Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . לא ידעתי אם זה המקום המתאים לשאלה. אם לא בבקשה להעביר. האם עלות של 280 שקלים להורדת גאנטים מרכב אחד והרכבתו על רכב שני (שזה אומר , להוריד את כל הגלגלים משני הרכבים, לפרק את הצמיגים, לשים צמיגים שלי עם גאנט מהרכב השני ואת הצמיגים שלו על גאנט הברזל שירד מהרכב שלי , כולל איזון גלגלים. בסופו של דבר התוצאה היא סוויץ בין הגלגלים ובין הרכבים. מה אתם אומרים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מחיר הוגן אם הוא כולל איזון של הג'נטים.

איזון גלגלים ואיזון גנטים זה דברים שונים?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אכן איזון של הג'נטים מתבצע על מכונה המריצה את הגלגל הבודד, ובודקת האם הוא מאוזן, באם לא היא אומרת לצמיגאי היכן אין איזון, ואיזו משקולת עליו להתקין כדי לאזן את הג'נט, אח"כ מבצע הרצה נוספת של הג'נט כשעליו מותקן כמובן הצמיג, ורואה אם הוא מאוזן.

איזון גלגלים, כיוון גלגלים וכיוון פרונט הם שונים בתכלית, ומתבצעים ע"י מכון כיוון פרונט.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לדעתי עצלנות ,לא חראם להשקיע שעה לבד ולהחליף ולחסוך 280 שקל ?כי אם תשובתך היא לא אז אל תבכה על המחיר

פורסם

יורי הבנאדם רוצה להעביר את הצמיגים בין שני גנטים שונים, אם אתה מכיר שיטה לעשות את זה בלי ציוד אני אשמח לשמוע ידידי חחח

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
אכן איזון של הג'נטים מתבצע על מכונה המריצה את הגלגל הבודד, ובודקת האם הוא מאוזן, באם לא היא אומרת לצמיגאי היכן אין איזון, ואיזו משקולת עליו להתקין כדי לאזן את הג'נט, אח"כ מבצע הרצה נוספת של הג'נט כשעליו מותקן כמובן הצמיג, ורואה אם הוא מאוזן.

איזון גלגלים, כיוון גלגלים וכיוון פרונט הם שונים בתכלית, ומתבצעים ע"י מכון כיוון פרונט.

איזון גלגלים זה בדיוק מה שרשמת בפסקה הראשונה.

פורסם

זה מה שנקרא "לבוא עם סנדוויץ' למסעדה" , ניצול בעל המקצוע וכליו ללא תמורה.

מהלך נלוז לדעתי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

גם (ואולי במיוחד) כשמדובר בחבר, אני מעדיף לזרוק כמה שקלים, שלא ארגיש או שחלילה איחשב לנצלן. בד"כ מעריכים אותי יותר על כך, ובכלל אני מקפיד על זה כדי שלא אהיה "חייב" לאף אחד, מן גישה כזו לחיים כשמדובר בבעל מקצוע שזו פרנסתו, אף פעם לא ארגיש "בסדר" לקבל חינם.

אם זה חבר שלו אז זה עניין אחר, אין לי מושג מה טיב היחסים ביניהם.

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ImageUploadedByTapatalk1426251457.911355.jpg זה הגאנט. אני לא יודע אם הצמיגים שעליו שווים משהו. יש דרך לבדוק ויזואלית ? יש בעיה לעשות איזון לגאנט כזה בעל ארבע חורים ולא חמש?

פורסם

נראה שמדובר בטיו R27, צמיג שהגיע כמקורי על הדור הראשון של מאזדה 2.

לא הצלחתי לזהות בתמונה את תאריך הייצור, אז חפש אותו.

מעבר לזה, נראה שישנם סדקים ואולי איזה קרע קטן בדופן. צריך לנקות אותו ולבחון מקרוב.

לגבי האיזון, אני מכיר שבדר"כ נעזרים בפתח המרכזי שנראה שלא קיים אצלך, אבל אני בטוח שלבעלי המקצוע יש פתרון בענין זה.

פורסם

מישהו מכיר חנות צמיגים טובה באיזור תל אביב יפו שפתוחה בשבת ?

• תוכן חדש...