Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IROBOT או המקביל של סמסונג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש את ה- 870.

עד כמה שזכור לי, בדגם ה- 880 יש חכמה חדשה בנושא יניקת האוויר.

זניח לדעתי ובזמנו לא הצדיק את פער המחירים המשוגע בלאו הכי.

מידע יותר מדויק על ההבדל - באתר היבואן.

פורסם

אם התקציב שלך הייתי ממליץ להסתכל ביד 2, יש כאלו שמוכרים עם שימוש מועט או בכלל בלי שימוש.

כמובן עם קבלה ואחריות בארץ תחפש.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אפשר קישור למוכר של הסוללה?

המוכר כבר כנראה הלך לעולמו אבל יש לא מעט במחירים דומים

http://www.ebay.com/itm/945-0006-Battery-For-NEATO-XV-Signature-Pro-XV-11-XV-12-XV-14-XV-15-XV-21-New-/181450096056?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a3f44bdb8

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

טוב אז ככה.

לי יש סידרה 500, PET Series(כבר לא נמכרת), חוגגת 5 שנים אני חושב. בזמנו היה הדגם כמעט הכי יקר, (ההבדל בין שאר הדגמים בזמנו, שלי היה מחסנית נוספת יותר גדולה לפרווה של הגולדנית שלי), היקר יותר היה לו גם שלט...

האמינות והכוח של המכשיר פשוט מטמטמת, פעם בתקופה אני מחליף סוגריים צהובים שמחזיקים את המברשת (לא יודע אם בחדשים צריך בכלל כאלה), לרוב אני מקבל כאלה חינם מהיבואן, החלפתי פעם אחת סוללה ב100 וקצת שקלים מהיבואן. המחיר היה זול מאוד גם בהשוואה לEBAY.

הבית שלי 2 קומות גדולות והיא עובדת קשה. החיסרון היחידי מבחינתי הוא שהיא רועשת מאוד. אולי בגלל שהיא ישנה, אולי שיפרו את זה מאז, אבל מבחינת חיי מוצר יש לך חותמת ממני.

לפעמים היא גוררת שובל של אבק שלא נתפס במחסנית, לעוד אנשים קורה דבר כזה או רק לי?

אגב שמעתי דברים טובים על השואב ניטו, שווה לך לבדוק עליו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לקחתי את ה650 ב1650 עבד 20 דק' הוציא כמות שיערות לא הגיונית(והבית עוד נוקה לפסח עם 3-4 שטיפות הבוקר). מדהים כמה זבל הוא מרים. נראה מחר שיעבוד כמו שצריך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לעזאזל איתכם!

יש לי בבית אישה אחת מתוסכלת מרוב הלכלוך. (ביום שישי שוטפים את כל הבית בצורה יסודית וכבר ביום ראשון מעבירים מטאטא וכמות הלכלוך היא בלתי נתפסת)

כלבה אחת.

שלושה חתולים.

ואותי.

ומהיום גם רומבה 871.

בתקווה שהיצור הזה ינקה ולא ילכלך.

קניתי בחנות הרשמית שלהם בקניון מלחה.

ההפרש במחיר מהמחיר הזול ביותר בזאפ היה כ 200₪.

2990₪. (והמוכר ״פינק״ אותי בעוד פילטר ועוד מברשת צד).

עכשיו הוא ישן את ה 16 שעות הראשונות שאני חייב לתת לו על פי חוק עובדים זרים.

ממחר מחכים לו חיים קשים.

אני רק מקווה שהכלבה שלי לא תחשוב שהוא מזמין אותה למשחק.

אחזור לעדכן.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ההבדל בין ה 870 ל 871 זה שה 871 מגיע עם קיר וירטואלי אחד ושלט רחוק וה 870 מגיע עם שני קירות וירטואלים וללא שלט. המחיר זהה.

המוכר אמר לי שאם אני רואה שהשלט לא שימושי לי, הוא יחליף לי אותו לקיר וירטואלי במקום.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

די מרוצה מה-870 שקניתי, הבעיה היא השטיח - הוא לא מצליח להוציא את כל השיערות שהחתולים שלנו משירים עליו. בשאר הבית עושה אחלה של עבודה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לנו יש את ניטו סיגנטור XV פרו.

בהתחלה נרכש כניטו XV25 לפני כשנתיים, ובעקבות תקלה וביקור במרכז השירות שלהם, הוא הוחלף בדגם החדש בתוך דקה בקושי, בלי שאלות, בלי כלום. שירות שגרם לחבר שהיה איתי להיות בהלם (היה לו שואב סמסונג שגם התקלקל, ולקח לו חודש וחצי עד שחזר מתיקון).

השואב מעולה לצרכים שלנו ועושה עבודה מעולה, בזמנו הוא נרכש בגלל טווח הכיסוי שלו (עד 300 מ"ר, לעומת 80 מ"ר ברומבה). איני יודע איך טווחי הכיסוי של השואבים כיום.

אמנם הוא רועש יחסית, אבל הוא עובד רק כשאין אף אחד בבית, ותוצאות השאיבה שלו מדהימות.

אבל עזבו אותכם, ראיתם מה יש לדייסון?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

^^

ראיתי, אני מאוד אוהב את השואבים של דייסון.

זמן פעולה של 20 דקות נשמע נורא קצר, אבל נחכה ונראה את הביצועים שלו בפועל.

אמור להיות מושק ביפן בקרוב למיטב זכרוני.

• תוכן חדש...