Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע פורשה חוצה אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמורת קצת פחות מעשירייה(טיסה,השכרה,ביטוח,לינה,אוכל,דלק וכו) עשיתי טיול עצמאי לבד בקורבט C6 בקליפוניה,של שמונה ימים.

אומנם זאת לא 911 או מזראטי,אך לאדם הממוצע בינינו המקפצה בין 1.6 ליסיניג או אפילו סדרה 3 או גולף GTI או מיאטה למנוע 6.2 ליטר עם 435 סוסים וטונות של מומנט עם 0-100 ב4 וקצת ומהירות סופית של 300,וכל זה עטוף בבודי סקסי עם סאונד V8 גרגרני,

בפחות מחצי מהמחיר שהייתה משלם על טיול באירופה כאשר אתה עושה את כל! הנהיגה ללא הגבלת מיילים (דלק אוכל ולינה זולים ) .

אני מאמין שלרובו הסיפוק היה אדיר,וההבדלים בין חוויה כזאת עם מכונית ספורט אמריקאית יחיסית פשוטה לבין מכונה גרמנית משומנת לא היה כזה גדול.

לגבי הכבישים,קליפורניה מדהימה יש המון קטעים טכנים ונופים עוצרי נשימה,מהמדבר ליערות ועד לפסגות מושלגים.

הנה שרשרו סיכום של אוטו טיול מומלץ!

ושאני אדגיש שהעשיירה שהוציאתי הייתה נטו בישבלי כלומר לא חלקתי את הרכב אם אף אחד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518552-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%91%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%91%D7%90%D7%93%D7%94-2-(%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A7-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98)

Porsche 944 turbo

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה להוזיל עלויות, שווה לבדוק יעדים שהם לא ביבשת הכי יקרה בעולם (אירופה), אלא במקומות כמו ארה"ב בהן גם ההשכרה של הרכב, גם הדלק וגם הלינה יהיו זולים יותר, הנוף הרבה פחות חד-גוני (מדבר, יערות ירוקים, פסגות מושלגות, ים) והמזג אוויר יותר מעיר פנים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

חבר'ה, אתם מפספסים נקודה קריטית - זה אומנם סכום לא קטן (יוצא סביב 20K ש"ח ומטה לאדם), אבל ביחס לתמורה זה סביר בהחלט.

אם תשכירו 911 דרך AVIS לשבוע, העלות לא תרד מכ-2000 יורו (כולל נהג נוסף / GPS). צרפו לכך את עלויות הדלק, הק"מ הנוסף מעבר למגבלה היומית, המלונות השונים, האוכל והטיסות - ובקלילות רבה תעברו את הסכום ש"פורשה טרוול" דורשים.

נ.ב, דרך SIXT למשל, אפשר לקחת M4 לשבוע (כולל GPS / נהג נוסף / ביטול השתתפות עצמית) ו-900 ק"מ כלולים, בעלות של 850 יורו. זה כבר מחיר מפתה בהחלט - בדקתי לתחילת ספטמבר. אם תרצו M6, המחיר יעלה ל-1070 יורו (תנאים זהים לשל ה-M4).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מחיר הגיוני בהתחשב בכל הפסיליטיס שמספקים כולל רכבי ואנשי ליווי, מסוקים, כניסה לתערוכות, מלונת יוקרה וכו'. מי שיודע לשכור ולתכנן מסלול לבד יכול להוזיל את העלויות כשלכל צד יש את היתרונות והחסרונות שלו. הצטרפתי פעם לטיול קבוצתי כשהיתה תקלה באחת המכוניות הבחור עלה על רכב ליווי כשאחד המלווים נשאר עם הרכב שלו לחכות לשרות דרכים ובערב כבר חיכתה לו במלון מכונית חלופית. לעומת זאת בטיול פרטי תדלקנו בנזין במקום סולר (כוחו של הרגל) והלך יום של עצבים והמתנה לחילוץ ולא מעט ירקרקים וצעקות. עדין אני מעדיף את ההרפתקה הפרטית, גם אם זה אומר לפעמים לטעות. בטח כשאני חושב על הרעיון לשלם בערך 25K וליפול על בן זוג נוראי לרכב (משעמם, אחד שלא יודע לנהוג, או גרוע מכך, אחד שלא יודע לנהוג וחושב שהוא כן).

פורסם
טיול מטורף במחיר מטורף, במחיר הזה אתה קונה באירופה פורשה משנות ה2000 המוקדמות...

הצחקת אותי. אתה חי בסרט אם אתה חושב שאפשר לקנות באירופה פורשה נורמלית בפחות מעשיריה ביורו.

