Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נניח לרגע שזה נכון. עדיין, אפשר להניח שהבטריה לא תאבד יותר מ-20% מכוחה במשך +500 הטענות (שנה וחצי). מרבית האנשים לא מחזיקים מכשיר סלולרי יותר משנתיים-שלוש, וגם אם תרצה להחליף את הסוללה, אני משוכנע שתוכל לקחת את המכשיר למעבדה ותמורת מאות בודדות של שקלים להחליף סוללה.

עכשיו תגיד לי "אבל סוללה חלופית מאיביי תעלה לי כולה 100 שקל". נכון, אבל תן לי לגלות לך של-S4 שלי קניתי סוללה חלופית ומעולם לא השתמשתי בה. למקרים הבודדים שהייתי צריך עוד מיץ, פשוט חיברתי מטען נייד למשך שעה. זה יעבוד מצוין למרבית האנשים.

ומה עם כאלה שמטעינים פעמיים ביום? בשנה זה 700 מחזורי טעינה=סוללה גמורה.

אם יש לך 2 סוללות יש לך בעצם קיבולת של 6000 בסלולארי ממוצע= מספיק ליום עבודה בלי מטען.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חישבת את זה או שאתה חושב? שהיא תהיה גמורה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי הטעינה המהירה - הצחקתני. ממתי סמסונג בכלל מתעניינים באיך המכשיר מתנהג אחרי שנה? סמסונג מתעניינים באיך המכשיר נראה ומתנהג כשהוא יוצא מהקופסה וזהו.

עצם העובדה שהם עדיין מוציאים עדכונים למכשירים כמו גלקסי נוט 2 וגלקסי S4.

גוגל מחייבת את היצרניות הגדולות לתמוך במכשיר במשך 18 חודשים, סמסונג מאריכה את התקופה לשנתיים.

וגם בניגוד לhtc, סמסונגים (לפחות עד הs6 המדובר, מקווה שהמגמה לא תמשיך עם הנוט 5) אפשר לתקן בעזרת כלים בסיסיים, ולא להפריד הדבקות כמו בhtc one, שבו סוללה דבוקה בין לוח אם למסך, ואין מצב להוציא אותה בלי להשבית את המכשיר לצמיתות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
חישבת את זה או שאתה חושב? שהיא תהיה גמורה?

זה נכון,

מספר מחזורי טעינה של סוללות Li-ion הטובות ביותר בסביבות ה 1000 כך שמאד סביר ש 700 זה מקרב אותה לסוף החיים (אם הם משתמשים בתאים הכי טובים כמובן כמו של פנאסוניק,סניו - אצל אחרים זה נגמר בסביבות 500-700 )

אתה יכול לראות שלטובות ביותר מחזורי טעינה ממוצעים של 700

עוד דוגמה למשל

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

זאת אומרת שאחרי שנתיים אם בן אדם מטעין פעם ביום גם אמורה להיגמר לפי התיאוריה הזאת,בפועל זה לא מה שקורה.

לאישתי היה אייפון 3 שנים והיה הסדר,לאמא שלה 4 שנים ובסדר,לאבא שלי שנה וחצי ובסדר סמסונג ולא אייפון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההגבלה הזאת, בין היתר, היא בגלל שהיצרן לא רוצה שתתבע אותו על זה שסוללה התפוצצה לך באוזן, אז הם בכוונה מגבילים את כמות מחזורי טעינה.

אגב, 1000 מחזורי טעינה זה משהו שיספיק לך לכמעט שלוש שנים אם אתה מטעין כל יום. לאחר מכן הסוללה תתחיל פשוט להיחלש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם הייתי מחזיק את הטלפון הזה עוד הייתי קונה

זה גם מה שהם אמרו על ה-S5, וצר לי, זה לא בדיוק קרה. אני אכן מקווה שב-S6 זה שופר באופן מהותי...

הפשטות והיעילות של ה-SENSE אלה הגורמים ליתרון על פני השאר. נטען כי ה-7 שופר מאוד בכל הנוגע לנושא הקסטומיזציה של גוונים בתפריטים וכדומה. האמת היא שזה לא חסר לי עד כה ב-6, כך שלא נראה לי שזה ישנה לי משהו כרגע. ממשק סופר קל, זריז ונוח - בלי כל השטויות מסביב (מי אמר TouchWiz?).

אני לא אמרתי את זה על ה-S5, ואני לא מדבר על מה שסמסונג אמרו בהשקה, אני שיחקתי עם המכשירים.

