Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקס - 650דולר מחיר באירופה לסימפרי? או בארה"ב נעול לרשת כלשהי כמו וריזון\AT&T ודומיהם? (פתאום 2400ש"ח לפני משלוח לא נשמע יקר למכשיר דנדש)

מתי בכלל זה יוצא בחו"ל לחנויות? בדקתי בCLOVE ואין מחירים או הודעה שמפרסמת (גם לא ראיתי PRE ORDER,אבל לא התעמקתי האמת..)

רוני - זה אולי נשמע כמו מיתוס (אני לא טכנאי סלולר או מבין מספיק) אבל טעינה סופר מהירה שכזאת,לאורך זמן ארוך,נשמע כמו מתכון וודאי לטחון אותה והרי החלפה\ירידה בביצועים מתקרבים.

אני היום עם סוללת ANKER (בהמלצת מקס,איך לא :p ) בנפח 4400MAH על ה SGS3 שלי,והטענה מ20% ל100 לוקחת בערך 3שעות (לא ממש מעניין הזמן,גם ככה זה OVER NIGHT)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי לסים פרי ללא חוזה בארה"ב, אין לי הערכה (אפילו גסה) לגבי מחיר באירופה

מתי לחנויות? לא יודע, אבל AT&T ו-Verizon מוכנים להתחיל למכור בקרוב.

אתה עם סוללה פנימית של אנקר? אני עם חיצונית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
נשמע טוב.. לא יהיה לי קשה אחרי 4 גלקסים להתרגל לhtc?

אחרי 3 גלקסים, לי היה מאוד פשוט להתרגל ל-HTC ול-SENSE (שהיא פשוט מערכת ה-ר-ב-ה יותר נעימה מאשר הטאצ'וויז של סמסונג).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יוצא ב-20 ארצות ב-10 באפריל. במהלך מאי בשאר.

טעינה מהירה - אני מקווה שסמסונג טיפלו בזה, הרי זה חלק מהעניין...

ועניין הסוללה כן חשוב למישהו שהיא נגמרת לו במהלך היום, ורוצה להטעין אותה בקטנה כדי שתחזיק עוד כמה שעות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסנס השתפר מעט, ה-TouchWiz השתפר מאוד.

ובכל זאת הסנס עדיין קצת יותר נוח, וה-TouchWiz קצת יותר מעוצב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עד לא מזמן (עכשיו קיבלתי מתנה את הרייזר של מוטורולה) השתמשתי בנקסוס 1 למי שזוכר מה זה, הוא חוגג עכשיו יום הולדת 5. עם סוללה נשלפת (אני מחזיק תמיד אחת נוספת טעונה) ואפשרות להחליף כרטיס זיכרון ... הוא יחזיק עוד 5 שנים בלי בעייה.

חברים - רק סלולריים עם אפשרות להחלפת סוללה וזיכרון. אל תגעו במכשירים החד פעמיים.

פורסם

*הרחבת זכרון ;) הייתי רוצה לנתח את שלי ולשדרג אותו מ1GB עלובים לאיזה 3 נאים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
עד לא מזמן (עכשיו קיבלתי מתנה את הרייזר של מוטורולה) השתמשתי בנקסוס 1 למי שזוכר מה זה, הוא חוגג עכשיו יום הולדת 5. עם סוללה נשלפת (אני מחזיק תמיד אחת נוספת טעונה) ואפשרות להחליף כרטיס זיכרון ... הוא יחזיק עוד 5 שנים בלי בעייה.

חברים - רק סלולריים עם אפשרות להחלפת סוללה וזיכרון. אל תגעו במכשירים החד פעמיים.

וואו, אתה כוכב אתה. זה בערך כמו לומר "עד לא מזמן השתמשתי בתואם IBM עם דיסקים 3.5 אינץ' ומסך 16 צבעים. חברים - רק דיסקים 3.5 אינץ' ו-16 צבעים. אל תגעו בכל האחסוני ענן ומסכי ה-FULL HD הלא אמינים האלה".

