Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לאומי פרי (כבר 10 שנים בערך). הכל באינטרנט (מצב חשבון), חוץ בנקאי, אין עמלות לעולם. תענוג.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

השרשור הזה הגיע בזמן הנכון, אני בדיוק בחיפושים איפה כדי לקחת כרטיס אשראי.

הדרישות שלי הם - ללא עמלות, תשלום בארץ ובחול .

האם הכרטיס לאומי FREE הכי מתאים בשבילי? , החשבון שלי בבנק הפועלים, לא אמורה להיות בעיה? .

במידה ואני רוכש הרבה בחול, מהם עמלות ההמרה ? .

לא מבין גדול בדברים האלה, עד עכשיו לא השתמשתי באשראי ואני גם בעתיד ישתדל שלא .

אבל יהיה יותר נוח לשלם ביטוח לרכב דרך אשראי .

עריכה אחרונה על ידי HiTRuN

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

גישה שגויה. כרטיס האשראי הוא אמצעי הטוב ביותר והנשלט ביותר.

השימוש במזומן מטעה - נדמה לך שאתה שולט, למעשה הכסף זולג בלי בקרה.

כדי לבחור כרטיס שאל כמה שאלות:

1. האם אתה משתייך למקום עבודה או ארגון עובדים או בוגרים או אחר המשיגים הטבות לחברים?

2. מה היקף הפעילות הצפוי בארץ (כולל תשלומים תמורת שירותים כגון חשמל, מים ומיסים, אולם פייפאל וחבריו לא נחשבים)?

3. האם אתה עשוי להזקק להלואות או פרישת תשלומים מסוג "קרדיט" ודומיו?

4. עמלות ההמרה מפורסמות באתרי הבנקים. העמלות שונות לרכישות בדולר ארה"ב, אירו ומטבעות אחרים (בסדר עולה) ומשתנות בין כרטיסים שונים.

שים לב לכמה דברים:

1. בד"כ כרטיס חדש יזכה לפטור מעמלות משך 1-3 שנים.

2. שימוש בהיקף מסוים מזכה אותך להנחה חלקית או שלמה בדמי הכרטיס. בדוק באתר הבנק\חברת האשראי.

3. כרטיס בנקאי יהיה בדרך כלל יותר זול מכרטיס חוץ בנקאי, בעקר בנושא ריביות, יותר מזה - הרבית תהיה נמוכה ככל שדרגת הכרטיס תהיה יותר גבוהה.

4. את התנועות בכרטיס בנקאי תראה בכניסה לחשבוך באתר הבנק. כרטיס חוץ בנקאי יצריך כניסה לחשבון נפרד (או אפליקציה נפרדת).

5. עד כמה שאני מבין לצורך קבלת פטור מדמי כרטיס מחושבים כל הכרטיסים הבנקאיים המקושרים לאותו חשבון. כך אני מקבל פטור מדמי כרטיס על כרטיס בדרגה גבוהה - לחישוב נכנסים כל התשלומים הן שלי והן של אשתי, וכיון שאנחנו משלמים בכ"א הבנקאי את כל ההוצאות (פרט לאלה המשולמות בכרטיס מועדון כגון שופרסל) עוברים בקלות את רף הזיכוי בדמי כרטיס.

לדעתי הטוב ביותר יהיה כרטיס בנקאי בדרגה הגבוהה ביותר שתוכל לקבל, רצוי במסגרת מועדון לקוחות, ואשר אתה צופה כי השימושים שלך בו יעברו את רף הזיכוי לאחר שתשלים את תקופת החינם ההתחלתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי אתה צודק, אבל אני באמת שם לב לכל שקל שאני מבזבז, כזה אני.

כדי לבחור כרטיס שאל כמה שאלות:

1. האם אתה משתייך למקום עבודה או ארגון עובדים או בוגרים או אחר המשיגים הטבות לחברים?כרגע אין לי מקום עבודה מסודר ( עובד בתחנת דלק כעבודה מועדפת ), ואני לא שייך לשום סוג של ארגון .

2. מה היקף הפעילות הצפוי בארץ (כולל תשלומים תמורת שירותים כגון חשמל, מים ומיסים, אולם פייפאל וחבריו לא נחשבים)?

אין משהו מיוחד, כרגע רק תשלום ביטוח לרכב/הוצאות לרכב .

3. האם אתה עשוי להזקק להלואות או פרישת תשלומים מסוג "קרדיט" ודומיו?

כרגע לא, אולי בעתיד הרחוק .

4. עמלות ההמרה מפורסמות באתרי הבנקים. העמלות שונות לרכישות בדולר ארה"ב, אירו ומטבעות אחרים (בסדר עולה) ומשתנות בין כרטיסים שונים.

שים לב לכמה דברים:

1. בד"כ כרטיס חדש יזכה לפטור מעמלות משך 1-3 שנים.

2. שימוש בהיקף מסוים מזכה אותך להנחה חלקית או שלמה בדמי הכרטיס. בדוק באתר הבנק\חברת האשראי.

3. כרטיס בנקאי יהיה בדרך כלל יותר זול מכרטיס חוץ בנקאי, בעקר בנושא ריביות, יותר מזה - הרבית תהיה נמוכה ככל שדרגת הכרטיס תהיה יותר גבוהה.

4. את התנועות בכרטיס בנקאי תראה בכניסה לחשבוך באתר הבנק. כרטיס חוץ בנקאי יצריך כניסה לחשבון נפרד (או אפליקציה נפרדת).

5. עד כמה שאני מבין לצורך קבלת פטור מדמי כרטיס מחושבים כל הכרטיסים הבנקאיים המקושרים לאותו חשבון. כך אני מקבל פטור מדמי כרטיס על כרטיס בדרגה גבוהה - לחישוב נכנסים כל התשלומים הן שלי והן של אשתי, וכיון שאנחנו משלמים בכ"א הבנקאי את כל ההוצאות (פרט לאלה המשולמות בכרטיס מועדון כגון שופרסל) עוברים בקלות את רף הזיכוי בדמי כרטיס.

לדעתי הטוב ביותר יהיה כרטיס בנקאי בדרגה הגבוהה ביותר שתוכל לקבל, רצוי במסגרת מועדון לקוחות, ואשר אתה צופה כי השימושים שלך בו יעברו את רף הזיכוי לאחר שתשלים את תקופת החינם ההתחלתית.

עניתי בציטוט .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אתה לא צודק בכך שאתה סותר אותו בכזו קלות. על כך יעידו המון ישראלים שמבזבזים כסף שאין להם כי יש להם קרדיט, ומעט בנקים/חברות אשראי שמרוויחים מכך יפה מאוד. השליטה העצמית שלך ושל אנשים אחרים אינה זהה. בשבילך אולי האשראי הנשלט ביותר, להרבה אחרים המצב הפוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...