Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי באוטו דיפו צמיגים של קומהו (במילה: אכזבה גדולה) ובשעה טובה הם התייבשו ונסדקו.

כעת מעוניין לרכוש חדשים. אשמח על המלצה של מותג משובח (ואם יש מקום ספציפי בירושלים להתקנה אשמח לדעת).

קורולה רובוטית 2008.

אם מישהו יודע גם מחירים +- אודה לו מאוד.

פורסם

אחרי קריאה בפורום די ננעלתי על גודייר. פניתי ליבואן בפייסבוק כדי לקבל המלצה על דגם ספציפי המומלץ לרכב שלי וביקשתי לקבל את הקופון 5% של הפורום והוא הפנה אותי בחזרה לפורום...

בקיצור אני זקוק להמלצה על דגם ספציפי ולקופון. מישהו מגודייר כאן כדי לסייע?

פורסם

מוזר. ירון לא מגיב בפרטי והיבואן לא מגיב בפייסבוק. מתחיל לחשוש קצת מהשירות אם אצטרך לאחר הקניה....

פורסם

אין חשש לדעתי.

הוא כבר סייע באיזה מקרה או שניים שהוזכרו בפורום למיטב זכרוני.

מניח שיש הסבר הגיוני לחוסר ההיענות הזמני, ובינתיים תוכל לפנות גם למוקד הטלפוני שלהם.

פורסם
מוזר. ירון לא מגיב בפרטי והיבואן לא מגיב בפייסבוק. מתחיל לחשוש קצת מהשירות אם אצטרך לאחר הקניה....

דווקא ירון עונה ישר. בחור לעניין. אין לך מה לחשוש.

הזמנתי דרכו 4 צמיגים של גודייר - לא היה מוצא חן בעיני התאריך (שנה בערך)

פניתי אליו והוא מיד החליף אותם לתאריך טרי 2015

ביום שני כבר היו מותקנים על הרכב.

• תוכן חדש...