השיפור שאני ראיתי ב-Sense החדש הוא שהוא יותר יפה, לא ניסיתי לעשות קוסטומיזציות, אבל יכול להיות שאנשים אחרים כן עשו לפניי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
וואו, אתה כוכב אתה. זה בערך כמו לומר "עד לא מזמן השתמשתי בתואם IBM עם דיסקים 3.5 אינץ' ומסך 16 צבעים. חברים - רק דיסקים 3.5 אינץ' ו-16 צבעים. אל תגעו בכל האחסוני ענן ומסכי ה-FULL HD הלא אמינים האלה".

אתה קולט שאתה משווה תפוחים לתפוזים? מה הקשר בין מכשיר בן 5 (נצח במונחי סלולר מודרניים) שבו באמת שימושי להוסיף כרטיס זכרון כי יש לו פיפס וחצי מובנה, ועם סוללה בת מאה, לבין מכשיר שהוא חזית הטכנולוגיה? עלק חד פעמי...

מה יש בדיוק להתעדכן ? הנקסוס עשה כל מה שהייתי צריך, גם הרייזר עושה אותם דברים וגם גלאקסי 6 יעשה אותם דברים.

waze, whatsup, gmail,IGO, keep, youtube,mooveit, ועוד שאר הירקות כולם עובדים על הנקסוס.

המצלמה בסדר (מצלמת ומסריטה), GPS מהיר, רדיו, אפשר לראות סרטים avi,mkv,

הוא מריץ גירסה של אנדרואיד 4.4 שרצה עליו מצויין(זה הייתרון באנדרואיד, אפשר להתקין איזו גרסה שרוצים).

ואני משתמש בו גם לפיתוח האפליקציות שאני כותב ...

ואפילו עד כמה שזה יישמע לך מוזר, תתפלא, אפשר להוציא ולקבל ממנו שיחות :-).

וכן עברתי לאחרונה להשתמש ברייזר החד פעמי שקיבלתי מתנה ממישהו ששידרג לגלאקסי S4. הוא עושה אותם דברים שהנקסוס עושה רק על מסך קצת יותר גדול, מצלמה קצת יותר טובה, יש שידרוג קטן אני מודה, לא מספיק בשביל שארצה להוציא עליו כמה מאות שקלים. בטח לא כשאני לא יכול להחליף סוללה!!! (כרטיס זיכרון דווקא כן ניתן להחלפה)

אתם מובלים באף על ידי היצרנים שמנסים להשריש בכם את הצורך להחליף מכשיר כל שנה שנתיים, למרות שבאמת אין ממש צורך.

הפכתם להיות עבדים לתרבות הצריכה.

פורסם
אפשר להגיד את אותו הדבר בערך על גלקסי נוט 2, מכשיר קצת יותר מודרני, במיוחד בגירסת 4G.

אגב, ברייזר למיטב זכרוני הסוללה לא נשלפת.

נכון - הרייזר הוא חד פעמי, אבל הזיכרון כן ניתן לשליפה :-)

פורסם

לכול אחד יש דרישות ולכן אולי מכשירים ישנים מספקים אותך,אבל עם כול מכשיר חדש אתה מקבל מצלמה טובה יותר ונקסוס,מסך איכותי יום,כשהנקסוס יצא הסטנדרט היה 1080 היום זה כבר UHD,יותר זיכרון,זה כמו להגיד שאלפא 33 עושה בדיוק מה שגולייטה עושה,אבל זה לא כול כך נכון.

פורסם
לכול אחד יש דרישות ולכן אולי מכשירים ישנים מספקים אותך,אבל עם כול מכשיר חדש אתה מקבל מצלמה טובה יותר ונקסוס,מסך איכותי יום,כשהנקסוס יצא הסטנדרט היה 1080 היום זה כבר UHD,יותר זיכרון,זה כמו להגיד שאלפא 33 עושה בדיוק מה שגולייטה עושה,אבל זה לא כול כך נכון.

הכל נכון, רק שאין היום יצרן רכב שמכריח אותך להחליף את הרכב כל שנה. בכל הרכבים הסוללה נשלפת .... בינתים.....;-)

פורסם

גם לא צריך להחליף סלולרי,אתה יודע כמה פשוט להחליף סוללה בנקסוס?

אני בעזרת יוטיוב ביטלתי את 2 המצלמות ואם הייתי צריך להחליף סוללה זה 2 דקות ולא היה לי מושג לפני כן,כך שזה לא קשה.

לי גם היה נקסוס 5,היום ONEPLUSE וזה לא משהו שמדאיג אותי.

פורסם
מה יש בדיוק להתעדכן ? הנקסוס עשה כל מה שהייתי צריך, גם הרייזר עושה אותם דברים וגם גלאקסי 6 יעשה אותם דברים.

waze, whatsup, gmail,IGO, keep, youtube,mooveit, ועוד שאר הירקות כולם עובדים על הנקסוס.