אתה קולט שאתה משווה תפוחים לתפוזים? מה הקשר בין מכשיר בן 5 (נצח במונחי סלולר מודרניים) שבו באמת שימושי להוסיף כרטיס זכרון כי יש לו פיפס וחצי מובנה, ועם סוללה בת מאה, לבין מכשיר שהוא חזית הטכנולוגיה? עלק חד פעמי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אפשר להגיד את אותו הדבר בערך על גלקסי נוט 2, מכשיר קצת יותר מודרני, במיוחד בגירסת 4G.

אגב, ברייזר למיטב זכרוני הסוללה לא נשלפת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הסנס השתפר מעט, ה-TouchWiz השתפר מאוד.

ובכל זאת הסנס עדיין קצת יותר נוח, וה-TouchWiz קצת יותר מעוצב.

זה גם מה שהם אמרו על ה-S5, וצר לי, זה לא בדיוק קרה. אני אכן מקווה שב-S6 זה שופר באופן מהותי...

הפשטות והיעילות של ה-SENSE אלה הגורמים ליתרון על פני השאר. נטען כי ה-7 שופר מאוד בכל הנוגע לנושא הקסטומיזציה של גוונים בתפריטים וכדומה. האמת היא שזה לא חסר לי עד כה ב-6, כך שלא נראה לי שזה ישנה לי משהו כרגע. ממשק סופר קל, זריז ונוח - בלי כל השטויות מסביב (מי אמר TouchWiz?).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

ציטוט martines כתב: הצג הודעה

וואו, אתה כוכב אתה. זה בערך כמו לומר "עד לא מזמן השתמשתי בתואם IBM עם דיסקים 3.5 אינץ' ומסך 16 צבעים. חברים - רק דיסקים 3.5 אינץ' ו-16 צבעים. אל תגעו בכל האחסוני ענן ומסכי ה-FULL HD הלא אמינים האלה".

אתה קולט שאתה משווה תפוחים לתפוזים? מה הקשר בין מכשיר בן 5 (נצח במונחי סלולר מודרניים) שבו באמת שימושי להוסיף כרטיס זכרון כי יש לו פיפס וחצי מובנה, ועם סוללה בת מאה, לבין מכשיר שהוא חזית הטכנולוגיה? עלק חד פעמי...

מסכים עם רוני, היום נדיר אנשים שמשתמשים במכשיר כזה מיושן.

המכשירים הם ממש לא חד פעמיים, תתעדכן.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יוצא ב-20 ארצות ב-10 באפריל. במהלך מאי בשאר.

טעינה מהירה - אני מקווה שסמסונג טיפלו בזה, הרי זה חלק מהעניין...

ועניין הסוללה כן חשוב למישהו שהיא נגמרת לו במהלך היום, ורוצה להטעין אותה בקטנה כדי שתחזיק עוד כמה שעות.

לגבי הטעינה המהירה - הצחקתני. ממתי סמסונג בכלל מתעניינים באיך המכשיר מתנהג אחרי שנה? סמסונג מתעניינים באיך המכשיר נראה ומתנהג כשהוא יוצא מהקופסה וזהו.

פורסם
לגבי הטעינה המהירה - הצחקתני. ממתי סמסונג בכלל מתעניינים באיך המכשיר מתנהג אחרי שנה? סמסונג מתעניינים באיך המכשיר נראה ומתנהג כשהוא יוצא מהקופסה וזהו.

נניח לרגע שזה נכון. עדיין, אפשר להניח שהבטריה לא תאבד יותר מ-20% מכוחה במשך +500 הטענות (שנה וחצי). מרבית האנשים לא מחזיקים מכשיר סלולרי יותר משנתיים-שלוש, וגם אם תרצה להחליף את הסוללה, אני משוכנע שתוכל לקחת את המכשיר למעבדה ותמורת מאות בודדות של שקלים להחליף סוללה.

עכשיו תגיד לי "אבל סוללה חלופית מאיביי תעלה לי כולה 100 שקל". נכון, אבל תן לי לגלות לך של-S4 שלי קניתי סוללה חלופית ומעולם לא השתמשתי בה. למקרים הבודדים שהייתי צריך עוד מיץ, פשוט חיברתי מטען נייד למשך שעה. זה יעבוד מצוין למרבית האנשים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...