Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IROBOT או המקביל של סמסונג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני החג אני מעוניין לרכוש שואב רובוטי.

מדובר על בית 70 מטר עם גור קטן שמשיל פרווה כמו דב קוטב

יש לי אופציה לרכוש שואב רובוטי של סמסונג 8750 במחיר על 1250 מסוכן או לרכוש דגם של אירובוט במחיר רגיל, סדרה 6 או 7(מה ההבדלים). האם האיירובוט מצדיק תוספת של בין 500-800 שקלים? ומי יעבוד הכי טוב עם כלב

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יעשה לך את החיים קלים:

אמא שלי ליום הולדת שלה קיבלה איירובוט (לפני שנה בדיוק) מאז יש לה 5 ילדים במקום 4.

כל יום בשעה 9:00 הוא מתחיל לעבוד ומנקה את הקומה למטה ופעם בכמה ימים מעלים אותו למעלה. שום דבר לא עוצר אותו וזה שגר ושכח.

לעומת זאת:

אצל זוגתו של אבא שלי יש את הרובוט סמסונג. עולה על שטיח? נתקע. שואב קצת שיערות חתול? נתקע במברשת. עולה על חוטים? נתקע. בקיצור יושב ולא עובד כבר כמעט חצי שנה בגלל שהוא פשוט עושה יותר עבודה מחוסך.

500-800 שקל האלה הם שווים את ההבדל משמעותי.

זה כמו הGOPRO והSJ4000\5000. כל הקמצנים והחסכנים משווים את זה לגופרו ואומרים שהאיכות טובה ושווה את המחיר- אבל לא! (

נפלתי בתרמית הזאת) הגו פרו כבודו במקומו והSJ לא מתקרב אליו בגלל ולכן שווה להתאמץ עוד קצת בשביל המוצר המוגמר הנורמלי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לי יש את הIROBOT 770 כבר למעלה משנתים.

הדברים שהייתי צריך להשקיע עליו, זה רק המברשות להחליף פעם בשנה.

התקלה היחידה שיש לי אותו שנשרפה נורה מעל אחד הכפתורים - זה הכל.

ממליץ בחום!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אני יעשה לך את החיים קלים:

אמא שלי ליום הולדת שלה קיבלה איירובוט (לפני שנה בדיוק) מאז יש לה 5 ילדים במקום 4.

כל יום בשעה 9:00 הוא מתחיל לעבוד ומנקה את הקומה למטה ופעם בכמה ימים מעלים אותו למעלה. שום דבר לא עוצר אותו וזה שגר ושכח.

לעומת זאת:

אצל זוגתו של אבא שלי יש את הרובוט סמסונג. עולה על שטיח? נתקע. שואב קצת שיערות חתול? נתקע במברשת. עולה על חוטים? נתקע. בקיצור יושב ולא עובד כבר כמעט חצי שנה בגלל שהוא פשוט עושה יותר עבודה מחוסך.

500-800 שקל האלה הם שווים את ההבדל משמעותי.

זה כמו הGOPRO והSJ4000\5000. כל הקמצנים והחסכנים משווים את זה לגופרו ואומרים שהאיכות טובה ושווה את המחיר- אבל לא! (

נפלתי בתרמית הזאת) הגו פרו כבודו במקומו והSJ לא מתקרב אליו בגלל ולכן שווה להתאמץ עוד קצת בשביל המוצר המוגמר הנורמלי.

מה שהוא אמר.

פורסם
לי יש את הIROBOT 770 כבר למעלה משנתים.

הדברים שהייתי צריך להשקיע עליו, זה רק המברשות להחליף פעם בשנה.

התקלה היחידה שיש לי אותו שנשרפה נורה מעל אחד הכפתורים - זה הכל.

ממליץ בחום!

מה שהוא אמר.

פורסם

אני קניתי לאחרונה את הרומבה 870 (871 ליתר דיוק). עלה באילת 2534₪. בנתיים עושה עבודה טובה. בהפעלה הראשונה הצליח להתקע על רגל של כורסאת איקאה, הזזנו אותה ומאז הכל בסדר. שים לב. אם כבר רומבה, אז רק סדרה 8 עם מברשות הסיליקון. ככה לא צריך לנקות אותן. כל התחזוקה מסתכמת בריקון מיכל האשפה שלו פעם בכמה הפעלות.

פורסם
אני קניתי לאחרונה את הרומבה 870 (871 ליתר דיוק). עלה באילת 2534₪. בנתיים עושה עבודה טובה. בהפעלה הראשונה הצליח להתקע על רגל של כורסאת איקאה, הזזנו אותה ומאז הכל בסדר. שים לב. אם כבר רומבה, אז רק סדרה 8 עם מברשות הסיליקון. ככה לא צריך לנקות אותן. כל התחזוקה מסתכמת בריקון מיכל האשפה שלו פעם בכמה הפעלות.

מה שהוא אמר.

בדגש על סדרה 800.

פורסם

הבנתי הסמסונג יורד מהפרק.

אני לא רוצה לחרוג מה1500-1700 כי גם איזה טלויזיה 50 על הפרק והיא שואבת את התקציב.

מה ההבדלים בין סדרה 6 ל7?

