Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרפתים נפלו על הראש.

רציתי להחליף מגבים ל-C-5 מודל 2005 במוסך נאמר לי שבגלל מבנה המגב, אין מגבים חלופיים אלא רק מקוריים.

אלו עולים 240 ש"ח !

הם השתגעו?

פורסם
הצרפתים נפלו על הראש.

רציתי להחליף מגבים ל-C-5 מודל 2005 במוסך נאמר לי שבגלל מבנה המגב, אין מגבים חלופיים אלא רק מקוריים.

אלו עולים 240 ש"ח !

הם השתגעו?

מגבים כאלה

http://www.passatplus.de/umbauteile/aerotwin/aerotwin.jpg

?

אם כן , קפוץ לאוטודיפו הקרוב ותברר.. המגבים הנ"ל מיוצרים ע"י Bosch.

אם אתה מתגורר באיזור ראשון , אני ממליץ לגשת ישר ליבואן ("לדיקו")...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מזהה את מנגנון הקיבוע שלהם.

למגבים שלי יש מנגנון קיבוע מרובע.

זה לא משהו שמתלבש על הזרוע כמו מגב קונבנציונאלי.

פורסם

אם זה אותו מנגנון שיש למזדה 3 אז יש מתאם שאתה יכול לחבר על המגב פשוט וזה מתחבר לך למוט

אם אתה מעוניין אני יכול להביא לך טלפון מהעבודה של מקום בתל אביב שמוכר לנו את זה...

אני יחפש היום בעובדה אם נשארה לי הקבלה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
אם זה אותו מנגנון שיש למזדה 3 אז יש מתאם שאתה יכול לחבר על המגב פשוט וזה מתחבר לך למוט

אם אתה מעוניין אני יכול להביא לך טלפון מהעבודה של מקום בתל אביב שמוכר לנו את זה...

אני יחפש היום בעובדה אם נשארה לי הקבלה

אני מאוד אעריך את זה, תודה !

פורסם

לא!!!

כבר אמרתי לך להחליף מוסך (-:

אני החלפתי לפני שבועיים למקוריים במחיר של 149 ש"ח כולל מע"מ לפני הנחת מועדון (10%), לשני המגבים. לא שווה לשחק עם זה. ההחלפה מבוצעת רק במצב מיוחד בו המגבים יוצאים ממגן-הרוח, ואתה יכול רק לנחש כמה יעלה לך להתנסות בפעם הראשונה ולשבור משהו.

תאמין לי, אחרי שהחלפתי לבד נורת-דרך, אני לא מנסה יותר לעשות כלום לבד באוטו הזה. כל השכנים באו לעזור, עד שאחד עם יד רזה במיוחד הצליח להחזיר הכל למקום...

פורסם

שלום

בדרך כלל ניתן להשתיל פס גומי חדש ( שנלקח מוישר חדש רגיל) במקום פס הגומי הבלוי , כך שאתה נשאר עם גוף המגב הישן. כנראה הפתרון הכי טוב עבורך.

בהצלחה

יהודה

פורסם

תגש עם הרכב שלך לחנות חלפים, יש להם סטוקים של מגבים, בכל צורת, גודל וטעם!

הוא יתאים לך!

זה לא אמור לעלות יותר מ 80 ש"ח

כולל עבודה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
אני מאוד אעריך את זה, תודה !

http://www.astal.com/spark/index.html

זה האתר שלהם

וכמו שאמרתי, אם זה אותו מנגנון שיש למזדה 3 אז זה ממש שטויות להרכיב את זה, פשוט אתה צריך את המנגנון ואז אתה יכול לחבר לכל מגב, כי כל המגבים (לא מקוריים) בנויים באותה צורה, אתה פשוט צריך מנגנון שנתפס על המגב ואז אתה מחבר אותו למוט.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...