Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לארבעת הצמיגים בניסן טראנו שלי מלאו 5 שנים ונראה לי שלקראת הטסט ביולי השנה אצטרך להחליפם.

רציתי לשמוע המלצות לגבי צמיגים במידה 235 75 R15 הו לגבי מותגים והן לגבי פנצ'ריות (רצוי בדרום).

כיום יש לי את הסוג הזה

11081312_534585140016543_3709866729793512829_n.jpg

פורסם

איני יודע להגיב לגבי טיב צמיגי שטח כאלו או אחרים, אבל כנס לאתר השוואת מחירים ובדוק מה עונה לתקציבך:

http://www.tires.yad2.co.il

http://www.tiredeal.co.il

יש נציגים בפורום מטעם טיירקלאב ויבואן גודייר, אך לא צירפתי התייחסות לאתרם משום שלא ראיתי צמיגים רלוונטים שם. אולי יש ברשותם מידע נוסף.

יתכן ויהיה לך גם יותר מזל בהענות בתת פורום "רכבי שטח".

פורסם

לא חסרים צמגי AT במידה הזו. היא נפוצה מאוד. גם ב AT (כביש שטח) וגם MT (שטח מלא)

יש מקסיס AT 771 החל מאיזור 500 שקל לצמיג,

יש קופר, גודייר, דנלופ, יוקוהמה, בי אף, מישלין, בריג'סטון - מה אתה מחפש?

אל תתפתה לצמיגי לינגלונג / גודרייד / וסטלייק ויתר הזבל הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חג שמח,

יש ויש ! צודק תום האתר לא עודכן.אני מפרסם כאן לינק של מידה אחרת רק שתוכל לקרוא/לראות את הדגם.

המידה שציינת יש לנו את ה GOODYEAR AT/SA במחיר של 735 ש"ח כולל התקנה ומע"מ.

בנוסף יש 5% הנחה נוספת לחברי קארפורום

ירון

• תוכן חדש...