Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמיכה בעברית בטלפון LG G3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי את הטלפון מדגם D855 מבריטניה ושכחתי לוודא שיש תמיכה בעברית (ימין לשמאל וכאלה בשביל הודעות ומיילם)

האם קיימת תמיכה או שאכלתי אותה?

בנוסף האם בכלל קיימת אפשרות להפוך את הממשק לעברית מלאה? (פחות קריטי אבל ארצה לדעת)

פורסם

למיטב ידיעתי אין בעיה להתקין מקלדת עברית, תנסה את swiftkey

התקנת עברית מלאה עם morelocal2 יש מלא מדריכים ברשת איך לעשות זאת, עשר דקות עבודה.

לא תצליח כל חנות תדע לעשות לך את זה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תוריד MoreLocal2 מהפליי-סטור,תוכל להוסיף משם עברית.

קישור MoreLocal2:https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale

הוראות:http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2142&messageid=171542504

TDI POWER

פורסם (נערך)

ההוראות קצת שונות עבור ה-G3 (או בעצם כל אנדרואיד מעל גירסה מסוימת - 4.2.2 או משהו כזה)

אלה הוראות מתאימות לגירסאות מאוחרות יותר

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עברית מלאה לא קריטי לי. אבל תמיכה מימין לשמאל כן. מה הכוונה שצריך לחשוף אותה? האם כאשר אדליק את הטלפון אצטרך לעשות פעולה מיוחדת כדי לקבל תמיכה מימין לשמאל?

פורסם

אני רכשתי את שלי בגרמניה.

בהתחלה חשפתי עם morelocal את העברית המלאה ( כמובן שעבד מעולה ), אבל לאחר עדכון גירסה החלטתי להישאר עם הגירסה האנגלית.

ככה או ככה יש תמיכה בעברית במכשיר בכל מקום ( פרט לשפת התפריט ), מקלדת מלאה גם ללא חשיפת העברית ואני באופן אישי לא שמתי לב ליותר מדיי דברים שמציקים לי עם היישור לימין.

פורסם

אהלן אני שוקל גם לרכוש מכשיר דומה.

למה הזמנת מחו"ל?

יותר זול או סיבה אחרת?

אם אכן יותר זול תוכל לשתף: מחיר ואיך עשית את ההזמנה ?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

הזמנתי מחול כי יותר זול ב 500 שח מהארץ. אני גם מעדיף תמיד להזמין מחול כי אני יודע שהטלפון לא נפתח ולא נוגעים בו. אני מקבל את הטלפון בדיוק כמו שיצא מהמפעל אטום וסגור ולא מוצאים לי את המטען המקורי ושמים לי חלופי כמו שבדרך כלל עושים בארץ. נכון, יש את עניין האחריות אבל זה סיכון שאני לוקח פה. הטלפון עלה לי 1500 לדגם 16 גיגה כולל משלוח דרך ROYAL MAIL דרך האתר HANDTEC

פורסם

1500 זה מחיר מצויין,

לפני מספר שבועות רכשתי אחד עבור חבר בערך ב1800 ש"ח בסנגפור.

הוא חיפש את הדגם הסגול עובר אשתו שקשה מאוד להשיג.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני מקבל את הטלפון בדיוק כמו שיצא מהמפעל אטום וסגור ולא מוצאים לי את המטען המקורי ושמים לי חלופי כמו שבדרך כלל עושים בארץ

אתה לא.

בלי להיכנס למקור הידע- אני יכול להגיד לך שפרט למכשירים של אפל, כל מכשיר אחר נפתח בכל מקום אחר בעולם.

בעניין החלפת המטען וכדומה, לרוב ליצרנית יותר משתלם לשלוח את המכשיר עם המתאם ("ראש" לקיר) הלא מתאים ושהיבואן הרשמי בארץ יחליף את המטען (כמובן שהם שולחים את המטענים המקוריים, במקרה הזה מטען אירופאי.)

ונניח שלא עשה כך היצרן, עדיין יש חומרי גיור שיש להוסיף, כמו למשל מדבקת אחריות (שאתה יכול לבחור אם להדביק או לא, אבל היא איכשהו צריכה להכנס לערכה), ספרות בעברית וכו'. במכשירים של אפל הבעיה גדולה, המכשיר מגיע מחו"ל באריזת וואקום, היבואן בארץ פשוט "מצמיד" את כל הספרות/כתב אחריות/כתב התנערות (בחר את המתאים) לאריזת וואקום.

