Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי כרטיס מאסטרכארד, שעד היום לא שילמתי עליו שום עמלה/דמי שימוש ומחודש הבא, נכתב לי, כי עליי לשלם 17 ש"ח בכל חודש.

לאחר בירור עם נציג הבנק, מסתבר שהייתה לי הטבת סטודנט ל-3 שנים והיא מסתיימת החודש.

אני צריך כרטיס עם 16 ספרות, ע"מ לרכוש מוצרים מחו"ל - זה הכל.

סכום החיוב החודשי שלי, לא מזכה אותי כלל בהנחה.

יש עצות ?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תצטרף למועדון לייפסטייל, תקבל כרטיס חוץ בנקאי, עם פטור ל3.

מנגד,אם סיימת תואר ואתה חבר באיגוד המקצוע שרכשת, יתכן שאתה זכאי לכרטיס עם הטבות, לדוגמה:

לשכת עורכי הדין, איגוד המהנדסים, בוגרי הטכניון, רופאים וכו...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

יש המון כרטיסי אשראי שלא לוקחים דמי שימוש לתקופה מוגבלת או לכל החיים.

כאשר התחילו בבנק שלי לגבות דמי שימוש על כרטיס האשראי ביטלתי את הכרטיס והזמנתי כרטיס חוץ בנקאי בינלאומי.

כיום יש לי שלושה כרטיסי אשראי בארנק שכל אחד מהם משמש לסוג אחר של עסקאות:

1. כרטיס אשראי בינ"ל FREE של לאומי קארד - זה כרטיס שאין בו בכלל עמלות (לא דמי שימוש ולא עמלות הזויות אחרות כמו עמלת חיוב נדחה). הכרטיס הזה משמש אותי לעסקאות בתשלומים.

2. כרטיס בינ"ל של לאומי קארד לבוגרי האוניברסיטה העברית - משמש אותי לקניות במטבע זר בגלל שיש שם הטבה משמעותית בעמלות ההמרה ממטבע חוץ.

3. כרטיס מאסטרקארד בינ"ל של ישראכרט עם שיוך למקום העבודה - משמש אותי לקניות בארץ.

באף אחד מהכרטיסים האלה אני לא משמש דמי שימוש חודשיים ודע לך שתמיד אתה יכול להתווכח עם חברת כרטיסי האשראי והם יוותרו לך על העמלה ההזויה הזאת לתקופה מוגבלת (בדרך כלל שנה ואז אתה מתקשר שוב ונותנים לך עוד שנה).

פורסם

יש חברות שמתעקשות על דמי שימוש חודשיים.

הפתרון הטוב ביותר - מועדון לקוחות, רצוי של מקום עבודה\ארגון מקצועי\בוגרי מוסד אקדמי. אלה נותנים בד"כ מספר שנות פטור מדמי כרטיס.

אם אתה נוהג לרכוש בהלואות "קרדיט" למיניהן - עדיפות לכרטיס בנקאי, הריבית נמוכה לעומת החוץ בנקאי.

בכל כרטיסי האשראי ניתן לקבל פטור מדמי הכרטיס בשימוש מינימלי מסויים בארץ (עסקות בחו"ל, כולל פייפאל בש"ח, לא נחשבות). הרף תלוי בסוג ודרגת הכרטיס, מפורט באתרי חברות האשראי. ניתן, במידה מסויימת, למו"מ. יש לי למשל, ויזה-כאל פאואר קארד בדרגת זהב, פטור חלקי בשימוש מעל 500 ש"ח, פטור נוסף מעל 700 ש"ח ופטור מלא מעל 1000 ש"ח בחודש.

הוזכר לייפסטייל - הוא תמיד חוץ בנקאי, ונגבים דמי כרטיס כ-10 ש"ח בחודש, אם כי ניתן לקבל הנחה של 75% לתקופה קצובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על הלייפסטייל אשתי בכל שנה מקבלת פטור לשנה בשיחת טלפון פשוטה אפילו בלי איום לבטל את הכרטיס והשימוש שלה בכרטיס הוא באזור השלוש מאות שח בממוצע לחודש בלבד.

פורסם

עד לפני כמה חודשים גם אשתי ואני קיבלנו פטור. בפעם האחרונה שהחלו לגבות דמי כרטיס התקשרתי וקיבלתי הנחה של 75% בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעשה כרטיס מאסטרכארד של רמי לוי. יש לך פטור בלי הגבלה לגובה שימוש כספי לשנתיים ואתה גם מקבל 135 ש"ח מתנה לקניות אצלו ברשת.

עשיתי קניתי בחנות וקונה איתו באיביי ובעלי אקספרס ולא משלם דמי כרטיס.

פורסם

או כרטיס של שופרסל, בזמנו כשהצטרפתי הייתה מתנת הצטרפות יפה (מאות שקלים לערך) ופעם בשנה אנחנו מגיעים להבנה שאני צריך לבזבז 500 ש"ח בחודש אצלם ואז אני לא משלם דמי כרטיס, הוא אדום, אבל די תואם להגדרה (חסרת הערך) של כרטיס זהב, השתמשתי בו בחו"ל בלי בעיה.

פורסם

תודה לכולם - בהחלט החכמתי.

דיברתי פעם נוספת עם הבנק והם נתנו לי עוד שנתיים ללא דמי שימוש.

כנראה שכמו בכל דבר בחיים, צריך להתעקש :).

פורסם

1+ לכרטיס של רמי לוי.

הפטור שלי מדמי כרטיס מישראכרט עומד להסתיים תוך חודשיים, כי אני מסיים את התואר.

הייתי בשבוע שעבר ברמי לוי בנשר, יש דוכן בכניסה של כרטיסי אשראי והוא אמר שאם עושים את הכרטיס שלהם יש פטור משנתיים, אין התחייבות, מקבלים 135 ש"ח לקניות ברמי לוי אז זה מה שאני מתכוון לעשות.

מעבר לזה שגם לאמי יש את הכ"א של רמי לוי והכל נכון.

רק שאלה: מה עושים עם ההוראות קבע בכרטיס הישן? נגיד של ביטוח הרכב וכ'.

פורסם

+2 לרמי לוי, הדבר היחיד שמעצבן שבשביל לקבל את ה135 שקל צריך לחכות לכרטיס הטבה ששולחים בדואר אחרי כמה שבועות מהשימוש הראשון ברמי לוי.

מי שבמזרחי בשבילו זה כרטיס בנקאי וגם מקבלים אותו בסניף הבנק, יש להם איזה שותפות בעניין

אודי A4

דימה.

פורסם

החיסרון בכרטיס חוץ בנקאי - לא רואים את ההורדות באתר הבנק

ככה זה אצלי לפחות (אני בדיסקונט , וכרטיס חוץ בנקאי של מאסטר קארד)

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...