המצלמה בסדר (מצלמת ומסריטה), GPS מהיר, רדיו, אפשר לראות סרטים avi,mkv,

הוא מריץ גירסה של אנדרואיד 4.4 שרצה עליו מצויין(זה הייתרון באנדרואיד, אפשר להתקין איזו גרסה שרוצים).

ואני משתמש בו גם לפיתוח האפליקציות שאני כותב ...

ואפילו עד כמה שזה יישמע לך מוזר, תתפלא, אפשר להוציא ולקבל ממנו שיחות :-).

וכן עברתי לאחרונה להשתמש ברייזר החד פעמי שקיבלתי מתנה ממישהו ששידרג לגלאקסי S4. הוא עושה אותם דברים שהנקסוס עושה רק על מסך קצת יותר גדול, מצלמה קצת יותר טובה, יש שידרוג קטן אני מודה, לא מספיק בשביל שארצה להוציא עליו כמה מאות שקלים. בטח לא כשאני לא יכול להחליף סוללה!!! (כרטיס זיכרון דווקא כן ניתן להחלפה)

אתם מובלים באף על ידי היצרנים שמנסים להשריש בכם את הצורך להחליף מכשיר כל שנה שנתיים, למרות שבאמת אין ממש צורך.

הפכתם להיות עבדים לתרבות הצריכה.

לא טענתי שאתה צריך להתעדכן. טענתי שאתה לא יכול לטעון שמכשיר הוא "חד פעמי" בגלל שאי אפשר להוסיף לו זיכרון או להחליף סוללה, כשההשוואה שלך היא לנקסוס 1.

ואגב, בוודאי שאנחנו עבדים לתרבות הצריכה, אבל עבדים מרצון. הסמארטפון הראשון שלי היה גלקסי S2 וממנו שדרגתי ל-S4 ועכשיו ל-LG G3. כל אחד מאלו היווה שיפור משמעותי מספיק. הנקסוס שאתה מדבר עליו אפילו ישן יותר מה-S2, וההבדל בינו לבין מכשיר מהשנה האחרונה הוא עצום.

מכשיר מודרני מריץ הכל ה-ר-ב-ה יותר חלק ומהר.

המסך הרבה יותר גדול וחד - יתרון משמעותי.

המצלמה באיכות פי אלף יותר טובה, ואתה מוצא את עצמך מצלם יותר (וגם אשכרה משתמש בתמונות ולא מתבייש בהן).

שוב, אתה משווה לרייזר שגם הוא מיושן מאוד (איזו גרסה קיבלת?). מציע לך לבדוק טלפון מודרני ולהבין את ההבדלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
לא טענתי שאתה צריך להתעדכן. טענתי שאתה לא יכול לטעון שמכשיר הוא "חד פעמי" בגלל שאי אפשר להוסיף לו זיכרון או להחליף סוללה, כשההשוואה שלך היא לנקסוס 1.

ואגב, בוודאי שאנחנו עבדים לתרבות הצריכה, אבל עבדים מרצון. הסמארטפון הראשון שלי היה גלקסי S2 וממנו שדרגתי ל-S4 ועכשיו ל-LG G3. כל אחד מאלו היווה שיפור משמעותי מספיק. הנקסוס שאתה מדבר עליו אפילו ישן יותר מה-S2, וההבדל בינו לבין מכשיר מהשנה האחרונה הוא עצום.

אני קורא למכשירים האלה חד פעמיים כי עניין הסוללה הוא לא מקרי, ולא נועד להגן עלינו מפניה או בגלל שיקולי עיצוב. המטרה של אפל בצעד הזה היה לגרום לרוב האנשים להחליף את המכשיר ולא את הסוללה, והרבה אנשים באמת עושים בדיוק את זה.

בשנים הראשונות אפל גם אסרה להחליף את הסוללה במעבדות שלא מטעמה, ועלות ההחלפה התקרבה מאד לעלות מכשיר חדש.

מכשיר מודרני מריץ הכל ה-ר-ב-ה יותר חלק ומהר.

המסך הרבה יותר גדול וחד - יתרון משמעותי.

המצלמה באיכות פי אלף יותר טובה, ואתה מוצא את עצמך מצלם יותר (וגם אשכרה משתמש בתמונות ולא מתבייש בהן).

זה מה שכתבתי - קצת יותר מהיר, מצלמה קצת יותר טובה, מסך קצת יותר גדול וכו ... כשאשתי קנתה לעצמה S3 שיחקתי איתו הרבה ולא נפלתי מהרגליים מההבדלים. אחר כך קרוב משפחה קנה את ה S4 - שיחקתי גם איתו ושוב לא נפלתי מהרגליים. קצת יותר טוב ... הבנתי את העיקרון, בין S5 ל S4 גם לא היו הבדלים גדולים וכו ....

דרך אגב תמונות אני משתדל לעשות עם מצלמה אמיתית. תמונות מהסלולרי רחוקות מלהגיע לאיכות שמתקבלת ממצלמה טובה.

