Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב bmw 323i 2450 שנת 98

הרכב לאחר טיפול פילטרים ושמנים.

1.מקדימה צריך בולם אחד מאחור צריך אחד או זוג.

המליצו לי להחליף הכול.

האם כדאי תחליפי ומה מחיר היכן כדאי ?

האם כדאי להזמין מebay

2. רכב עשה 150000 ק"מ .

האם עושים אוברול ? אם לא מתי בד"כ ?

תודה כל מי שכול לעזור

פורסם

אם אתה מעוניין להמשיך להחזיק ברכב, ולהנות ממנו - הייתי מחליף הכל.

כשאתה אומר תחליפי הכוונה למשהו זול ופשוט, או משהו איכותי ?

המקוריים בד"כ הם של בוג' או זאקס, אבל במחיר שלהם תוכל לרכוש גם בילשטיינים שיעשו לרכב רק טוב. (במקרה שלך? סדרה B6 כמדומני).

מומלץ להחליף על הדרך את הכריות של הבולמים, גומיות קפיצים מאחורה אם הם קרועות ויש לך חריקות, ומאוד מומלץ להוסיף פלטות חיזוק לבתי הבולם מאחורה. (ניתן להשיג באיביי בין השאר).

M-TECH E46

פורסם

תודה

סדרה e36

הציעו לי תחליפי - לא יודע איזה בדיוק 4 בולמים ב 1500 ש"ח לפני מע"מ.

במוסך אחר -מאחורה זוג חדשים כ 1000 ש"ח ומקדימה כל אחד 1200 חדש או תחליפי מקדימה כחצי מחיר.

מה עלות תוספות שציינת כריות גומיות וקפיצים ?

מה לגבי אובר אול רכב כזה - מתי רצוי לעשות ?

לאחר כמה ק"מ ?

תודה

פורסם

תבדוק יצרנים, זו לא בושה לדעת מה מתקינים לך ברכב

לגבי הכריות - שוב, מקורי יעלה לא מעט, ולכן בוחרים בOEM (כמו למפורדר לדוגמא) שמייצרים את החלקים בעצמם לBMW, למעט הלוגו.

אוברול? רצוי לעשות? לא רואה סיבה כאשר הכל תקין.

סה"כ מדובר במנועים עמידים למדי, אפילו כאלה שעברו חיים קשים במיוחד.

תתחיל בסריקת תקלות, תראה שאין משהו חריג, שכל המערכות עובדות כמו שצריך (ולא ביטלו / עקפו כל מיני מערכות).

ליישר קו ולשפוך כסף תמיד אפשר, זה לא נגמר במכוניות האלה.

M-TECH E46

פורסם

מה הקשר לפורום הטכני?

אם הרכב במצב טוב, שמור ועם נתונים יפים (ולא, לא עושים אוברול לפני שהולך המנוע, ואם הוא במצב טוב ומתוחזק כמו שצריך יש לו עוד כמה מאות אלפי קילומטרים לפני שהוא יזדקק לשיפוץ רציני) אז אין שום סיבה למכור את הרכב בפחות ממחירון או אפילו מעליו, תלוי ברמת הביקוש בשוק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגלה לך סוד.

הרכבים הללו (לפחות הגרסאות החזקות ולא המרובעים החלשים), נסחרים לרוב מעל המחירון.

הכל תלוי בנתונים, לרבות הק"מ, התצורה (קופה / קבריו/ סדאן), סוג הגיר והמנוע והמצב הספציפי של הרכב.

רכבים עם מנוע 2500 / 2800 מתוחזקים במיוחד נסחרים גם סביב ה40,000, ואף יותר אם מדובר ברכב מעניין (כמו אחד שבנוי לדריפטים, עם דיפרנציאל מוגבל החלקה, שיפורי התנהגות ובמצב קוסמטי תקין ללא התחלה של חלודות ושאר צרות של רכבים ישנים, לרבות כל מיני חלקי פלסטיקה וגומי שכבר יבשים ולא מתפקדים אחרי 20 שנה על הכביש), ואני לא מדבר על רכבים שחוטים עם קפיצים חתוכים שלא חסר להם בורג (בטח, הכל ברגים קודחים).

אם שווה לך למכור? שיקול שלך.

M-TECH E46

פורסם

מהיכן אתה בארץ? אם אתה מהדרום- גש למוסך "הסרן" (היום נמצא במתחם "צמיגי ליבוביץ") בבאר שבע, יש שם בחור בשם חיים,

וא מחזיק המון סוגים של בולמים, גם של בילשטיין וגם של חברות נוספות.

המחירים שלו מאוד הוגנים והוא מאוד מקצועי.

כשגרתי בבאר שבע הייתי לקוח קבוע שלו ויצא לי להחליף אצלו בולמים לסיויק 2004 של בילשטיין עם שנתיים אחריות בחצי מחיר ממה שביקשו במוסך מורשה הונדה.

• תוכן חדש...