Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לעשות סיבוב רציני של כמה שעות בחנויות חלפים ופירוקיות!

קודם אני הולך לטכנו-צינור לקנות כמה חלפים, ואח"כ לז'אן, צנטרל, איתני זאב, ואלוהים יעזור...

אני לא מכיר בשיט את האזור, אבל אני יודע שת"א בבוקר-צהריים זה דבר פקוק וחסר חניה - ולא בא לי לחטוף רפורט.

מה אופציות החניה שלי בקרבת מקום (בחינם או בתשלום)?

אה כן, ובאיזה שעה מומלץ להגיע? נראה לי שאגיע ב-11:00 ככה אחרי שכל הפקקים של הבוקר משתחררים.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

חניה באיזור הסינרמה , מרחק של 10 דקות מטכנו צינור.

או באייס סינרמה.

או באחד הרחובות הסמוכים ליצחק שדה, עם מזל ניתן למצוא חניה (שונצינו לדוג').

לא כ"כ קשה למצוא חניה בעיקר בתשלום אם תעלה לכיוון גבעתיים ביצחק שדה.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

אחלה! עוד הצעות?

לגבי תשלום - אין בעיה אם הוא סמלי. אבל קחו בחשבון שאני אשרוץ שם כמה וכמה שעות אז עדיף שזה לא יהיה 30 ש"ח לשעה :-)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם אתה בא מכיוון ז'אן ליצחק שדה, הסוכנות של מיצובישי יושבת על המסגר פינת משהו, כנס לפינה הזאת תמשיך ישר אחרי הפניה ואז מצד שמאל יש חניות אתה תראה את הבוטקה. זה רחוב שהוא מקביל ליצחק שדה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...