Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גרניק 160 בר עם מקציף כזה:

http://www.aliexpress.com/store/product/Kranzle-M22-Foam-Lance-for-Professional-and-DIY-user/803552_1234283496.html

אני משתמש במיסטר פינק, אני שם 2-3 פקקים של פינק על חצי ליטר מים חמים כמו שכולם אומרים כשהמיכל כולו הוא ליטר, הבעיה היא שהמיכל ניגמר לי ממש מהר, אני מדבר על זה שבקושי זה מספיק לי לכל הרכב ובגלל זה אני משפריץ בקמצנות, יש פה אנשים שדיברו שזה מספיק להם להקציף שני רכבים שלמים ועוד נישאר להם במיכל.

אומרים 60 מ"ל פינק על חצי ליטר מים, אין לי מזרק אז השאלה היא כמה זה פקק, ניסיתי 2-3 ו4 פקקים עם יותר מים פחות מים אבל המיכל ניגמר ממש מהר.

במקציף המים סגורים כדי שהקצף יהיה סמיך וניסיתי מניפה פתוחה ופחות פתוחה, הסמיכות טובה ומחזיקה על הרכב אבל איפה אני טועה שהמיכל ניגמר מהר מידי?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותה בעיה ואותו שם גם אני שלומי :lol:

איב בוא נגיד שהתקדמנו לא ידעתי כמה זה ה30 מ"ל הזה וכל פעם אני דוחה את זה ללכת לקנות מזרק, עכשיו מה הבעיה שלנו עם זה שהמיכל ניגמר מהר מידי, ניסיתי שני פקקים על 800 מ"ל מים ניסיתי על חצי ומה לא, המיכל מתרוקן בטיל

פורסם

בפעם האחרונה השתמשתי דווקא בהאנידיוו, סקוויז נחמד לתוך הבקבוק ליטר של המים,

זווית רחבה, ומקסימום קצף. הספיק לי לרכב רגיל ועוד רכב קטן.

הגעתי למסקנה שאולי מקסימום קצף הוא הכי בזבזני, מצד שני הוא סמיך מאוד ונתפס על הרכב ברמה שלא צריך לחזור ולרסס שוב את אותו המשטח

M-TECH E46

פורסם

שמע כמובן שאפשר פחות , אצלהם ב 4 oz יש קצף ממש סמיך ויפה , אני מניח שאפשר גם פחות הכל תלוי ברמת הלכלוך שיש על הרכב.

אני עוד מעט צריך לקבל מקציף לגרניק שלי אני יעדכן מה וכמה.

2017 Type R

פורסם

אני חושב שזה לא כל כך משנה מה שמים קודם. אני אישית שם קודם כל מים ואז את הסבון .

יש השפעה לכמות המים שאני שם לסמיכות הקצף?

פורסם

בחיי, איזה בזבוז. חצי בקבוק בשתי שטיפות?! בשביל קצת קצף שנראה יפה?

אני אחרי איזה 15 שטיפות עם הסיטרוס- פקק לדלי ופקק לפרי-ווש, ועדין נשאר לי שליש בקבוק. אף פעם לא הרגשתי שחסר לי סיכוך או שהניקיון לא מספיק טוב. ווקס מחזיק לי חודשים.

בפרי ווש עברתי לאחרונה משפריצר לדבר הזה - http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=New+Convenient+Home+Plastic+High+Pressure+Yellow+Car+Washer+Foam+Water+Gun&_id=390931683903

שם פקק בכוסית, ממלא מים ועל האפשרות הקפצה הכי נמוכה זה מספיק לי לכסות את הרכב בכמות יפה של מים עם סבון (לא קצף). ביום לא חם מידי אני מספיק לעבור עם הכפפה על כל הרכב ולשטוף עוד לפני שהסבון מתייבש. ה3-4 דקות שהסבון יושב על הרכב מספיק לו כדי לפרק את רוב הלכלוך הקשה (סיטרוס בכול זאת)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...