הנה בדיקה קטנה. כנס ל-mobile.de וחפש כמה 911 יש (מכל השנים). תמצא 7500 מכוניות. עכשיו תגביל מקסימום 10000 יורו. שתי תוצאות. אחת לא במצב נסיעה והשניה רפליקה עם מנוע 1.6 ליטר.

חבר'ה, אתם מפספסים נקודה קריטית - זה אומנם סכום לא קטן (יוצא סביב 20K ש"ח ומטה לאדם), אבל ביחס לתמורה זה סביר בהחלט.

אם תשכירו 911 דרך AVIS לשבוע, העלות לא תרד מכ-2000 יורו (כולל נהג נוסף / GPS). צרפו לכך את עלויות הדלק, הק"מ הנוסף מעבר למגבלה היומית, המלונות השונים, האוכל והטיסות - ובקלילות רבה תעברו את הסכום ש"פורשה טרוול" דורשים.

נ.ב, דרך SIXT למשל, אפשר לקחת M4 לשבוע (כולל GPS / נהג נוסף / ביטול השתתפות עצמית) ו-900 ק"מ כלולים, בעלות של 850 יורו. זה כבר מחיר מפתה בהחלט - בדקתי לתחילת ספטמבר. אם תרצו M6, המחיר יעלה ל-1070 יורו (תנאים זהים לשל ה-M4).

כבר עשיתי את החישוב הזה למעלה, וסלח לי אבל זה מ-מ-ש לא עובר 4000 יורו, אלא רק אם אתה לבד ברכב (וזה לא המקרה כאן). ברגע שנוסעים שניים, העלויות אשכרה נחתכות כמעט לחצי. אפשר לארגן אחלה טיול לשבוע כולל הכל בפחות מ-3000 יורו לאדם.

אגב, בינינו, אתה צודק לגמרי לגבי ה-M4. אולי היא לא חדה כמו 911, אבל זה בהחלט מספיק קרוב, וזה נותן גם יותר זמינות כוח ונוחות למרחקים ארוכים. המחיר הוא אשכרה חצי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, ל-SIXT אין כרגע 911 להשכרה, רק קאיין. בפעם הקודמת שבדקתי 911 / F TYPE (בספט' האחרון), הם רצו עליהן 2700 יורו ל-10 ימים, לפני תוספת ק"מ (ואז הם הגבילו ל-150 ק"מ ליום). זה מטורף - המון המון כסף.

צרף לזה תמחור מלונות ברמת המלונות שנותנים ב-פורשה טרוול (משמע, 5 כוכבים / דה לוקס), ואתה תגיע ל-4K, בלי בעיה שהיא. עשינו את החישובים ממש בקטנה באירוע הג'ימקנה האחרון, שם היו דיונים מעמיקים בנושא מצד לא מעט חברים - שהתעניינו.

מצד שני, אם לוקחים מלונות שפויים (ויש גם כאלה שהם 4 כוכבים, לאו דווקא 3 כוכבים) ורכב קצת פחות מפתה (כמו ה-M3. חוסכת עוד כמה יורואים בהשוואה ל-M4), בהחלט אפשר להוזיל את העלויות ואפילו להאריך את תקופת הנסיעה.

זה גם מאוד תלוי בתקופה בה רוצים לסוע כמובן. בקיץ / סוף שנה - המחירים עולים בכל אספקט (רכב, טיסות, מלונות...).

השרשור הזה העלה בנו מחשבות על לקיחת 235 או M3 לכשבוע / 9 ימים - ולעשות קצת כבישי נהיגה בגרמניה / אוסטריה / צפון איטליה. את ה-235M אפשר לקחת תמורת 700 יורו (כולל GPS / נהג נוסף / ביטול השתתפות עצמית) ל-9 ימים. בעבור ה-M3 צריך להוסיף עוד כ-200 יורו (עם תנאי ביטוח וכו' זהים), אלא שה-M3 מוגבלת ל-1200 ק"מ (בעוד שה-235M ל-2400 ק"מ הגיוניים הרבה יותר).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה קשור 911 בסיקסט? היא באוויס. בסיקסט כמו שאמרת, M4.

בכוונה דיברתי על שימוש במלונות/מסעדות פחות fancy/מתאמץ. אם זה הקטע שלך - סבבה. אם הקטע שלך הוא הנהיגה, תסתפק גם בחדר רגיל לזוג במלון 3 כוכבים ותקצץ מחירים.

