Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכה והוצאות על GS500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה הדלק לאופנועים? (ומה זה התוסף הזה שכל הזמן מדברים עליו ?)

ואם מישהו יודע בערך מהי הצריכה של אופנוע 500 סמ"ק של סוזוקי GS500

הכוונה כמה קילומטרים לליטר

אם למישהו יש פרטים על האופנוע כל פרט שהוא כגון ביטוח או איך הוא מבחינת התנהגות שירשום.

פורסם

ה-GS שלי צרך בממוצע כ-22-23 ק"מ לליטר. הייתי עדין (מידי) על הגז. שיוט ב-120-130.

ביטוח - בסביבות ה-3,400 ש"ח לחובה. צד ג' משתנה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ה GS שלי לעומתו, ליטר ל- 15 עד 16 ק"מ, סלילים (700) ועוד כל מיני...

יצויין כי אני חשבתי שה GS האומלל שלי הוא אופנוע אמיתי...

מסקנה: סע כמו בן עדם וזה יעלה לך פחות.

dirty old man

need love too

פורסם

למרות שאינני בעל GS הרשתי לעצמי לבדוק לך את צריכת הדלק המוגדרת עפ"י היצרן והיא:

48.9 mpg (גלון בריטי) שזה 17.2 ק"מ לליטר.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

חשבתם על זה שזה תלוי במודל, בעדינות על הגז, בדלק שאתם ממלאים\ בתחנה, בכיוון של הקרבורטור בסוג האגזוז?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
חשבתם על זה שזה תלוי במודל, בעדינות על הגז, בדלק שאתם ממלאים\ בתחנה, בכיוון של הקרבורטור בסוג האגזוז?

נכון וזה היתרון של פורום שאפשר לקבל דעות ממספר ממתמשים. עם למשל היו שואלים על צריכת דלק של DT היה כאן מדגם שהיה יכול אפילו לספק את מינה צמח.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...