Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

נתקלתי במוצר הזה לגמרי במקרה ונדלקתי.

http://www.switcher.co.il

למישהו מהחברים יש ניסיון איתו?

מהתגובות בפייסבוק של היצרן הכל נשמע ורוד למעט כשיש תקלה ואז גם היכולת להדליק את הדוד ידנית עלולה לא לעבוד.

בכל מקרה אשמח לשמוע חוות דעת, או אם למי מהחברים יש ניסיון עם פתרונות דומים לבית חכם (לא בהכרח לדוד) במחיר שפוי.

שתפו...

פורסם

עובד רק על ויפי? כלומר גם כשאתה כבר בבית אתה רוצה להדליק את הדוד עם הטלפון?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זה עובד על ויפי ויש גם מתג ידני כמובן.

אפשר גם מתוך הבית, אבל הרעיון הכללי הוא, למשל, כשאני באימון ריצה, חצי שעה לפני חוזר הביתה, במקום להתקשר לחברה שלי כמה פעמים ולקוות שהיא זכרה להדליק דוד - פשוט להיכנס מהאפליקציה ולהדליק את הדוד.

או - חברה שלי חוזרת הביתה מיום עבודה ארוך. לא רוצה לחכות 40 דק - שעה עד שייתחממו מים. ברגע שהיא יוצאת מהעבודה מפעילה את הדוד מהאפליקציה וכשהיא נכנסת הביתה כבר יש מים.

ויש עןד אלף דוגמאות...

פורסם

יש לי כזה, הרבה בפורום קולנוע ביתי קנו. זה די נחמד, הבעיה היחידה היא שאצל חלק מהחברה עם ראוטרים מודרניים המכשיר לעיתים מתנתק מהרשת. בנוסף, זה עובד מול שרתי החברה.

פורסם

מישהו בדק ב - eBay ? אולי אפשרי לקנות מוצר דומה במחיר יותר זול .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אני הולך לקנות בוודאות. השבוע גם באג התחילו למכור את המוצר הזה. אולי מהם ניתן יהיה להוציא הנחה נוספת.

נדלקתי מאוד על הפתרונות הנחמדים האלה לבית חכם. לבלקין יש ליין שלם של מוצרים כאלו. בזול.

פורסם

מה שאני עשיתי:

קונים את המכשיר הזה ב 80 ש"ח

http://www.ebay.com/itm/ORVIBO-S20-WIFI-Smart-Socket-Remote-Control-by-Mobile-Phone-Pad-EU-Plug-/191568491649?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c9a5f3481

קונים (בארץ) קונטקטור (עם סליל 220V כמובן) למזגן תלת פאזי (כ 40 שח בכל חנות חשמל\מיזוג).

מתקינים את האפליקציה של המכשיר מהקישור שצרפתי וכמובן עוברים על ההוראות בשביל לסנכרן אותו על הרשת שלכם ולמכשיר שלכם.

קונים תקע 2 פינים (או 3, אבל מורידים אחד) ומחברים את הפאזה והאפס להפעלה של הקונטקטור.

את הקונטקטור מרכיבים במקום הלחצן הרגיל של הדוד (אין בו יותר צורך, גם אם רוצים להפעיל בבית באופן ידני, לוחצים על לחצן ההפעלה שממוקם במכשיר - ובא לציון גואל).

מטרת הקונטקטור היא כפולה:

1. לא להעמיס בכלל על הממסר הפנימי של המכשיר.

2. לבצע ניתוק מוחלט של אפס ופאזה לדוד, ממש כמו מתג אדום "רגיל".

למכשיר יש יומן הפעלה פנימי, הפעלה "ידנית" וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סוויצ'ר עובד מעולה,

מותקן אצלי כחצי שנה בבית...תענוג.

מעבר לאופציית ההפעלה הידנית מכל מקום דרך האפליקציה,

ניתן ליצור לו"ז קבוע להפעלה באיזה שעות ופרקי זמן שרוצים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איציק, למה צריך מגען תלת פאזי (שעולה לצרכן הרבה יותר מ40 אם הוא לא סיני)?

אפשר גם מגען רגיל עם ניתק אפס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איציק, איפה כל זה מותקן? תוכל לצלם תמונה של איך זה נראה אצלך?

עוד שאלה... איך המכשיר הזה מאובטח? כלומר, איך אני יודע שסיני משועמם לא מדליק ומכבה לי את הדוד כאוות נפשו?

• תוכן חדש...