אני לגמרי בעד ה-M4 או ה-235M לטיול של שבוע+. העלות באמת סבירה וזה יכול להיות מעניין מאוד. צריך רק לוודא שמותר להוציא אותה מגרמניה (או מאיפה שתאספו אותה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא יודע אם הפורום מורכב מאוליגרכים או מילדים משועממים שנהנים לשחק ב"נדמה לי" (אני מניח שגם וגם) אבל אם רוצים טיול נהיגה טוב בלי יותר מידי הוצאות מופרכות ולינות במלונות כאילו אתם נסיכת מונקו, אני בזמנו עשיתי כזה טיול עם חבר, ה M4 באמת עלתה בערך כמו שציינו, את הלינות ביצעתי לא עליינו ברשת מלונות IBIS (כ 50אירו ללילה לחדר), ארוחת בוקר במלון, צהריים קל (כי אתה באמת לא רוצה לתקוע ארוחת צהריים כבדה לפני סשן התחראות ב M4), ערב באחת מהמסעדות המומלצות באזור.

בקיצור, יצא מסע נהיגה מעולה בתקציב שפוי לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני התחלתי להתעניין בנושא, אחד הדברים שתמיד רציתי לעשות. אם יש מספיק מעוניינים אפשר לנסות לארגן קבוצה מהפורום באופן עצמאי במחיר סביר יותר. לדעתי תחילת/אמצע ספטמבר זה אידאלי מבחינת תנאים, תנועה, ומחירים.

בוא ניקח 2500 יורו כמחיר יעד, כולל הכל. מסכים עם רוני שאין בעיה להסתפק במלונות 3 כוכבים/צימרים וכו', זו לא מטרת הטיול הרי.

בשער היורו הנוכחי זה כבר לא נשמע סכום הזוי - 11-12K ש"ח. אז, מי בעניין ? :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מה קשור 911 בסיקסט? היא באוויס. בסיקסט כמו שאמרת, M4.

בכוונה דיברתי על שימוש במלונות/מסעדות פחות fancy/מתאמץ. אם זה הקטע שלך - סבבה. אם הקטע שלך הוא הנהיגה, תסתפק גם בחדר רגיל לזוג במלון 3 כוכבים ותקצץ מחירים.

אני לגמרי בעד ה-M4 או ה-235M לטיול של שבוע+. העלות באמת סבירה וזה יכול להיות מעניין מאוד. צריך רק לוודא שמותר להוציא אותה מגרמניה (או מאיפה שתאספו אותה).

גם SIXT משכירים פורשה. לא רק AVIS. עד לדצמבר האחרון, הייתה בצי 911 - בנוסף לפנמרה וקאיין. כנראה שזה עונתי או משהו בסגנון. בדיוק כמו שהם העלימו בינואר האחרון את ה-135M, לפתע. יש לי הרגשה שבהמשך השנה הם יכניסו לצי את ה-135M בשנית, בדיוק כפי שהיה בשנה קודמת - בחורף לא הייתה קיימת, ואז בקיץ - הופ, יש 135M.

וד"א, ל-HERTZ פרסטיז' יש צי מכוניות מטריף - R8 V10 / GTR / 991S / הורקאן / מקלארן / 458 וחברות. אבל המחירים... בשמיים. 991S מתחילה בכ-600 יורו ליום (!). ניסיתי לבחור 991S לכ-10 ימים ולצערי לא נתן מחיר. כנראה שמחיר זה רק במייל.

שטרן, אתה בא במקרה לתערוכת פרנקפורט השנה? מוזמן להצטרף אלינו. בהחלט שוקלים כעת בכובד ראש את עניין ה-235M / M3 לתקופה של כ-10 ימים. המחיר סביר בהחלט (בעיקר במידה ולוקחים את ה-235M, שגם נהנת מק"מ הגיוני ושפוי לטיול כזה. אולי חריגה קלה מזה). אין בעיה להוציא אותה מגרמניה - כל עוד זה לא למדינות מזרח אירופה. אוסטריה / איטליה / שוויץ - מותר. בדקתי.

בגירה, למען הסר ספק - אני לא טענתי לרגע שחייבים מלונות פאר בטיול נהיגתי / בכלל. רק טענתי שאם ניקח את העלויות של המלונות הניתנים ב"פורשה טרוול" - ו"נרכיב" לנו חבילה דומה שכזאת כחלק מטיול פרטי, אזי העלויות יהיו לא פחותות מאלה המוצעות דרך "פורשה טרוול" ואולי אף גבוהות יותר.

אם יש מספיק חברים בעניין, אפשר לצמצם עלויות - גם ברכב וגם במלונות. וחוצמזה, נחמד יותר שיש חברים טובים מסביב.

נ.ב, שלומי / רוני, אתם באים במקרה לתערוכת פרנקפורט השנה? מוזמנים להצטרף אלינו.

