Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איציק, איפה כל זה מותקן? תוכל לצלם תמונה של איך זה נראה אצלך?

עוד שאלה... איך המכשיר הזה מאובטח? כלומר, איך אני יודע שסיני משועמם לא מדליק ומכבה לי את הדוד כאוות נפשו?

עבר המון זמן, אבל טיפלתי בנושא רק עכשיו. קניתי מגען רגיל (חד פאזי) וחיברתי אותו על הפאזה במקביל לטיימר של הבית - כי כרגע אני לא רוצה לפרק את הטיימר של הבית לחלוטין.

כמו שהסברתי קודם לכן, חיברתי את ה ORVIBO להפעלת המגען, והמגען מפעיל את הדוד.

כל הסופיות חוט עברו הלחמה לחוטים, והשתמשתי בחוטים גמישים למרות שבהתחלה ניסיתי להיות חכם ולהפעלה של הדוד להשתמש בחוטי נחושת קשיחים של 2.5 ממ"ר. התוצאה היתה שהם מכופפים את הקצה של הסופיות ויכולים להיקרע. בסופו של דבר לקחתי חוט נחושת רב גידי של 2.5 ממ"ר, עשיתי לו בצד אחד הלחמה לסופית חוט ובקצה השני הלחמה נוספת בשביל שמהדק החשמל ילחץ אותו מבלי לקרוע לו את הגידים.

באפליקציה של ORVIBO משום מה האופציות להפעלה קצת מוזרות. יש כמובן מתג ON OFF שאתה יכול לכבות ולהדליק מתי שתרצה, אבל יש כאן איזה טריק עם הפונקציה שנקראת טיימר.

בהפעלה - הוא אומנם נותן לך להפעיל אותו מתי שאתה רוצה (בכל שעה או דקה שתרצה) אבל במקביל אתה צריך לכוון לו "טיימר" שלמעשה קובע תוך כמה זמן מהרגע שהפעלת אותו, הוא יכבה אוטומטית.

זה אומר שאתה צריך לכוון רק שעת הפעלה, והטיימר הוא זה שקובע מתי יכבה. זאת אומרת שאם אני רוצה להדליק אותו בבוקר ל 15 דקות ובצהריים לשעה, אי אפשר. מוזר מאוד.

מצד שני, זה נוח לקבוע אותו על נניח 60 דקות עבודה - ואז כשאתה רוצה להפעיל אתה מפעיל וזה נכבה אוטומטית אחרי שעה - וככה אין סיכוי שתשכח אותו דלוק.

לעומת זאת, אם לא תכוון לו "טיימר", אתה יכול להפעיל אותו ולכבות מתי שתרצה, גם אחרי ימים...

איציק

cameringo_20160201_141400 (Medium).jpg

cameringo_20160201_144738 (Medium).jpg

cameringo_20160201_145927 (Medium).jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, הפתרון שלך מבוסס WIFI, כלומר הוא חוסך לך לקום מהרביצה בספה. אבל אם אתה במרחק 100 ק"מ שאין לך קליטת wifi, זה לא יעבוד. לעומת הפתרון של סוויצ'ר, יש לו כנראה סים פנימי שמקבל פקודות גם מרחוק.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

mimi626 - לי גם יש את ה-ORVIBO S20 כמו שיש לאיציק וזה עובד מחוץ לבית.

יש לי אחד בעבודה ואחד בבית, מכל מקום אני שולט על שניהם בלי בעיה.

זה לא רק פתרון בתוך WIFI ברשת הביתית, אחרת זה לא שימושי מבחינתי.

את הסוויצ'ר מוכרים גם באייבורי ובאג.

פורסם
איציק, הפתרון שלך מבוסס WIFI, כלומר הוא חוסך לך לקום מהרביצה בספה. אבל אם אתה במרחק 100 ק"מ שאין לך קליטת wifi, זה לא יעבוד. לעומת הפתרון של סוויצ'ר, יש לו כנראה סים פנימי שמקבל פקודות גם מרחוק.

ברגע שיש גישה דרך ראוטר זה לא קשה לאפשר גישה מחוץ לרשת המקומית. הסוויצ'ר לא משתמש בסים, מאיפה המסקנה הזו ? הוא עובד בדיוק כמו הפיתרון של איציק רק ששם החברה העמידה כנראה שרת ייעודי וקצת פישטה את החיבור מחוץ לרשת המקומית.

פורסם

אתה טועה.

הפתרונות של orvibo הן מבוססי wifi אבל הם עובדים מחוץ לבית באמצעות שרת של היצרן (שקוף מבחינך).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ,יש עדכונים בתחום? צריך לקנות השבוע פתרון לטיימר והפעלה מרחוק לדוד, עדיף התאמה לקופסה 55 בקיר.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

הרכבתי את זה לפני כשבועיים-

https://www.smartgrade.co.il/#גלריה

יש לשלל קופסאות: קופסה 55, מלבנית על טיח, בתוך הטיח, גוויס 3 מקומות.

אצלי הורכב מכשיר המתאים לקופסת גוויס.

יש הדלקות יזומות קבועות (מחליף שעון שבת למי שיש) וגם היסטוריית הדלקות לפי תאריכים.

אומנם מורכב מעט מאוד זמן אבל עובד ללא דופי.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי מותקן הסמארטגארד, עובד כמו שצריך.

• תוכן חדש...