Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי 205 XRI-top

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאתי רכב פיגו 205 אקס אר איי טופ שנת 94 יד שלישית הזרקה מגנזיום צמיגים חדשים נעילה מרכזית (שלוש דל') הבעסה היא שיש לה 219 אלף ק"מ רציתי לדעת כמה עוד אפשר לנסוע עם האוטו עד מנוע חדש...

בנוסף לזה רציתי לדעת כמה בערך יעלה מנוע לא כולל גיר וקלאט כי הוא אומר שהוא החליף לפני שנה....

אגב אם בתחילת נסיע האוטו ירק מהאגזוז נוזל שחור נראה כמו שמן והיה בו פירורים נראה האמת כמו קפה שחור.. מה זה אומר??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
שלום מצאתי רכב פיגו 205 אקס אר איי טופ שנת 94 יד שלישית הזרקה מגנזיום צמיגים חדשים נעילה מרכזית (שלוש דל') הבעסה היא שיש לה 219 אלף ק"מ רציתי לדעת כמה עוד אפשר לנסוע עם האוטו עד מנוע חדש...

בנוסף לזה רציתי לדעת כמה בערך יעלה מנוע לא כולל גיר וקלאט כי הוא אומר שהוא החליף לפני שנה....

אגב אם בתחילת נסיע האוטו ירק מהאגזוז נוזל שחור נראה כמו שמן והיה בו פירורים נראה האמת כמו קפה שחור.. מה זה אומר??

1: זה רק 205 3 דלתות

לא יותר.

אפשר למצוא עם פחות ק"מ

ימיו של המנוע ספורים, וייתכן שזה כלום. קשה לדעת. אני אישית הייתי מתרחק. יש לי ליד השכונה גם כן רכב כזה עם מגנזיום. עשה אולי 120אלף. אני יכול לקחת את המספר שלו אם אתה רוצה. צבע אדום.

פורסם

לא רק זה , אל תשכח שאוטו זה לא רק מנוע ויש עוד המון מערכות מסביב שהן לאו דווקא מחזיקות מעמד ויצתרכו החלפה מתמדת , אם זה היה באמת רכב מיוחד אז מילא , אבל כולה 3 דלתות עם מנוע רגיל לגמרי וקצת פלסטיקים מסביב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יכול להיות שהרכב שתה קפה שחור, ובטעות שתה גם מהבוץ, וירק, ואתה בדיוק ראית... :wink:

XRI-TOP שווק רק ב-94, ובניגוד לדגמים האחרים מאותן שנים יש לו נעילה מרכזית, חלונות חשמל, מגנזיום OZ וכו'.

דרך אגב, גם לאשתי יש כזה רכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...