Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כריות אוויר פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי לפני כמה ימים פיאסטה אמבינטה 14

הרכב הגיע עם כיסוים על הכסאות *מלא* השאלה היא היכן בדיוק ממוקמים הכריות אוויר ,שזה לא יעצור אותם..

(כידוע לי ישנם 7 כ''א מתוכם מצאתי 2 מקדימה ואחד לברכיים של הנהג +מצאתי על הכסאות "AIRBAG" מאחורה השאלה היכן זה בדיוק ממוקם ואיפה עוד שניים)

פורסם

הכריות הצדדיות מצויות בצדי המושבים הקדמיים. כל כיסוי, אפילו "גופיה" שמכסה רק חלק מאזור הפתיחה שלהן, הוא מסוכן.

בנוסף, כיסויי מושבים אינם מעכבי בעירה כמו המושב המקורי, מפריעים לחיישני חגורות (שמשפיעים גם על פעולת כריות האוויר הקדמיות), לחימום מושבים אם ישנו, לתחושות המועברות משלדת הרכב במצבי קצה ואף עשויים להפחית את יכולת חגורת הבטיחות להצמיד את גופך למושב. עדיף להוריד אותם!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

1 אוקיי לפי האמור כדאי להוריד את הכיסויים הקדמיים ,שניים האחוריים אין צורך?

2 ואם הבנתי נכון סה''כ:2 קדימה 1 לברכיים 2 בצידי הקורות 2 בצדי הכסאות,כמו שחשבתי ולמה בכל זאת שאלתי?כי משום מה כל כ''א מסומנת תחת AIRBAG והקורות לא מסומנות בAIRBAG זה אפשרי בכלל או שמה פספסנו פה משהו?99.9%מהרכבים כן מסמנים את הAIRBAGS/srs

עריכה אחרונה על ידי OPCSale
פורסם

1. כיסויים קדמיים אתה חייב להוריד, אך חלק מהבעיות שציינתי (ושציינו אחרים) עם כיסויי מושב אינם קשורים רק להפרעה להפעלת כריות אוויר ולכן מומלץ להוריד אותם מכל המושבים.

2. חייב להיות סימון כדי שתדע לא להתעסק עם אזור הכרית. חפש את הסימון גם על קורת A או C - לפעמים הוא קצת נחבא אל הכלים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן,

1 חוץ מעניין הבעירה אני לא רואה בעיה בכיסויים מאחורה,תקן אותי אם טועה...(לגבי עניין החגורות זה בכלל לא באזור לפי דעתי ממש לא קשור לעניין )

2 נכון בדיוק בגלל זה כל זה נראה לי מוזר

אחפש שוב :)

• תוכן חדש...