Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן זה רעיון מעולה!!!:-P

זה ממש יפה שהוא מתקין אותם מיתחת למושבים ככה לגנבים(חסר וחלילה) לא היה מושג איפה להתחיל לחפש...והוא יוכל ליפתוח את תא המיטען בלי חששות.....

תיתחדש גבר גבר!

אפשר לדעת כמה עולה כול מגבר?

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ערן זה רעיון מעולה!!!:-P

זה ממש יפה שהוא מתקין אותם מיתחת למושבים ככה לגנבים(חסר וחלילה) לא היה מושג איפה להתחיל לחפש...והוא יוכל ליפתוח את תא המיטען בלי חששות.....

תיתחדש גבר גבר!

אפשר לדעת כמה עולה כול מגבר?

סלח לי אבל :roflmao::hihi::roflmao:

גנבים שרואים ציוד מחפשים את המגברים, ומתחת למושב אני עוקר אותו ב 2 שניות.

פורסם
סלח לי אבל :roflmao::hihi::roflmao:

גנבים שרואים ציוד מחפשים את המגברים, ומתחת למושב אני עוקר אותו ב 2 שניות.

בוא ניראה אותך עוקר מגבר שמחובר חזק מאוד לריצפה ב2 שניות!! ואיך אתה תידע בכלל שיש שם מגבר שאתה נימצא תחת לחץ פסיכולוגי כבד? אאה?:lol:

פורסם

אולי תפתחו שירשור עקירת מגברים מתחת לכיסאות שיטות מומלצות וכו" בן אדם מעלה תמונות וכל מה שיש לכם להגיד זה איך עוקרים אותם!!!

פורסם
לפי מה שאני רואה בתמונות הברגים ממש בתוך הרצפה של הרכב. אין מתחת לזה משהו שיכול להגרם לו נזק כתוצאה מקדיחה שם?
לפני שקודחים חורים במקום כזה אז מתכופפים לבדוק מתחת לרכב אם אין שם צינורות דלק ושאר הפתעות.
פורסם
לפני שקודחים חורים במקום כזה אז מתכופפים לבדוק מתחת לרכב אם אין שם צינורות דלק ושאר הפתעות.

יוסי הישתמש בכפתור ערוך!:lol:

פורסם

זה לא ממש קשור אך הענה בקצרה.

תן לי לום או שנים 10 שניות והמגבר בחוץ.

זה מניסיון שהיה למישהו שהתקנתי לו מערכת ו MVP, כאשר הMVP התחיל לצפצף לו הוא ישר יצא אל הרכב ומצא את הגנב עם המגבר ביד אחת ולום בשניה.

אני לא אפרט מה הוא עשה לו.

פורסם

תתחדש על ההתקנה ...

היא נראת מושקעת מאוד!!!!

סיימת כבר את ההתקנה ???

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
אולי בהתקנות שאתה עושה ב10 שניות המגבר בחוץ, יש כאלה שמתאמצים קצת יותר. שורה תחתונה, הרבה יותר קשה לגנוב ככה את המגבר.

לא על כל הודעה אתה חייב להגיב, קח את זה לתשומת לבך.

על ההודעה שלך אני חייב.

לא אמרתי שקל יותר לפרק מתחת למושב, זה ברור שזה יותר כשה למי שלא הבין אותי נכון.

מה שבאתי לתקן הוא את המחשבה שמתקבלת פה שלא ניתן לפרק את זה עם זה מתחת למושב.

ועם כל הכבוד (ויש כבוד) ההערה הראשונה שלך ממש לא נחוצה ולא במקום.

• תוכן חדש...