Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

צריך בבקשה המלצה לסאב שיתפוס כמה שפחות מקום בתא המטען אך עדיין יהיה מורגש טוב...

הכיוון הוא SQL...

הסאב הקודם שלי היה W7 והדבר היחיד שהפריע לי בגדול הוא שהייתה תיבה עצומה (אטומה).

שומע בעיקר מיין סטרים MTV , פופ , דאנס , אלקטורני , מעט לינקין פארק וכאלה.

תודה רבה !

2017 Type R

פורסם

איזה מונו יש לך? כמה הוא יכול לתת לסאב? ומה התקציב?

לא מזמן יצא לי לשמוע זוג של DC M3 8 - הייתי בשוק מהעוצמה שהם הפיקו, ועוד קיבלו שליש מההספק שלהם, אני מאמין שגם אחד כזה יעשה עבודה מצויינת.

באותה קטגוריה יש לך גם את סאנדאון SA8.

וגם יצא לי לראות בפורום יד 2 סאב של DD מדגם 2508.

שלושת הסאבים הנ"ל צריכים להיות מפלצות קטנות.

פורסם

arc מחסלים את מלאי הסאנדאון שנשאר אצל יוסי, אתה יכול לקנות אצלו דאבל sa 8 במחיר רכישה נמוך מלרכוש אותם בחול.

הזדמנות מצויינת עבורך.

מעבר לזה בסוף החודש צריך להגיע המלאי החדש והראשון של הרץ מילה סדרה שלוש, בהתחלה יגיעו רק השמונה אינטש אבל אל תטעה הם חיות רעות ומיועדות לעולם הsq

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממליץ לך לשמוע לפני שאתה פוסל.

אלו לא שמיניות רגילות, אתה תופתע מהם.

יש סרטון מלפני 4 שנים שמשווה בין הסאבים, מאז הם עברו כמה שינויים אבל זה יכול לתת לך אינדיקציה.

בסרטון כל הסאבים הם בתיבת SPL עם פורט ענק, זה רק להמחשת הפוטנציאל של סאב בודד כזה.

פורסם

באופן כללי אני לא פוסל בגלל שאני חושב שיהיה חלש מידי או משו , להפך נראה מרשים מאוד , אני פוסל בגלל מקום בתא המטען.

השאיפה היא סאב בודד בסגנון W7 שיהיה מדויק וחזק מתי שצריך , ואם זאת יקח כמה שפחות מקום מהתא מטען.

2017 Type R

פורסם

תודה לכולם ,

לא אני לא מוגבל , הוחלט להוסיף גם מונו בלוק , אין כרגע מונו בלוק , אני בחיפושים אבל הכיוון הוא מונו מבית טוב כגון DC 1.2 , LRX1.1 וכו (אשמח גם להצעות בנושא זה , בעיקר יד 2)

תקציב לא ציינתי כי אין תקציב מוגדר באופן עקרוני מעדיף להוציא כמה שפחות אבל גם לא רוצה להתפשר על משו שאני יצטער עליו בהמשך.

2017 Type R

פורסם

אני לא מבין למה הוחלף ה W7 אם הייתה מרוצה ממנו הוא יכול לעבוד בתיבה אטומה 39 ליטר

שזה נפח דיי קטן הייתי חוזר ל W7 או הולך על 12W6 זה הדבר הכי קרוב

הוא יכול לעבוד בתיבה אטומה 28 ליטר.

פורסם

נמכרה המערכת יחד עם הרכב הקודם בסוג של חוסר ברירה.

מה ההבדלים בין 12W6 לבין ה 10W7 ? מלבד הגודל כמובן..

2017 Type R

פורסם

עבודה עם הספק יותר נמוך התנגדות סלילים שונה

סאב יותר מעודן ויותר מדוייק לטעמי ,בתיבה אטומה מינימאלית הוא יהיה מאוד מדוייק אפילו "פטישי".

• תוכן חדש...