Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, נניח ואין בבאגז תחלופת אויר.

יש לך "נפח" מסויים של אויר..

מתחת למושבים , כבר כמה "נפח" של אויר קיים שמה במקום הצפוף הזה ?

בכל אופן, כשהמגבר היה ממוקם מאחורה בבאגז, היה אפשרי לגעת בו.

כשהוא היה ממוקם מתחת למושבים , דרך המושב, הרגשת את ההתלקחות ..

כמו שאמרתי, זו לא בדיקת מעבדה .. אבל זאת אינדקציה לא רעה בכלל ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מרווח בין המגברים למושב והרי יש פתח לפנים ומאחור, אני אישית לא חושב שצריכה להיות בעיה ואם תהיה, לא בעיה להוסיף מאוורר. לאחד מהם יש מאוורר מובנה די גדול ולשני יציאה למאוורר ככה שרק צריך לחבר אותו למינוס.

פורסם

האמת זה לא נראה לי נושא לדיון, כל אחד יתקין את המגבר איפה שהוא רוצה ללא יותר מידי התחשבות בחימום, הרבה שאני מכיר ממלאים את הבגג' בכל מיני דברים כך שבד"כ הוא די סגור.

פורסם
האמת זה לא נראה לי נושא לדיון, כל אחד יתקין את המגבר איפה שהוא רוצה ללא יותר מידי התחשבות בחימום.

בדיוק בשביל דיונים כאלו יש את הפורום. אנשים רוצים להתיעץ ולחלוק מידע .

ברור שבסופו של דבר כל אחד יתקין איפה שהוא רוצה , אבל התחשבות בחימום היא בהחלט פרמטר שצריך לקחת . ( אני לא אומר שלא צריך להתקין מתחת למושב . אם יוסי החליט שזה תקין אז אני סומך עליו , אבל למה להגיד שזה לא נושא לדיון ?? )

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה כמו שמישהו ינעל עם סאב מסויים כמעט כל מה שנגיד לא ישנה את דעתו, אלא אם נגיד לדוגמה שיש לו פגם ביצור או שהוא ישרף תוך חודש.

אותו הדבר לדעתי בהתקנה, עם מישהו ינעל על צורה מסוימת זה לא ממש ישנה מה האחרים יגידו.

וכמו שכבר אמרתי "הרבה שאני מכיר ממלאים את הבגג' בכל מיני דברים כך שבד"כ הוא די סגור", ולכן המגברים יתחממו שם אפילו יותר.

צריך לקחת הכל בחשבון.

פורסם

לגבי התחממות המגברים:הבעיה היותר גדולה היא כמובן בקיץ בחורף הטמפרטורה יחסית ידידותית ואם יש לך מגבר "נורמלי" אין בכלל בעיית התמחממות יתר(גם אם שומעים הרבה זמן ובעוצמה גבוה).המקום שבוא מותקנים המגברים הוא ממש לא בעייתי יש רווח בין הכיסא למגבר אוויר זורם ואין שום בעייה להיפך בקייץ יש אפילו יתרון יש "מזגן"כך הטמפרטורה בתא הנוסעים היא נמוכה יותר מאשר בתא המטען.אני רק יכול להוסיף ולומר שמזמן לא נתקלתי במגבר טוב שמתחמם יתר על המידה כתוצאה מהתקנה במקום סביר.

פורסם

בגלל שדובר פה על טיב המגבר, ולא טרחתי לציין את הוריו.. אציין עכשיו שמדובר במגבר של PIONEER.

(אומנם לא אודיסון, אך צריך להיות אמין ..)

בכל אופן כפי שכבר הסברתי, לא מדובר בבדיקת מעבדה, אך לא היתי פוסל את האופציה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
יש כל מיני מוצרי איטום של פזקר שממש מזכירים בצורתם את דינמט,, אפילו יש לי חתיכה להראות למי שרוצה. מה שכן, זה לא יעיל כמו דינאמטככה שלאטום דלתות ברמה גבוהה אי אפשר, אבל לליסנס פלייט או דברים כאלה זה מעולה.
בעולם קיים מגוון רחב מאוד של חומרי איטום ובידוד, לכל אחד ישומים שונים.

מוצרים המוזכרים בפורום (כגון פז-קר, ביטומנית ואחרים), מיועדים לאיטום, לבידוד טרמי ולמניעת מעבר של חום וקור בגגות בתים. זאת ועוד, האפקט שלהם בתחום האקוסטיקה שואף לאפס. מרבית החומרים האלו הופכים לנוזליים כאשר הם נחשפים לחום, דבר היכול לגרום לנזקים כספיים כבדים ולהחלפת כל מנגנוני הדלתות, בשל "איטום" החלקים הנעים.

פורסם

יראות זפת הם אולי לא הפיטרון אך אני די בטוח שניתן להדביק חומרים כמו ספוג אקוסטי בתוכה וזה גם לא יכול לגרום נזק.

וזו רק דוגמא אחת מיני רבים.

פורסם

וואו.......

אחי אני חייב לציין שזה ממש אבל ממש יצא יפה ונקי ומסודר

תתחדש על המערכת ויצא קטלני חבל"ז

גם אני חשבתי על התקנת מגבר מתחת למושב

זה גם לא יתפוס מקום בבגאז'....

סלחו לי שאני מעלה שוב את הקטע האם זה טוב לשים את המגבר מתחת למושב בגלל שיתכן והוא ישרף כי אין לו מספיק אויר....

אני מתכנן לקנות גבר JBL GTO75.4

הפרטים של המגבר:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2057,normal_sales

האם אתם חושבים שזה יהיה כדאי לשים אותו מתחת למושב???

אם אתם חושבים שלא אז נשאלת השאלה מה צריך לעשות כדי שניתן יהיה לשים את המגבר מתחת למושב ולא לפחד שמה הוא יישרף?

אני זקוק לחכמי הפורום כדי שיגידו לי איפה מומלץ להתקין את המגבר הזה

תודה לכל העוזרים

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

מההתנסות שלי עם מגברים, שמתי לב שמגברים "זולים" מחברות לא משהו מתחממים בצורה משמעותית, אני הרגשתי כאלו שהיו מותקנים רק בבגאז', בלי קשר להתקנה בתוך האוטו, וההבדל בין המגבר הכי פשוט של פיונייר ולמגבר שיש לי עכשיו... (חתימה) הוא עצום, בקיץ אי אפשר בכלל לגעת בפיונייר (לא לדבר על INOX או משהו כזה) והקיקר יחסית קר, אני לא חושב שהמאורר הקטן שיש לו משפיע כל-כך אלא יותר כל בסיס המגבר שהוא בעצם גוש קירור פאסיבי ענק

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...