Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ערן, זה לא שכיח לראות התקנה של מגברים מתחת לכיסאות, למה החלטת להתקין אותם שם ?
ראשית כל תודה לכל המברכים....

ובכן הסיבה הראשית להתקנה מתחת לכסאות היא שבאמת קשה יותר להוציא את המגברים מתחת לכסאות מאשר לשלוף אותם מתא המטען,ומכיוון שהמגברים הם החלק היקר במערכת -רציתי לצמצם סיכונים,

אני לא אומר שזה בלתי אפשרי להוציא אותם אבל אני חושב שיהיה יותר קל לקחת את האוטו קומפלט מאשר להתחיל לפרק את המגברים.

תתחדש על ההתקנה ...

סיימת כבר את ההתקנה ???

ובכן ההתקנה עדיין לא הסתיימה כרגע הקורות פלסטיק נמצאות אצל הרב יוסף (יוסי ALPINE המתקין ) לצורך הכנת "בניה" לטוויטר ולמיד בס של מורל מה שיהפוך את הסט קומפוננט שלי ל-3 חלקים מתוך כוונה ליצור במת צליל טובה יותר (אני מקווה). לאחר מכן נצטרך לעשות כיוונים....
פורסם

צודק ..

באמת מגברים יקרים ששוה לעשות הכל בשביל לשמור עליהם ..

אני בטוח שיוסי עשה עבודה טובה , וברור שיהיה הרבה יותר קשה לגנוב אותם משם - אולי גם אני יאמץ את הרעיון , צריך לראות אם אצלי גם יש מקום לגנסיסים ..

ולעיקר ...

איך שומעים ??

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
ראשית כל תודה לכל המברכים....

ובכן הסיבה הראשית להתקנה מתחת לכסאות היא שבאמת קשה יותר להוציא את המגברים מתחת לכסאות מאשר לשלוף אותם מתא המטען,ומכיוון שהמגברים הם החלק היקר במערכת -רציתי לצמצם סיכונים,

אני לא אומר שזה בלתי אפשרי להוציא אותם אבל אני חושב שיהיה יותר קל לקחת את האוטו קומפלט מאשר להתחיל לפרק את המגברים.

ערן

המגברים לא בולטים החוצה? (לאיזור האחורי)

והאם שמת להם "מחסום" למניעת בעיטות מהיושבים מאחור?

שבוע טוב לכולם,

אורן.

פורסם
איזה יופי הנחת לך שם את המגברים :-)

יש לי גם כזה אוטו, ואני צריך להכניס מחשב מתחת לכיסא (עד עכשיו חשבתי שאין מקום מתחת לכיסאות כל-כך) אז שתי שאלות א. זה מסובך להוריד את הכיסאות? (בעצם רק כסא אחד.... זה שליד הנהג) וב. אתה יכול להגיד לי מה בדיוק האזור בס"מ שאני יכול להניח שם משהו? (גובה מקסימלי אורך ורוחב)

תודה!

אתה יודע את המידות?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אורן.

כן זאות הבעייה של ההתקנה הזאות היתה לי כזאות התקנה מתחת לשתי הכסאות וכל פעם שישבו אנשים מאחורה נגעו במגברים עם הרגלים

אבל לפי דעתי זאות ההתקנה הכי מומלצת (אם המגברים לא ממש גדולים ואם לא מסיעים כל יום אוטו מלא באנשים)

פורסם

דבר ראשון תתחדש :)

דבר שני אני שם לב שאף אחד לא נגע פה בנוגע להתחממות ופליטת אויר חם ..

האם אתה מתכוון בעתיד להשים "עזרים" כמו פאנים, כדי למנוע תופעה כזו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

WOW

איזה יופי....כל הכבוד תתחדש!! ממש התקנה יפה, ואני אישית חושב שהרבה יותר קשה לגנוב מתחת למושב, וזה פחות מעשי.....למרות שאם רוצים מצליחים...אבל זה הדבר הכי בטוח שאפשר לדעתי!

אבל כל הכבוד על ההתקנה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
דבר ראשון תתחדש :smile:

בנוגע לעזרי קירור -נושא זה נלקח בחשבון למונובלוק יש מאוורר פנימי שאחראי על קירורו -בנוגע להתחממות אסור לשכוח שבתוך המכונית עצמה הטמפרטורה הרבה יותר ידידותית מאשר בתא המטען-מכיוון שחם מפעילים מזגן...ושקר מפעילים חימום מה שלא ניתן לעשות בתא המטען

אורן.

בנוגע למגברים ממה ששמתי לב הם אינם בולטים החוצה -אני לא אומר שזה בלתי אפשרי להגיע אליהם עם הרגליים אבל זה כמעט ולא רלוונטי אצלי מכיוון שיש שתי כסאות ילדים (כסא תינוק+בוסטר) מאחור... אולם אפשר היה לבנות איזה מעקה לבלימת הרגליים...

צודק ..

באמת מגברים יקרים ששוה לעשות הכל בשביל לשמור עליהם ..

אני בטוח שיוסי עשה עבודה טובה , וברור שיהיה הרבה יותר קשה לגנוב אותם משם - אולי גם אני יאמץ את הרעיון , צריך לראות אם אצלי גם יש מקום לגנסיסים ..

ולעיקר ...

איך שומעים ??

עופר שלום

אני בהחלט ממליץ על הכנסת המגברים מתחת לכסאות במיוחד אם הם יקרים...

בנוגע לשמיעה אני מאוד מרוצה למרות שעוד לא למדתי את הרדיודיסק ויש עוד מקום קצת למשחקים עד להתקנת המיד....בהתחלה חשבתי עוד לשדרג לאילייט 3 חלקים אבל בדרכי לחיפה מיוסי הייתי כ"כ מרוצה שירדתי מזה....

פורסם

בכל פעם שתרצה לכוון את המגבר, מה קורה אז? (למרות שזו מקרה שעושים בהתקנה ראשונית, אבל מתבצעת מס' פעמיים עד ל"שלמות הנהג".

פורסם
בכל פעם שתרצה לכוון את המגבר, מה קורה אז? (למרות שזו מקרה שעושים בהתקנה ראשונית, אבל מתבצעת מס' פעמיים עד ל"שלמות הנהג".

כבר ענית לעצמך מעט - ולהשלים:

גם כך כיוון נעשה לא תוך כדי נסיעה, אז הוא יוכל לכוון גם אם מדובר בלרדת על הברכיים מעט

(בשביל כזו מערכת גם גברים יורדים על הברכיים :) )

ול MAGIC,

תתחדש, נראה מעולה - תהנה!!!!!!!!!!! :)

גל

פורסם
דבר ראשון תתחדש :)

בבניה כזאות המגברים לא מתחממים והם חשופים ליותר אויר מאשר בתוך בנייה בבאגז'

בקבינה יש יותר תחלופת אויר פתחית חלונות דלתות מזגן

פורסם

nikig לא ממש מסכים..

כניראה אחת הסיבות שאני אנטי, זה משום שחבר שלי העביר את המגבר שלו מהבאגז, למיקום של מתחת המושב, ומאז הוא לא הפסיק להיכנס למצב הגנה, לאחר זמן מסויים פשוט נשרפו לו שני יציאות במגבר. (קיץ)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחי לדעתי זו ממש לא הסיבה.

בשיעורי פיזיקה למדנו שחום עולה למעלה וקור יורד למטה, כך שבכל מקרה זה יותר טוב.

כמו כן שזה גם טוב מאשר בבגג' שסגור ואין בו הרבה תחלופה של אוויר.

• תוכן חדש...