פורסם
אני ממליץ לבדוק גם את ניטו, יותר חכם מהרומבה, אבל יותר רועש.

לי יש את הניטו XV 25 , הגרסה של הבעלי חיים, עושה את העבודה מעולה. שנתיים אצלנו , עד כה הוחלף לו פילטר פעם אחת (30 שקל מקורי באיביי במקום 100 בארץ) והוחלפה סוללה לחזקה יותר (115 שקל באיביי במקום 350 בארץ)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לפותח השרשור, הבט: אני גם הייתי בדיוק באותה דילמה כמו שלך. בית רגיל, קצת גדול, עם 2 חתולים טפשים ושעירים ואתר בנייה ליד, שהפריש בנדיבות חול, מלט, אבק ומה לא לתוך הבית, למרות ההסגר שניסינו לעשות.

המחיר של הרומבה מסדרה 8 היה בעיני מטורף, מוגזם, רחוק, לא הגיוני, הפרסומת מתנשאת...

תמיד אמרתי לעצמי ולמי שרצה לשמוע סביבי - אני בחיים לא.... וכו' (פזלתי לכיוון הניטו או שאיך שלא קוראים לו).

לבסוף נפל הפור והוחלט לרכוש רובוטי, כאשר כמובן אני שוב מצהיר - רק לא רומבה! הם יקרים! הם ככה וככה! רק בגלל הפרסומות המעצבנות שלהם אני בחיים לא בלה בלה בלה...

פתחתי במחקר ייקי, יסודי וארוך, כולל הצקות פה בפורום, קריאה סיזיפית של חוות דעת רוכשים באמאזון ושאר אתרים.

ככל שקראתי יותר, גם בארץ וגם חומר מחו"ל, הבנתי שאני חייב את הרומבה (שנוא נפשי, זוכר?). הסיבות? יש קבלות לתמיכה של היבואן כאן בארץ, עלויות מגוכחות של חלפים ברשת, אמינות, פשטות (יחסית, יחסית) ותפוצה רחבה מאד, מה ששוב מבטיח שלא משנה במה תיתקל - מישהו כבר "אכל" את זה לפניך ותמצא כבר ברשת מה לעשות (חלפים זולים כבר אמרתי?).

בעודי חוכך בדעתי איזה רומבה ומהיכן לרכוש, זוג חברים רכש את ה- 870 ועשה לי תצוגת תכלית.

מה אגיד לך - סוס מנצח.

ניכר שבדגם הזה כל מחלות הילדות טופלו.

מגיע לפינות, עולה על שטיחים עבים, גדילי שטיחים לא מזיזים לו ועושה רושם שאם החתול שלהם (אנגורה ששוקל 6 ק"ג לפני האוכל) לא היה זז מהפחד, השואב היה "לוקח" אותו גם כן.

שים לב שלסדרה הזו אין מברשות, אלא פטנט מקורי ומדהים שעושה בעצם את כל ההבדל בינו לבין שואבים אחרים: יש לו 2 גלגלות מגומי סיליקוני רך. לא מענין אותו לא שערות ולא נעליים.

הנדסת האנוש של הרובוט מעולה, הכל נוח ונגיש לפירוק או לניקוי וכו'.

אני בטוח ששכחתי עוד כמה שורות הלל למכונה הזו.

נישארתי עם השאלה היכן לרכוש? מבדיקה שערכתי עם גיסי השוהה בארה"ב, ההפרש במחיר מגיע ל- 1000 ש"ח לטובת רכש שם. הרבה כסף!

מה שהיטה לבסוף את הכף לרכש כאן בארץ הם הסיבות הבאות: אם נרכוש בחו"ל נצטרך לבצע המרת מתח (שם 110 וולט, כאן אצלנו יש 220). כמובן שזה לא מדע טילים אבל בכל זאת.

דבר שני - נושא האחריות: תאר לעצמך שגיסי היה מביא מכונה כזו איתו והיא הייתה עושה איזו בעיה? דבר שיכול להיות, לא? קורה לכולם.

דבר אחרון ופחות חשוב: המתנה לסוף הקיץ, עד שגיסי יחזור ויסחוב איתו את הרובוט.

אז זהו. אני מציע לך לאמץ את מה שאמרו לי חבריי בסוף התצוגה של הרומבה שלהם: ברכש של כזו מכונה, כבר צריך ללכת עד הסוף ולהשקיע ולרכוש את הכי טוב.

זה מה שאני עשיתי.

אני עני יותר ב- 3 ג'ובות כעת, אבל אני מאושר יותר.

וזה שווה את הכל, לא?

פורסם

הלכתי לפי ההמלצות שלכם ורכשתי 870, יש לי צמד חתולים בבית והשואב של vax שיש לי לא מתמודד איתם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אם לסכם את מה שהיה עד עכשיו אז הבנו שכדאי IRobot סדרה 800.

עכשיו נשאלת השאלה אם אפשר להספתק ב- 870 או שכדאי להשקיע קצת יותר וללכת על ה- 880.

מה דעתכם?

פורסם

מסתבר שיש "מבצע" באתר YNET.

מוכרים 880 ב- 3150 כולל משלוחה.

שזה מחיר טוב לפי מה שאני רואה מחיפוש בגוגל.

• תוכן חדש...