Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפשפשתי פה קצת בפורום הבנתי שהשורה התחתונה שאין סיבה יותר מדי טובה לטפל במוסך של היבואן.

אני מחפש המלצה למוסך מקצועי ואמין באזור ראשון/חולון והסביבה,

הצורך הוא טיפול תקופתי במזדה 3 שנת 2013.

תודה לעונים

פורסם

מסכים עם מארק. במידה והרכב עדיין באחריות אז כן הולך למוסך יבואן. אבל במידה ולא, כבר נוכחתי לדעת שיש מוסכים יותר זולים כמו "תן גז" למשל, בכמה מקרים עשיתי השוואות מחיר ואצל יצא יותר זול.

• ספונסר פורום
פורסם

גם אני חושב שאם מדובר ברכב מודל 2013 והוא באחריות עד 2016 אז כדאי להמשיך ולטפל במוסך מורשה.

לא רחוק ממך יש את מוסך שי-לי. מוסך מורשה מאזדה-פורד שירותי, אמין ולא יקר. דבר עם שמעון מנהל העבודה במקום, אני בטוח שהוא יעזור לך בצורה הכי מקצועית שיש.

אם בכל זאת אתה מעוניין לטפל במוסך שאינו מורשה היבואן (אך הוא מורשה מטעם משרד התחבורה), אני מאמין שאורן שירותי רכב יוכל להתאים לך. זה מוסך קטן ומקצועי שנמצא בחולון, המלצות רבות עליו תוכל לקרוא בקישור שצירפתי.

• תוכן חדש...