Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קניית סובארו פורסטר שנת 2012 ובבדיקה מצאו שהתותבים המשולשים פגומים (מה זה בכלל?). האם זה משהו שצריך תיקון מיידי? מה יהיה בערך המחיר של תיקון / החלפה?

תודה!

פורסם

ממצא דומה עלה בבדיקה לפני קנייה בפורסטר של חבר. ככל הידוע לי לא ניתן להחליף רק את התותבים אלא את כל המשולש וזה יקר. להוריד במחיר ולהחליף לאחר הרכישה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
(מה זה בכלל?).

בוקסות גומי של המשולש, החלקים הכתומים בתרשים.

כנראה בבדיקה ראו סדקים בגומי.

אם התותבים באמת קרועים אז כן, רצוי מאוד לא לדחות את התיקון.

11111.jpg

פורסם

המוכר לא מעוניין להוריד במחיר הראה לי בדיקה אחרת באותו מכון שהיתה לפני שבוע (של קונה אחר) שלא ראו את זה. הרכב במצב טוב יחסית חוץ מזה ועם קילומטרג' נמוך כך שאני די רוצה אותו תלוי כמובן כמה זה קריטי בעיה זו ומה יהיה מחיר התיקון במידה והיא אמיתית..

פורסם

אם הרכב במצב טוב אז כדאי לבדוק את עניין התותבים במוסך נוסף. אם זה רק גומי סדוק ויבש זה עניין אחד, אם זה תותב קרוע לחלוטין זה עניין אחר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תותבים קרועים יגרמו לתופעות של רעש נקישות בנסיעה על בורות או בלימה חדה או משיכה בהגה בהאצה או בלימה.

האם מורגשים אחת מהתופעות הנ"ל?

פורסם

לא לרוץ להחליף.

בפורסטר וב-B4 יצאה הנחיה של היצרן לא להחליף תותבים למשולשים בשל קרעים אשר קטנים מ-2.5 ס"מ בכל אחת מזרועות הגומי או קרע מלא בתותב מושלם(גומי מלא).

לבדוק במוסך מורשה יבואן, האם יש צורך הכרחי בהחלפה ולפעול בהתאם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה אייל מסובארו,

העם עלות זו כוללת עבודה?, משער שלא.. מחר כנראה מקבל את הפורסטר ורוצה לתקן כל מה שצריך על מנת להיות 'רגוע' על הכביש. ישנם מוסכים מורשים מומלצים באזור נתניה או פתח תקווה ?

תודה!

היי,

תותבים פגומים צריך להחליף

עלות משוערת 1500 ₪

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
לא לרוץ להחליף.

בפורסטר וב-B4 יצאה הנחיה של היצרן לא להחליף תותבים למשולשים בשל קרעים אשר קטנים מ-2.5 ס"מ בכל אחת מזרועות הגומי או קרע מלא בתותב מושלם(גומי מלא).

לבדוק במוסך מורשה יבואן, האם יש צורך הכרחי בהחלפה ולפעול בהתאם.

מקפיץ שרשור ישן

עמית, תוכל בבקשה להפנות אותי לאסמכתא בעניין הנחיית היצרן הזו?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
היי,

תותבים פגומים צריך להחליף

עלות משוערת 1500 ₪

אייל,

א. האם ידוע לך משהו בעניין ההודעה של עמית שצוטטה לעיל?

ב. האם ניתן להחליף תותבים בלבד ולא את כל המשולש?

לפי המחיר שנתת זה נשמע רק לגומיות, אבל בסובארו אמרו לי שצריך משולש שלם [6000 ש"ח לזוג לפני עבודה]

אשמח לעזרתך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אייל,

א. האם ידוע לך משהו בעניין ההודעה של עמית שצוטטה לעיל?

ב. האם ניתן להחליף תותבים בלבד ולא את כל המשולש?

לפי המחיר שנתת זה נשמע רק לגומיות, אבל בסובארו אמרו לי שצריך משולש שלם [6000 ש"ח לזוג לפני עבודה]

אשמח לעזרתך

אפשר לקנות בוקסות בנפרד יש גם חנויות חלפים שמוכרות את המקוריות אבל במחיר יותר יקר מהמורשה

הסיניות/טורקיות לא מחזיקות

• תוכן חדש...