שוב, אתה משווה לרייזר שגם הוא מיושן מאוד (איזו גרסה קיבלת?). מציע לך לבדוק טלפון מודרני ולהבין את ההבדלים.

הרייזר שקיבלתי הוא XT910, לדעתי הוא מקביל ל S2.

אני דווקא מבין טוב את המשמעות וההבדלים, מכיר מעבדים מבין מפרטים של רכיבי חומרה מתעסק הרבה עם לוחות של מחשבים ובקרים בסביבות אמבדד.

דרך אגב לפחות חצי מהמהנדסים שעובדים איתי מסתובבים עם מכשירים מיושנים יותר משלי, במקרים הקיצוניים יש כמה שמחזיקים מכשירי צביקה פיק של נוקיה.

המנקים ואנשי השירות בבנין לא תתפוס אותם עם משהו פחות מ S3.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
אני קורא למכשירים האלה חד פעמיים כי עניין הסוללה הוא לא מקרי, ולא נועד להגן עלינו מפניה או בגלל שיקולי עיצוב. המטרה של אפל בצעד הזה היה לגרום לרוב האנשים להחליף את המכשיר ולא את הסוללה, והרבה אנשים באמת עושים בדיוק את זה.

בשנים הראשונות אפל גם אסרה להחליף את הסוללה במעבדות שלא מטעמה, ועלות ההחלפה התקרבה מאד לעלות מכשיר חדש.

זה מה שכתבתי - קצת יותר מהיר, מצלמה קצת יותר טובה, מסך קצת יותר גדול וכו ... כשאשתי קנתה לעצמה S3 שיחקתי איתו הרבה ולא נפלתי מהרגליים מההבדלים. אחר כך קרוב משפחה קנה את ה S4 - שיחקתי גם איתו ושוב לא נפלתי מהרגליים. קצת יותר טוב ... הבנתי את העיקרון, בין S5 ל S4 גם לא היו הבדלים גדולים וכו ....

דרך אגב תמונות אני משתדל לעשות עם מצלמה אמיתית. תמונות מהסלולרי רחוקות מלהגיע לאיכות שמתקבלת ממצלמה טובה.

הרייזר שקיבלתי הוא XT910, לדעתי הוא מקביל ל S2.

אני דווקא מבין טוב את המשמעות וההבדלים, מכיר מעבדים מבין מפרטים של רכיבי חומרה מתעסק הרבה עם לוחות של מחשבים ובקרים בסביבות אמבדד.

דרך אגב לפחות חצי מהמהנדסים שעובדים איתי מסתובבים עם מכשירים מיושנים יותר משלי, במקרים הקיצוניים יש כמה שמחזיקים מכשירי צביקה פיק של נוקיה.

המנקים ואנשי השירות בבנין לא תתפוס אותם עם משהו פחות מ S3.

אין ספק בכך שיצרניות הסלולר מנסות לגרום לנו לקנות ולקנות ולקנות. מבחינתי זה לא הדיון כאן.

מה שאני כתבתי ומה שאתה כתבת זה לא אותו הדבר. זה לא "קצת יותר מהיר", "מצלמה קצת יותר טובה" וכולי.

ה-LG מהיר באופן מאוד משמעותי ביחס ל-S2. המצלמה שלו טובה, כמו שכתבתי, בעשרה סדרי גודל, ואי אפשר להשוות מסך 4 אינץ עם 800X480 למסך גדול מ-5 אינץ עם יותר מ-FULL HD. ההבדלים מאוד גדולים וזה ניכר בכמעט כל אופן שימוש. אולי לא בין דור ודור, אבל בין כמה דורות (נניח S2 ו-S4) - אין מה להשוות.

תמונות גם אני מעדיף לעשות עם מצלמה אמיתית, אבל אתה לא סוחב איתך כזו לכל מקום ואת הטלפון כן. היצרניות משכילות להבין את זה והן מספקות מצלמות פשוט מעולות במכשירים החדשים, עד כדי כך שבמבחן עיוור המצלמה של הנוט 4 ניצחה קאנון 650D.

ואגב, זה שוב דיון אחר שאנשים מעוטי אמצעים קונים מכשירי סלולר יקרים, אבל אני מתקשה להאמין שהמהנדסים בסביבתך (אלא רק אם הם באמת אנשי embeded הארדקור :-P ) מסתובבים עם מכשירים ישנים. תבין, באופן לחלוטין חד משמעי, המכשיר הסלולרי שלי מחזיק בתואר "המכשיר שהכי תורם לחיי ביחס עלות/תועלת". שלא לדבר על "המכשיר שבו אני הכי משתמש באופן יומיומי". פלא שאני רוצה שהוא יהיה הכי איכותי שאפשר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...