שלמת 500 ש"ח פחות, הפסדת שנה/שנתיים אחריות :mm_surpri. (בלי להכנס לעניין העברית, הגרסאות ועצם העובדה שרכשת את דגם ה16GB) את עסקת חייך ככל הנראה לא עשית הפעם.

עריכה אחרונה על ידי HeyHey
פורסם
אוקיי תודה, העיקר שיהיה לי יישור לימין וזה מספיק לי.

אגב, עד כמה אתה מרוצה מהטלפון?

בגדול מרוצה מאוד.

בגירסת לליפופ בכלל יש שיפור בחיי הסוללה ( ההבדל הכי משמעותי לדעתי ).

המצלמה שלו מעולה והמסך זה משהו שצריך להתרגל אליו ( לעבור מאייפון 4 לגודל כזה לא היה פשוט.. )

מה שכן בעיה, אם לא תשים מגן, תדע שהחלק האחורי חלקלק מאוד עם קצת זיעה ( חברה שלי כבר קיבלה אותו במוח כמה פעמים שהוא החליק לי ). מגן איכותי פותר את הבעיה.

הצעות שלי לתוספת למכשיר:

מגן מסך זכוכית:

http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Hardness-Anti-Burst-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G3-D855-/151377421905?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item233ecc2651

( הגיע מהר מאוד מהמוכר הזה )

אם אתה מתכוון לשים מגן מסך, השימוש במגן זכוכית זה עולם אחר ( אחרי שנים עם מדבקות פשוטות ).

כיסויים ( יש לי את שניהם ):

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13606

http://ksp.co.il/?uin=23987

את ה SPIGEN יש בשלל צבעים, הוא כיסוי יחסית קטן לעומת ה DUAL PRO ( שמוסיף למכשיר מסה גדולה מאוד ) אבל אני מרגיש עדיין מאוד בטוח איתו ( המכשיר גם חטף לא מעט והכל בסדר ).

לגבי העברית, אני גם לא זוכר שאיפשהו הייתה לי בעיה עם יישור לימין, גם שכתובים משהו זה מתחיל מצד ימין.

לדעתי ההבדל היחיד הוא הממשק.

אגב, לא רק שהעדפתי לקנות בגרמניה כי שם אני יודע שאני קונה מכשיר סגור בקופסה ( וראיתי מה הולך בחנויות בארץ, יש לא מעט קופסאות פתוחות ) - אני יודע גם שלרוב האחריות בארץ שווה לתחת אז לא מצאתי בכלל סיבה לשלם יותר בארץ ולא לקבל כלום חזרה (+ כשקניתי ההפרש בין הארץ לחו"ל עמד על 800 שקלים בערך ).

פורסם
אתה לא.

בלי להיכנס למקור הידע- אני יכול להגיד לך שפרט למכשירים של אפל, כל מכשיר אחר נפתח בכל מקום אחר בעולם.

בעניין החלפת המטען וכדומה, לרוב ליצרנית יותר משתלם לשלוח את המכשיר עם המתאם ("ראש" לקיר) הלא מתאים ושהיבואן הרשמי בארץ יחליף את המטען (כמובן שהם שולחים את המטענים המקוריים, במקרה הזה מטען אירופאי.)

ונניח שלא עשה כך היצרן, עדיין יש חומרי גיור שיש להוסיף, כמו למשל מדבקת אחריות (שאתה יכול לבחור אם להדביק או לא, אבל היא איכשהו צריכה להכנס לערכה), ספרות בעברית וכו'. במכשירים של אפל הבעיה גדולה, המכשיר מגיע מחו"ל באריזת וואקום, היבואן בארץ פשוט "מצמיד" את כל הספרות/כתב אחריות/כתב התנערות (בחר את המתאים) לאריזת וואקום.

שלמת 500 ש"ח פחות, הפסדת שנה/שנתיים אחריות :mm_surpri. (בלי להכנס לעניין העברית, הגרסאות ועצם העובדה שרכשת את דגם ה16GB) את עסקת חייך ככל הנראה לא עשית הפעם.

העברית המלאה לא ממש קריטית לי ולכן מה שהיה חשוב לי זה רק היישור לימין. לא קונה בארץ טלפונים ולא משנה מאיזה חנות. האחריות בארץ גם ככה לא שווה כלום ולכן לא הפסדתי שנה ולא שנתיים אחריות. לא יודע מה החנות עשתה עם הטלפון או מה החליפה. כבר שמעתי וראיתי מספיק כדי לדעת שבארץ לא אקנה טלפון.

מודע בהחלט לעמלות הווזלין במידה ויתפס ונלקח בחשבון

• תוכן חדש...