Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רמקולים חדשים לרכב שלי. מכיוון שאין לי אפשרות להרכיב סב וופר אני מחפש רמקולים שיכולים לרדת נמוך בתדר.

אני רואה רמקולים שהתחום שלהם רשום 35-22000 אבל כשאני מצליך למצוא מבחנים אמתיים אני מגלה שהם בעצם מתחילים מ60HZ.

1. היכן ניתן למצוא בדיקות מעשיות לרמקולים?

2. האם בחברות המובילות (פייוניר. אודיופאלקון וכו')אפשר לסמוך על הנתונים שהם מציגים?

3. האם מעשי למצוא מערכת קומפוננט שתרד עד 35HZ ותהיה בסביבות 500 ש"ח.

פורסם (נערך)

1:ברשת.לדעתי הדרך הקלה ביותר במידה ואתה לא מכיר אף אחד מהדגמים,היא פשוט לעשות מחקר.מלא מלא מחקר!

להכנס לאינטרנט,לרשום את הדגם ולקרוא את כל המידע שיש עליו.חוות דעת,סרטונים,יתרונות וחסרונות ממשתמשים,וכו'.

בחיפוש כזה אתה כמעט תמיד תקלע לדגם שהרוב יגידו שהוא יורד נמוך,שהוא מאוד מדויק,וכו' וכו'.

2:אני אישית אף פעם לא סומך על נתוני היצרן ב100%.הנתונים שהיצרן מספק לנו הצרכנים,הם נתונים שמבוססים על בדיקות מעבדה תחת ציוד מתקדם ותנאים אקוסטיים כמעט אופטימליים.

עם זאת,הייתי אומר שכן.ניתן לסמוך בקירוב על הנתונים האלו כשמדובר בחברות אמינות ומוכרות שבדרך כלל עומדות מאחורי ההצהרות שלהן.

3:הכל אפשרי.רק צריך לחפש ולחפש,למרות שלדעתי זה יהיה קצת קשה.מה גם שמבחינה פיזיקלית,לאלמנטים בגודל הזה די קשה להגיע לתדרים האלו.

שיהיה בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Spectrumos
  • תוכן חדש...