לגבי אחריות. אם יש שנה לא נראה לי שאני יותר מידי יחשוב. חוץ מזה אני יעשה עוד בירור קטן לגבי לא סיני

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שאני הולך להחליף אני רוצה להיות בטוח מאה אחוז שזה הסטרטר...

בדקתי מתח עם סוייץ לסטרטר והוא תקין, ומתח לסטרטר בהנעה לסטרטר והוא גם מקבל טוב.

לפעמים הרכב מניע בפעם ראשונה ולפעמים אני צריך לתת לו כמה פעמים סטרטר עד שהוא נותן (כשהוא לא מסתובב יש רעש של העברת זרם לסטרטר אבל הוא לא מסתובב. אני נותן לו כמה פעמים טובות ואז הוא מניע).

בברכה [emoji12]

פורסם

אם אתה רוצה לבדוק, חבר מד מתח לגוף המתנע ולבורג העבה של כניסת המתח (+) למתנע. בדוק מה המתח כאשר המתנע אמור לפעול ולא פועל.

אם המתח גבוה (11V או יותר), הבעיה היא בממסר (סולנואיד) או במתנע. בדוק על הבורג השני כדי לודא.

אם המתח נמוך (7V ומטה), יש לך בעיה במצבר או בחוטים.

דני

פורסם

בדקתי כמו שאמרתי... מד מתח. מינוס לסטרטר ופלוס לחיבור שמקבל מהמצבר עם סוייץ פתוח ובדיקה אחת עם הפלוס לקונקטור (ככה זה ברכב הזה אני רואה) שנותן סטרטר. הבדיקות יצאו תקינות. העיניין הוא שלפעמים הרכב מניע בנגיעה ולפעמים הוא לא מסתובב וצריך לתת לו כמה פעמים אבל יש רעש של זרם. לכן אני רוצה לשלול בוודאות שזאת לא בעיית חשמל

פורסם

כמו שאמרתי בדקתי. פשוט ברכב הזה אין בורג גדול וקטן אלא אחד שמקבל מהמצבר והסוויצ וקונקטור אחד של ההתנעה.

קיבלתי מעל 12 וולט.

תודה

פורסם
כמו שאמרתי בדקתי. פשוט ברכב הזה אין בורג גדול וקטן אלא אחד שמקבל מהמצבר והסוויצ וקונקטור אחד של ההתנעה.

קיבלתי מעל 12 וולט.

תודה

שים לב, אתה אמור לבצע את המדידה בזמן שהסוויץ' במצב "סטרטר" והסטרטר לא מסתובב, כלומר התקלה משתחזרת

יום טוב גם לך

פורסם

מתי קיבלת 12V? בזמן התנעה? בזמן כשל התנעה? אם לא בדקת בזמן כשל התנעה, לא בדקת שום דבר ואינך יכול להסיק שום מסקנה.

דני

פורסם

הבדיקה לא בוצעה באמת במצב כזה... כי כמו שאמרתי ואני חוזר פעם נוספת...

ברכב הזה בשונה מרכבים חוט הסטרטר מתחבר לסטרטר עם קונקנוטר ולא על ידי בורג, זאת אומרת שאני לא יכול לבדוק אותו מחובר לסטרטר אלא רק שאני מנתק אותו... להתחבר אליו זאת קצת בעיה מכיוון שיש בידוד עם שרוול וכו ולא ממש בא לי להרוס אותו.

כמו שאמרתי יש רעש של זרם לכיוון הסטרטר גם שהסטרטר לא מסתובב אז נשאר להסיק שהבעיה היא בסטרטר

פורסם

הבדיקה שלך לא בדקה כלום.

שוב:

אתה צריך למדוד את המתח על הבורג העבה בשעה שיש בעיה, כלומר המתנע מופעל והמנוע לא מסתובב.

זה שהבעיה לא קורית מתי שנוח לך זה באמת מקשה קצת, אבל מה לעשות.

אתה יכול שאדם אחר יפעיל את המתנע, או לחבר את המודד עם צבתות ולהניע בעצמך, או לחבר חוט ישירות למתנע ולהפעיל אותו.

כך או כך, אם לא תמדוד בדיוק כמו שאמרתי לך, המדידה לא אומרת שום דבר.

דני

• תוכן חדש...