בהחלט שוקלים כעת בכובד ראש את עניין ה-235M / M3 לתקופה של כ-10 ימים, כולל הביקור בתערוכה ואולי רינג (מצד שני - אם הולכים על טיול נהיגה עם מכונת נהיגה מכובדת, מי צריך רינג?). המחיר סביר בהחלט (בעיקר במידה ולוקחים את ה-235M, שגם נהנת מק"מ הגיוני ושפוי לטיול כזה. אולי חריגה קלה מזה). אין בעיה להוציא אותה מגרמניה - כל עוד זה לא למדינות מזרח אירופה. אוסטריה / איטליה / שוויץ - מותר. בדקתי כמובן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מכל אלו באמת ה-235M וה-M4 נראות הכי value for money.

פרנקפורט - כנראה שלא. לא מת על תערוכות... אבל בהחלט מתחשק לי טיול נהיגה באירופה. נראה איפה אהיה עוד כמה חודשים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בגירה צודק. טיול כזה יוצא יקר כי הוא מכוון לאנשים עם הכנסה קצת יותר גבוהה מהממוצע (בגלל זה גם הזוי בעייני שמפרסמים את זה בהייטקזון, אבל מילא), וכולל הוצאות מיותרות למדי לטיול שהמטרה שלו היא נהיגה.

אפשר לישון גם בכפרים נידחים ברחבי גרמניה, ושם אפשר למצוא חדרים זוגיים גם בעלות של עשרות יורו ללילה, ולפעמים מקבלים אפילו חדרים לא רעים בכלל.

אין ספק שזה רעיון מגניב, אולי השנה הגיע הזמן לממש, אחרי שנים של דיבורים ותכנונים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ד"א, בקטגוריה של ה-M4 (או M6? אני לא זוכר. אבדוק שוב אח"כ) יש גם CLS63. גם מעניינת...

(תהיה בקשר. אולי אפשר לארגן טיול יחדיו)

יבגני, M3 / 235M. רק תגידו סופית שזה נשמע לכם מוצלח, ונוציא לפועל!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בגירה צודק. טיול כזה יוצא יקר כי הוא מכוון לאנשים עם הכנסה קצת יותר גבוהה מהממוצע (בגלל זה גם הזוי בעייני שמפרסמים את זה בהייטקזון, אבל מילא), וכולל הוצאות מיותרות למדי לטיול שהמטרה שלו היא נהיגה.

אפשר לישון גם בכפרים נידחים ברחבי גרמניה, ושם אפשר למצוא חדרים זוגיים גם בעלות של עשרות יורו ללילה, ולפעמים מקבלים אפילו חדרים לא רעים בכלל.

אין ספק שזה רעיון מגניב, אולי השנה הגיע הזמן לממש, אחרי שנים של דיבורים ותכנונים.

הייטקזון לא אמור להיות משהו לאנשי הייטק? להם יש יותר כסף מהממוצע, אתה יודע...

בכל מקרה, נראה שהטיול עצמו דווקא לא מיועד בהכרח לחובבי רכב קשים, אלא לחבר'ה שרוצים יוקרה ופאן. מוכן להתערב ש-70% מאלו שמגיעים לטיול כזה הם ממש לא "נהגים" אלא יותר חובבי ביצועים ויוקרה שרוצים להתפנק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני תמורת קצת פחות מעשירייה(טיסה,השכרה,ביטוח,לינה,אוכל,דלק וכו) עשיתי טיול עצמאי לבד בקורבט C6 בקליפוניה,של שמונה ימים.

אומנם זאת לא 911 או מזראטי,אך לאדם הממוצע בינינו המקפצה בין 1.6 ליסיניג או אפילו סדרה 3 או גולף GTI או מיאטה למנוע 6.2 ליטר עם 435 סוסים וטונות של מומנט עם 0-100 ב4 וקצת ומהירות סופית של 300,וכל זה עטוף בבודי סקסי עם סאונד V8 גרגרני,

בפחות מחצי מהמחיר שהייתה משלם על טיול באירופה כאשר אתה עושה את כל! הנהיגה ללא הגבלת מיילים (דלק אוכל ולינה זולים ) .

אני מאמין שלרובו הסיפוק היה אדיר,וההבדלים בין חוויה כזאת עם מכונית ספורט אמריקאית יחיסית פשוטה לבין מכונה גרמנית משומנת לא היה כזה גדול.

לגבי הכבישים,קליפורניה מדהימה יש המון קטעים טכנים ונופים עוצרי נשימה,מהמדבר ליערות ועד לפסגות מושלגים.

הנה שרשרו סיכום של אוטו טיול מומלץ!

ושאני אדגיש שהעשיירה שהוציאתי הייתה נטו בישבלי כלומר לא חלקתי את הרכב אם אף אחד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518552-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%91%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%91%D7%90%D7%93%D7%94-2-(%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A7-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98)

יש אפשרות לשריין קורבט בשיחה מהארץ או שזה עניין של מזל ?

• תוכן חדש...